Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Senkinek nem mondtam, hogy bízzon benne. Nekem még nincs tapasztalatom e téren - szerencsére. Ugyanakkor az mágis furcsa, hogy egyszer ezt mutat egyszer azt, akkor mutatna konstans valamit.Rivaldo11 írta:Az MRI...elég annyi, hogy nem vesznek észre egy térdszalagszakadást, meg hogy már nincs is szalag(!)? Nos, akkor én hadd ne bízzak inkább az MRI-ben...
Azértgondolkodhatnál egy kicsit. Aláírom Deco is jó. Marquez is egy jó védő. De azért ne akard összehasonlítani Deco-t és Ronaldinho-t...És azért Deco se nagyon tündökölt idén és nem sokkal többször volt pályán, sérülések miatt...Tehát vele is volt baj...És nem a semmiért lett Ronaldinho aranylabdás. Úgy gondolom még mindig, hogy Ronaldinho megérdemel még egy esélyt. Tudom sokan mondták már, de azért, ha jól belegondoltok akkor a Barca-t jópárszor kihúzta a gödörből. Ennyi erővel akkor mondhatta volna: Kössz elég volt a Barca-ból eligazolok. De nem tette, mert szertte/szereti a Barcát. Én biztos nem adnám el, mert ő kiemelkedik a világ összes focistája közül. Ő nem betanulta a cseleket. Neki csak jönnek.FCB_gábor írta:Fel nem fogom hogyan lehettek ennyire "belezúgva" egy játékosba. Ő volt nektek az első?
Hihetetlen.
Már adtunk el nem egyszer olyan játékost aki ugyanakkora részese volt az elmúlt évek sikereinek mégse siratta őket szinte senki. Vagy ott van pl Deco vagy Marquez akiket a fórumozók 90% szemrebbenés nélkül eladna, pedig ugyanakkora részt vállaltak a sikerek elérésében, mint a brazil. Ráadásul ők még mindig sokkal jobb formában vannak és nincs is velük annyi baj.
1 dolgot még nagyon jól tud Ronaldinho: hihetetlen sok pénzt képes spórolni a következő klubjának, amiből talán neki is csurran-cseppen majd valami. Le merem fogadni, hogy min. 1-2millával többet fog keresni majd ott.
Nem vagyok belezúgva, nem vagyok b.zi sem, (mindenki magából indul ki) csak szeretném ha itt maradna. Ennyi, ez az én véleményem, beleköthetsz, de nem fog megváltozni.FCB_gábor írta:Fel nem fogom hogyan lehettek ennyire "belezúgva" egy játékosba. Ő volt nektek az első?
Hihetetlen.
Már adtunk el nem egyszer olyan játékost aki ugyanakkora részese volt az elmúlt évek sikereinek mégse siratta őket szinte senki. Vagy ott van pl Deco vagy Marquez akiket a fórumozók 90% szemrebbenés nélkül eladna, pedig ugyanakkora részt vállaltak a sikerek elérésében, mint a brazil. Ráadásul ők még mindig sokkal jobb formában vannak és nincs is velük annyi baj.
1 dolgot még nagyon jól tud Ronaldinho: hihetetlen sok pénzt képes spórolni a következő klubjának, amiből talán neki is csurran-cseppen majd valami. Le merem fogadni, hogy min. 1-2millával többet fog keresni majd ott.
de ronnie se üti meg azt a szintet,mint akkor és a közeljövőbe nem is fogja; ha játszott is néhány kivétellel nem nyújtott maradandót,mgha lőtt nem egy gólthome írta:ki az aki megüti a 2005-2006-os ronnie szintet??Cheeko írta:most kéne eladni,addig amíg még jó áron el lehet és hozni helyette egy hasonló képességű játékost
offtenkl írta:hasonló képességű játékost szerintem nem lehet venni, találni is alig.
Egy nála jobb formában lévő játékos kell, ilyen pl Diego.
Az MRI...elég annyi, hogy nem vesznek észre egy térdszalagszakadást, meg hogy már nincs is szalag(!)? Nos, akkor én hadd ne bízzak inkább az MRI-ben...Drigo írta:Már neharagudj, de az MRI vizsgálat 2 hete nem mutatott ki semmit és ugyanaz az MRI vizsgálat most mutatott ki sérülést. Ha két hete sérült lett volna, akkor a vizsgálat kimutatta volna...10 írta:ennyit a kamázásáról..már megint koppant pár embert a forumon...
Amennyi sérülés van simán el tudom képzelni, hogy a két ügy teljesen független egymástól.
Másrészt, eddig "sérült" volt, de pár napja már mégis a csapattal edzett, azaz elméletileg egészséges volt.
Miről is beszélünk akkor???
Sajnálom a sérülését. Annak ellenére, hogy már nem bízok benne, hogy itt újra a régi lehetne, de ha esélye sem lesz.
na ezaz, kb senki!home írta:ki az aki megüti a 2005-2006-os ronnie szintet??Cheeko írta:most kéne eladni,addig amíg még jó áron el lehet és hozni helyette egy hasonló képességű játékost
ki az aki megüti a 2005-2006-os ronnie szintet??Cheeko írta:most kéne eladni,addig amíg még jó áron el lehet és hozni helyette egy hasonló képességű játékost
"akik a kezdettől fogva Ronaldinho ellen fordultak."Gauchomester írta:Újságírókat, Barca-szurkolókat, és persze Eurobarca-fórumozókat keresek!
Mindzaokat, akik a kezdettől fogva Ronaldinho ellen fordultak. Hát most itt az igazság, jó lett volna ha nem így kell kiderülnie. Legalább vonják vissza azok a kijelentéseiket, akik elküldték már elküldték őt x európai klubba, és szimulálással illették....
én azt mondom, semmiképp se adjuk el őt, ha dbizonyítson jövőre, hosszabb lett a nyári szünete, talán fel lehet készíteni egy sikeres új szezonra.
Gyerünk Ronnie! Azért vannak, akik még bíznak benned...