Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ezzel énis így vagyok.Sharky írta:De engem csak a 2 Falco meccs érdekel. Azér pedig nem fogok 6000-et fizetni
Én úgy tudom hogy sajnos 6000 forint... Igen kicsit rablás, és drága dehát... bár a csapatárt azért...Sharky írta:És aki CSAK a Falco meccseire kiváncsi az is fizessen 6000 ft-ot
Sztem napi jegy.Sharky írta:És aki CSAK a Falco meccseire kiváncsi az is fizessen 6000 ft-ot
Én ugytudom, hogy 6000 Ft lesz a 2 napos "bérlet vagy jegy" ahogy tetszik. Nemlesz diák jegy sem, vagy ilyesmi ami eddig szokott lenni meccseken.Sharky írta: Ez most hogy leszLesz vmi kisebb bérlet, vagy minden meccsre külön kell majd jegyet venni
Ahogy mondod, Ciric nekünk sokat jelenthet, nagyon hiányzott az a meccsenkéni kb 20 pontos átlaga... Nomeg ha ő megindul akkor az emberek ugy pattognak le róla...kovinho írta: Ja, és egyébként Ciric kb. sztem olyan fontos a Falconak, mint nekünk Jurku, szal nagy lökést adhat a csapatba állítása.
Grat elösször is az Olajnak, jó hír hogy kicsit összekapkodták magukat.kovinho írta: Albacomp - Falco KC 108-104 (33-26, 20-26, 30-27, 25-25)
Mi volt?