Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.04.05. 22:10:30

Ronaldinho&Barca írta:Háát.. ezek a hírek nekem már rég sokkolóak, és nagyon sokak számomra...
Rövid véleményemet fenntartom, hogy ez a szezon neki elment bár else kezdődött igazán, az egész csapatnak sem nagyon...
Schumacher példáját hoznám fel, amikor 2005-ben 3. lett a világbajnokságban. Azt mondta, ő így nem akarja otthagyni a ferrarit, nomeg az egész f1-t.
Ha R10 érez valamit is a Barca iránt akkor még legalább 1 évig ittmarad, és focizik egy olyant amilyent neki mindig kéne. Nem egy ilyen év után kéne ezt a klubt itthagyni, ami már majdnem a nevével függ össze jópár év óta, sőt. Amiért annyi szép és jó dolgot tett.
Ha máshol tudna focizni, nálunk miért nem tud???
Adnék neki 1 esztendőt, ahol bizonyítson, aztán hoznám fel hogy maradjon-e vagy sem.
Ha a szívemre hallgatok, nem lehet más a válasz hogy maradjon, a foci mestere... de ha az eszemre akarnék, akkor nemtudom a választ...

Mindent bele Ronaldinho!!!
Számomra ő marad a focista!!!
NA látod ennyi! igy kell felfogni tökéletes Hsz tőled és ugyanezt mondom és akarom én is!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.04.05. 22:02:54

Háát.. ezek a hírek nekem már rég sokkolóak, és nagyon sokak számomra...
Rövid véleményemet fenntartom, hogy ez a szezon neki elment bár else kezdődött igazán, az egész csapatnak sem nagyon...
Schumacher példáját hoznám fel, amikor 2005-ben 3. lett a világbajnokságban. Azt mondta, ő így nem akarja otthagyni a ferrarit, nomeg az egész f1-t.
Ha R10 érez valamit is a Barca iránt akkor még legalább 1 évig ittmarad, és focizik egy olyant amilyent neki mindig kéne. Nem egy ilyen év után kéne ezt a klubt itthagyni, ami már majdnem a nevével függ össze jópár év óta, sőt. Amiért annyi szép és jó dolgot tett.
Ha máshol tudna focizni, nálunk miért nem tud???
Adnék neki 1 esztendőt, ahol bizonyítson, aztán hoznám fel hogy maradjon-e vagy sem.
Ha a szívemre hallgatok, nem lehet más a válasz hogy maradjon, a foci mestere... de ha az eszemre akarnék, akkor nemtudom a választ...

Mindent bele Ronaldinho!!!
Számomra ő marad a focista!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.05. 21:41:37

aquila non captat muscas
home
Jugador d'estrella

2008.04.05. 21:22:14

chi omega írta:2 gyenge szezon nem volt elég koppanás azoknak, akik vakon hisznek benne? sajnálok mindenkit.
mi is téged....hinni még ingyen lehet....addig higgy amég lehet :D :lol:
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.05. 21:19:31

2 gyenge szezon nem volt elég koppanás azoknak, akik vakon hisznek benne? sajnálok mindenkit.
jokesz
Barça C

2008.04.05. 21:09:00

Gomezinho írta:Ronaldinho nem megy sehova! Alig várom már hogy koppanjon mindenki aki elzavarná őt! ( nem kérek olyan választ hogy Gomezinho nehogy tekoppanj meg aki védi még) :)
Te vagy az emberem!!!! :D
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.05. 21:08:05

Atesz írta:
Rivaldo: A Barca csak okot keres Ronaldinho eltávolítására
2008-04-04 21:05:33
Az FC Barcelona �Ronaldinho előtti� korszakának legnagyobb csillaga kétségkívül Rivaldo volt.

A brazil kiválóság úgy véli, akárcsak anno őt, most Ronaldinhot is el akarják űzni Katalóniából.

„Szomorú dolognak tartom, hogy egy klub így viselkedik azzal a játékosával, aki számtalan szép sikerhez segítette. Nem lehet nem észrevenni, hogy az utóbbi időben Ronaldinho ellen hangolják a szurkolókat, ami egyértelműen azt mutatja, hogy csak okot keresnek az eladására. Nagyon nehéz helyzetben van ilyenkor a játékos... Olyan érzés, mint amikor egy szülő elárulja a fiát. A szülőnek az lenne a dolga, hogy mindig a gyermek érdekeit tartsák szem előtt. Ha pl. a fiad drogozni kezd, nem a sajtóhoz kell rohanni és mindenki előtt lejáratni, hanem a problémát sok beszélgetéssel és szeretettel megoldani.”

Volt már,?
pff. minden tiszteletem rivaldoé, de ez egy egészen más helyzet. egyszerűen csak benne van a tüske, és most a ronaldinhos helyzettel kapcsolatban kiöntheti magából. ez nem fair.
eleve miféle lejáratás a szurkolók előtt? a klub MINDIG, MINDEN helyzetben kiállt ronaldinho mellett, rijkaard, laporta, és az összes csapattárs. talán a barca terjeszti a pletykákat? talán direkt miattuk sérült le?
nevetséges.

ahogy az is nevetséges, hogy sokan már nagyobbnak gondolják ronaldinhot a klubnál..
kurioh
Barça C

2008.04.05. 21:05:13

Sziasztok!

Én annyit mondanék,h szerintem Ronaldinho van akkora klasszis és tett annyit a Barca-ért,hogy megérné legalább még egy évig megtartani...Valamilyen szinten elfogult vagyok,mert a 2-3 évvel ezelőtti teljesítménye teljes mértékben a mai napig ledöbbent és a hozzáállása is nagyon szimpatikus(volt?).Az állandó mosoly,játékkedv az arcán...Amit mostanában(feltéve,ha pályán van) alig-alig látni...De én azt mondom,hogy még mindig jobb egy rossz formában lévő Roni,mint más...Meg ugye,ha ez egy rossz forma,akkor jönnie kell a jobbnak is...

u.i.:bocsánat,ha a leírtak vmelyike már ki van vesézve itt a fórumon,de új vagyok még.

Üdv,kurioh
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.05. 20:54:49

Rivaldo: A Barca csak okot keres Ronaldinho eltávolítására
2008-04-04 21:05:33
Az FC Barcelona �Ronaldinho előtti� korszakának legnagyobb csillaga kétségkívül Rivaldo volt.

A brazil kiválóság úgy véli, akárcsak anno őt, most Ronaldinhot is el akarják űzni Katalóniából.

„Szomorú dolognak tartom, hogy egy klub így viselkedik azzal a játékosával, aki számtalan szép sikerhez segítette. Nem lehet nem észrevenni, hogy az utóbbi időben Ronaldinho ellen hangolják a szurkolókat, ami egyértelműen azt mutatja, hogy csak okot keresnek az eladására. Nagyon nehéz helyzetben van ilyenkor a játékos... Olyan érzés, mint amikor egy szülő elárulja a fiát. A szülőnek az lenne a dolga, hogy mindig a gyermek érdekeit tartsák szem előtt. Ha pl. a fiad drogozni kezd, nem a sajtóhoz kell rohanni és mindenki előtt lejáratni, hanem a problémát sok beszélgetéssel és szeretettel megoldani.”

Volt már,?
Kép
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.04.05. 20:53:47

Ne is beszéljünk többet a távozásáról egyszerűen olvasni is rossz ilyeneket ! :( reménykedjünk és Augusztus végén meglátjuk hogyan kezdődik a Barca 11!
Subinho
Director del Fútbol

2008.04.05. 20:50:13

én is azon vagyok, hogy jobb ha elmegy. a milanban hátha még lesz 1-2 jó éve, ha meg úgy jár mint Rivaldo, akkor legalább nem itt szenved...
azért azt nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem tud elbúcsúzni a szurkolóktól a pályán!!! jó lett volna ha még pár meccsen, még ha nem is nagy elánnal, de látjuk Barca mezben, mert ugyen másfél hónapja nem játszik... és előtte sem sokat játszott...
sajnálni fogom ha elmegy, Rivaldot is nagyon sajnáltam anno, de el kell fogadni, ez már nem az a Ronaldinho!!! nagyon sokat köszönhetünk neki!!! a klub legjobb játékosai közé tartozik és évekig hátán vitte a csapatot!!! KÖSZÖNJÜK!!! ...és ha valóban megy, nagyon sajnálom, hogy nem láttam még legalább egyszer Barca mezben a Nou Camp-ban!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2008.04.05. 20:36:14

sztem ha ki akarta volna magát vásárolni, akkor már túl lennénk ezen.
de úgy gondolom, van olyan jó kapcsolatban a Klubbal, h ha tényleg menni fog, akkor partner lesz abban, h a barca a lehető legjobban járjon.
sokat köszönhetünk neki, de azért ő sem menne el innen üres kézzel.
a tenyerén hordoz(z)ta egész katalónia.
PUYOL-XAVI-INIESTA
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.05. 20:32:03

Boixos írta:ezen a 20 gurigán nem kell kiakadni. benyomott a milan ennyit, mi mondunk 45öt, aztán a végén megállunk 35nél, és mindenki örül.
így megy az alkudozás.
Ez jó lenne, de gázos, mert elvileg 16 millióért kivásárolhatja magát. Ha Berlusconi meggyőzi, hogy Milanóban jó kis szórakozóhelyek vannak, és ott is úgy imádják majd az emberek, mint BCN-be, könnyen távozhat a klubtól... és ha nagyon menni akar, akkor olcsón is megteheti(k).
salas9
Entrenador del Barça

2008.04.05. 20:30:40

Gomezinho írta:Ronaldinho nem megy sehova! Alig várom már hogy koppanjon mindenki aki elzavarná őt! ( nem kérek olyan választ hogy Gomezinho nehogy tekoppanj meg aki védi még) :)
Én is veled vagyok :D
Kép
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.04.05. 20:26:51

Ronaldinho nem megy sehova! Alig várom már hogy koppanjon mindenki aki elzavarná őt! ( nem kérek olyan választ hogy Gomezinho nehogy tekoppanj meg aki védi még) :)
nicandro
Jugador del Barça

2008.04.05. 20:05:53

20 milláért semmiképp nem adnám el hisz 25ért vettük...simán megér 60at is...
mondjuk én megtartanám simán jobb igyis mint giovanni
Boixos
Llegenda del Barça

2008.04.05. 20:05:49

ezen a 20 gurigán nem kell kiakadni. benyomott a milan ennyit, mi mondunk 45öt, aztán a végén megállunk 35nél, és mindenki örül.
így megy az alkudozás.
PUYOL-XAVI-INIESTA
tenkl
Jugador d'estrella

2008.04.05. 19:56:14

Kluivertinho írta:
gekkodan írta: A FIFA és Football Manager pedig erre rátesz egy lapáttal.
Miért is tenne rá egy lapáttal? Nyilván mindenki, az alábbi 2 játék alapján ítéli meg Ronaldinho képességeit.
Sok gyerek pl a Fifával vagy a Football Manager-el ismeri meg a foci világát, a klubbokat. Ilyenkor új játékot kezd egy nagy klubbal, mondjuk a barcával. Látja, hogy ronaldinho húúú de jó, (a Fifában mondjuk) 91-es szintű! Mostantól ő a kedvence.
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2008.04.05. 19:49:38

gekkodan írta: A FIFA és Football Manager pedig erre rátesz egy lapáttal.
Miért is tenne rá egy lapáttal? Nyilván mindenki, az alábbi 2 játék alapján ítéli meg Ronaldinho képességeit.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Capon
Llegenda del Barça

2008.04.05. 19:23:40

Sajnos elég szomorú, hogy már ilyen lenézően beszélünk Roniról. Pedig nem is olyan rég még Ő volt a "BARCA", ki kondolta volna, hogy ez lessz. Erről teljes mértékben csak ő tehet. Elszaladt vele a ló. A focit gólokra, pontokra, eredményekre játszák, Roni érzésem szerint a fizetése és a hirnév miatt űzi már csak azt a sportot. Roni formajavulásában még a halálos ágyánál is lehetne reménykedni, kérdés csak az, hogy megengedheti-e egy csapat magának, hogy eltartsa a sztárjait akik magasról tojnak az egészre. Ronit el kell adni, anyit kapunk érte amenyit kapunk már az is eredmény ha megsporoljuk a fizetését. Vételi árát KAMATOSTUL visszahozta attól, függetlenül mennyiért kel el. A club már nem tud rosszul kijönni ebböl az üzletből. Köszönjük meg neki!!!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.05. 18:45:05

LG írta:20 millio :shock: 2 éve a cselzi annyit fizetett volna érte, amennyit kérünk...még tavaly nyáron is min. 60 misit kaptunk volna....
Rossel nyáron megmondta, h el kellett volna adni...Sokan nem szeretik őt, mert állandóan kritizálja Laportáékat, csak az a baj, h ezt jogosan teszi :!:
Igaza volt, én is eladtam volna.

Kezdem látni az elmúlt órák hozzászólásaiból, hogy nagyjából azokkal vagyok azonos véleményen, akikre számítottam... Nem lepett meg.

Nagyon sokan itt nem látnak tovább a szemüknél és ott leragad a tudományuk, hogy Ronaldinho a srác neve. Innentől az ész érvek megszűnnek és a YouTube-os videókra nosztalgiázva mentegetik a veszett lovat.

A FIFA és Football Manager pedig erre rátesz egy lapáttal.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.04.05. 18:41:30

20 millio :shock: 2 éve a cselzi annyit fizetett volna érte, amennyit kérünk...még tavaly nyáron is min. 60 misit kaptunk volna....
Rossel nyáron megmondta, h el kellett volna adni...Sokan nem szeretik őt, mert állandóan kritizálja Laportáékat, csak az a baj, h ezt jogosan teszi :!:
tenkl
Jugador d'estrella

2008.04.05. 18:40:50

Valahogy várható volt, hogy ennyire kevés összegért akarják megvenni. HA nem lenne nagyobb ajánlat, ezt is el lehetne fogadni, de várjunk még. Nem szabad elkapkodni semmit.
Kép
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Léfe
Entrenador del Barça

2008.04.05. 18:23:21

Drigónak igaza van - egyetértek. Sokan nem akarják, hogy menjen. Az sem vágja mellbe azokat akik itt tartanák, hogy már csak 20 millát kinálnak érte. Egy- elnézést csak a szokásos buta kifelyezéssel élve - buta hátvédért - D.Alvesért 30 millát kérnek. El nem tudom képzelni mi a gondolat, max. ez az uj edző figura. Nem fog bejönni. Csak folyamatosan balhé van körülötte, kinek jó ez ?
Fecó
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.04.05. 18:16:33

Drigo írta:... köszönök Neki mindent. Szépen, csendben békében váljuk meg tőle...
így van .. menjen csak el .. nem egyszer mondta hogy jobb lesz .. nem lett, sőt sérülés, sérülés hátán.. kell más helyette
Lezárt