Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Drigo
Eurobarca Staff

2008.04.04. 21:50:59

Rivaldo11 írta:Az MRI...elég annyi, hogy nem vesznek észre egy térdszalagszakadást, meg hogy már nincs is szalag(!)? Nos, akkor én hadd ne bízzak inkább az MRI-ben...
Senkinek nem mondtam, hogy bízzon benne. Nekem még nincs tapasztalatom e téren - szerencsére. Ugyanakkor az mágis furcsa, hogy egyszer ezt mutat egyszer azt, akkor mutatna konstans valamit.

De azt még mindig nem értem, hogy ha másfél - két hétig nem edzett mert "sérült" volt, akkor utána miért kezd el edzeni? Csak nem azért mert egészséges. A két dolognak semmi köze egymásnak. Akkor kamult, most nem kell neki, sajnos.

Erről a farkast kiáltó fiú esete jut eszembe, na meg az, hogy ne fesd az ördögöt a falra.

Nem méltó ez a szituáció az elmúlt évek legnagyobb Barcelona játékosához, ugyanakkor az események ismeretében engem már semmi nem lep meg.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
goda06
Jugador del Barça

2008.04.04. 21:39:27

Amúgy én meg azt nem értem, hogy nagyon sokan azok közül akik el akarják küldeni, miért akarják rávenni az őt pártolókat, hogy a véleményük sz..rt se ér? Mégis miből gondoljátok, hogy Roni, ha itt marad csak szarabb lesz? A jövőt senki se tudja.Főleg úgy, hogy lehet hogy edzőváltás lesz = mentális változás (mert szerintem ez kell a klubbnak) Csak valakik bíznak benne, valakik meg nem és ez telejesen szubjektív. Ezen nincs mit vitázni szerintem.

Az MRI-s vizsgálattal kapcsolatban pedig lenne 2 észrevételem:1.: Tudtommal az MRI mágneses elven "fényképet" csinál a vizsgál a testrészről, annak szöveteiről. Azaz a fizikai elváltozásokat mutatja. De ha az izom gyenge, mert nincs elengendő tápanyagelátsa(ami ezesetben vezetett a szakadáshoz) azt már nem tudja kimutatni. 2.: Ha Roninak egy viszonylag türhető 2008-as nyitány után nem volt semmi problémája(sokak szerint) akkor mi a francnak ment el önként MRI vizsgálatra????????
Barca, Ronaldinho
Z$ołtu
Barça B

2008.04.04. 21:39:14

FCB_gábor írta:Fel nem fogom hogyan lehettek ennyire "belezúgva" egy játékosba. Ő volt nektek az első?
Hihetetlen.
Már adtunk el nem egyszer olyan játékost aki ugyanakkora részese volt az elmúlt évek sikereinek mégse siratta őket szinte senki. Vagy ott van pl Deco vagy Marquez akiket a fórumozók 90% szemrebbenés nélkül eladna, pedig ugyanakkora részt vállaltak a sikerek elérésében, mint a brazil. Ráadásul ők még mindig sokkal jobb formában vannak és nincs is velük annyi baj.

1 dolgot még nagyon jól tud Ronaldinho: hihetetlen sok pénzt képes spórolni a következő klubjának, amiből talán neki is csurran-cseppen majd valami. Le merem fogadni, hogy min. 1-2millával többet fog keresni majd ott.
Azértgondolkodhatnál egy kicsit. Aláírom Deco is jó. Marquez is egy jó védő. De azért ne akard összehasonlítani Deco-t és Ronaldinho-t...És azért Deco se nagyon tündökölt idén és nem sokkal többször volt pályán, sérülések miatt...Tehát vele is volt baj...És nem a semmiért lett Ronaldinho aranylabdás. Úgy gondolom még mindig, hogy Ronaldinho megérdemel még egy esélyt. Tudom sokan mondták már, de azért, ha jól belegondoltok akkor a Barca-t jópárszor kihúzta a gödörből. Ennyi erővel akkor mondhatta volna: Kössz elég volt a Barca-ból eligazolok. De nem tette, mert szertte/szereti a Barcát. Én biztos nem adnám el, mert ő kiemelkedik a világ összes focistája közül. Ő nem betanulta a cseleket. Neki csak jönnek.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.04.04. 21:34:31

Uhh.. msot értem haza és ez a hír... teljessen elszomorodtam. :cry:
Mielöbbi gyógyulást Ronaldinho!!! :cry:
Ha van benne egykis szeretet a klb iránt, akkor nem ilyen szezon után fog minket elhagyni, remélem!!! :cry: :cry:
Nagyon elvagyok keseredve, kidőlt egy olyan ember, aki eldönthette volna a Bl-t is... :cry: :cry:

Gyógyulj Meg R10!!! :cry:
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.04. 21:24:26

FCB_gábor írta:Fel nem fogom hogyan lehettek ennyire "belezúgva" egy játékosba. Ő volt nektek az első?
Hihetetlen.
Már adtunk el nem egyszer olyan játékost aki ugyanakkora részese volt az elmúlt évek sikereinek mégse siratta őket szinte senki. Vagy ott van pl Deco vagy Marquez akiket a fórumozók 90% szemrebbenés nélkül eladna, pedig ugyanakkora részt vállaltak a sikerek elérésében, mint a brazil. Ráadásul ők még mindig sokkal jobb formában vannak és nincs is velük annyi baj.

1 dolgot még nagyon jól tud Ronaldinho: hihetetlen sok pénzt képes spórolni a következő klubjának, amiből talán neki is csurran-cseppen majd valami. Le merem fogadni, hogy min. 1-2millával többet fog keresni majd ott.
Nem vagyok belezúgva, nem vagyok b.zi sem, (mindenki magából indul ki) csak szeretném ha itt maradna. Ennyi, ez az én véleményem, beleköthetsz, de nem fog megváltozni.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.04.04. 21:13:19

Fel nem fogom hogyan lehettek ennyire "belezúgva" egy játékosba. Ő volt nektek az első?
Hihetetlen.

Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.04. 21:12:17

Ez azért nagyon méltatlan befejezés lenne. Ennyi szép emlék után, hirtelen vége? Azért bízok a csodában. :x :x
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.04.04. 21:00:56

Jaa tényleg...na az lenne durva...eltöltött pár szép évet nálatok, durva lenne ha így búcsúzna el :?
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.04.04. 20:56:31

Basszus most esett le,h lehetséges,többet nem is látjuk BARCA mezben :shock: :cry: :cry: Tudom,hogy kicsapongó életet él,és sajna nem melóz annyit amennyit kellene,de még mindig bízok abban,hogy megváltozik jó irányba...csak nem sok rá a esély :?

Remélem mégiscsak bekövtekezik a kisebbfajta csoda.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Cheeko
Barça C

2008.04.04. 20:54:49

home írta:
Cheeko írta:most kéne eladni,addig amíg még jó áron el lehet és hozni helyette egy hasonló képességű játékost
ki az aki megüti a 2005-2006-os ronnie szintet?? :roll:
de ronnie se üti meg azt a szintet,mint akkor és a közeljövőbe nem is fogja; ha játszott is néhány kivétellel nem nyújtott maradandót,mgha lőtt nem egy gólt
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.04. 20:52:21

tenkl írta:hasonló képességű játékost szerintem nem lehet venni, találni is alig.

Egy nála jobb formában lévő játékos kell, ilyen pl Diego.
off

diego inkább deco helyére kellene. más kérdés, hogy én nem preferálnám őt, mert egyrészt a real madridot szereti, másrészt ugyanolyan rendetlen arcnak tűnik, mint ronaldinho, túl sok vele a baj. közben meg feleakkora játékos sincs, mint R10, vagy kaká
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.04.04. 20:50:09

Drigo írta:
10 írta:ennyit a kamázásáról..már megint koppant pár embert a forumon... :roll:
Már neharagudj, de az MRI vizsgálat 2 hete nem mutatott ki semmit és ugyanaz az MRI vizsgálat most mutatott ki sérülést. Ha két hete sérült lett volna, akkor a vizsgálat kimutatta volna...

Amennyi sérülés van simán el tudom képzelni, hogy a két ügy teljesen független egymástól.

Másrészt, eddig "sérült" volt, de pár napja már mégis a csapattal edzett, azaz elméletileg egészséges volt.

Miről is beszélünk akkor???

Sajnálom a sérülését. Annak ellenére, hogy már nem bízok benne, hogy itt újra a régi lehetne, de ha esélye sem lesz.
Az MRI...elég annyi, hogy nem vesznek észre egy térdszalagszakadást, meg hogy már nincs is szalag(!)? Nos, akkor én hadd ne bízzak inkább az MRI-ben...
Rivaldo-A Legnagyobb.
tenkl
Jugador d'estrella

2008.04.04. 20:49:23

hasonló képességű játékost szerintem nem lehet venni, találni is alig.

Egy nála jobb formában lévő játékos kell, ilyen pl Diego.
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.04.04. 20:47:56

Hihetetlen pech hogy most dőlt ki. Nagy segítségünkre lehetett volna a MU elleni ütközetben. Nagyon nagyon remélem, hogy az új szezont nálunk kezdi.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.04. 20:46:58

Cheeko írta:most kéne eladni,addig amíg még jó áron el lehet és hozni helyette egy hasonló képességű játékost

Mondj már egy a kiemelt résznek megfelelő játékost!
Kép
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.04.04. 20:45:58

hát sztem a jelenlegi játékospiacon nincs nagyon hasonló képességű játékos Ronaldinho játékstílusa elégg egyedi sztem :roll:
home írta:
na ezaz, kb senki!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fir3bird 2008.04.04. 20:48:05-kor.
home
Jugador d'estrella

2008.04.04. 20:45:49

,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
vinczebalazs
Barça B

2008.04.04. 20:44:21

[ Szerintem Ronaldinho fájdalmat érezhetett, és ahogy Messi is mondta, aki sérültet jelent, az biztos sérült is. Ő is csak bizonyítani akart, de nem akart lesérülni. Kikészíthették őt a kritikák, ezért mégjobban bizonyítani akart. Az edzésen meg lesérült. Szerintem ez egyáltalán nem kamu. Egy esélyt még kéne neki adni, de nem mondom, hogy meg kéne tartani. Valahol mélyen ln még bízok benne.[/quote]

Tökéletesen egyet értek veled!!!!!
Szerintem csak egy új edző rázhatná gatyába, sajnos!!!
Cheeko
Barça C

2008.04.04. 20:43:58

most kéne eladni,addig amíg még jó áron el lehet és hozni helyette egy hasonló képességű játékost
tenkl
Jugador d'estrella

2008.04.04. 20:41:50

Most nem értek veletek egyet. Szerintem Ronaldinho fájdalmat érezhetett, és ahogy Messi is mondta, aki sérültet jelent, az biztos sérült is. Ő is csak bizonyítani akart, de nem akart lesérülni. Kikészíthették őt a kritikák, ezért mégjobban bizonyítani akart. Az edzésen meg lesérült. Szerintem ez egyáltalán nem kamu. Egy esélyt még kéne neki adni, de nem mondom, hogy meg kéne tartani. Valahol mélyen ln még bízok benne.
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.04.04. 20:40:44

Én sztem ha valaki szeret egy játékost, és bízik benneakkor az nemfordul ellene akár milyen formában van, kivéve ha mondjuk egyik rivális csapatból a másikba megy (Figo,Saviola) :lol: :lol: amúgy én anno Ronaldoval voltam így de bíztam benne hogy újra formába lendül hát nemtörtént :( és ráadásul a Milanba igazolt...mindenesetre bízom benne hogy Ronaldinho visszatér a régi formájába és újra szép focit fog játszani a Barca és a Real is! (jövőre)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fir3bird 2008.04.04. 20:44:00-kor.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.04. 20:37:33

Elég lesz mára!!!

Valami moderátor nem akarja bezárni 1-2 hétre a topicot? Ez rohadt idegesító!!!
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.04. 20:33:52

Gauchomester írta:Újságírókat, Barca-szurkolókat, és persze Eurobarca-fórumozókat keresek!
Mindzaokat, akik a kezdettől fogva Ronaldinho ellen fordultak. Hát most itt az igazság, jó lett volna ha nem így kell kiderülnie. Legalább vonják vissza azok a kijelentéseiket, akik elküldték már elküldték őt x európai klubba, és szimulálással illették....
én azt mondom, semmiképp se adjuk el őt, ha dbizonyítson jövőre, hosszabb lett a nyári szünete, talán fel lehet készíteni egy sikeres új szezonra.

Gyerünk Ronnie! Azért vannak, akik még bíznak benned...
"akik a kezdettől fogva Ronaldinho ellen fordultak."

mivan? szerinted két éve combizomszakadása van, csak nem vallották be?

ha legutóbb nem is szimulált, akkor sem értem ez a sérülés most miért menti fel minden alól.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2008.04.04. 20:31:16

Újságírókat, Barca-szurkolókat, és persze Eurobarca-fórumozókat keresek!
Mindzaokat, akik a kezdettől fogva Ronaldinho ellen fordultak. Hát most itt az igazság, jó lett volna ha nem így kell kiderülnie. Legalább vonják vissza azok a kijelentéseiket, akik elküldték már elküldték őt x európai klubba, és szimulálással illették....
én azt mondom, semmiképp se adjuk el őt, ha dbizonyítson jövőre, hosszabb lett a nyári szünete, talán fel lehet készíteni egy sikeres új szezonra.

Gyerünk Ronnie! Azért vannak, akik még bíznak benned...
zozinho
Barça B

2008.04.04. 20:27:47

Teljesen egyetértek veled Danka. Pontosan így éreztem a hír olvasása után. Nem tudom elfogadni a gondolatot h lehet, hogy nem látom többet Barca mezben. Mindenképpen meg kéne adni neki a lehetőséget a bizonyításra egy új edzővel. Greckivel egyetértve nem hiszem, h ne bírná ki a klub.
Lezárt