Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már akinek, szerintem a csapatnak nem. Xavi Iniesta jobb nála jelen pillanatban . Akkoris jobb volt mikor nemvolt sérült Deco. Touré pedig kiszoríthatatlan a vkp posztról annak ellenére hogy sérült a háta. Egyszerűen besem fér Deco. Ezvan.Dave87 írta:Egyetértek az előttem szólókkal.
Deco bele tudja szőni a játékba a kellő kreativitást. De rég nem játszott...Jézusom!
MU ellen nagyon kelleni fog.
Igen, de Decoval eredményesebbek voltunk, mint nélkule. Persze lehet a véletlen muve is, de sztem nem az.gekkodan írta:LG!LG írta:Azért meg Deco még rossz formában is hiányzik a csapatnak, mert olyankor is van 1-2 zseniális passza + besegit védekezni a kp-án.
Tudod, hogy nem kérdőjelezem meg a véleményed, de azért Deco az utóbbi időben az 1-2 passz mellett olyan kapitális szerencsétlenségeket is csinált, hogy tisztán nem merném megállapítani, hasznos-e vagy nem (az utóbbi idő formája alapján). A távoli lövései pl az izlandi baroméhoz hasonlítanak néha.
LG!LG írta:Azért meg Deco még rossz formában is hiányzik a csapatnak, mert olyankor is van 1-2 zseniális passza + besegit védekezni a kp-án.
Azért meg Deco még rossz formában is hiányzik a csapatnak, mert olyankor is van 1-2 zseniális passza + besegit védekezni a kp-án.Léfe írta:Érdekes, hogy amikor Decó játszott / elég gyengén / mindenki szidta és el akarta adni. Most hogy nem játszik / a csapat gyenge / ugy hiányzik mind egy falat kenyér. Szerintem nem a régi.