Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én teljesen egyetértek veled, annyi, hogy én Giovanit kölcsönbe adnám 1 évre, lehet, az alatt sokat fejlődne, másik, hogy Mourinho után nekem Benitez és Lippi jön, Guardiolát semmiképp sem tenném a padra. Játékosként nagyon sokat elért, sokat tett a csapatért, de még zöldfülü edző, szerintem mindenképp sztáredző kéne...norbert55 írta:A csapatot elnézve csak erősödött az átigazolási elképzeléseim:
Menjen:Zambrotta,Thuram,Oleguer,Edmilson,Gudy,Deco,Ezquerro,Ronaldinho.
Tegnap jól játszott viszonylag Zambrotta és Gugy is de sztem akk is mennek.Hiába mondjátok azt h 8 játékost akarok eladni és h leváltom a csapatot de ebből 3-an alapemberek a többit szinte nem is játszatjuk.
Sylvinho-val hoszabbítanék 1 évet és Márquezt is megtartanám.Giovani is maradhat sztem.
Rijkaard menjen ez biztos.Nálam a sorrend:Mourinho és utána Guardiola.
Bár már lejárt az 1 hét gondolkodási idő Josénak az Interhez szal lehet h csak kacsa v nemtom.
Sztetek?
Teljesen egyetértek veled tavaly is volt az a Chivu ügy már majdnem ide jött de nem a margóék rájöttek h mi meg akarjuk vásárolni,ezért nagy licitálás alakult és lám a nevető harmadik8inter) nyert...Most ugyanez történhet capel-lal Dani Alves-el és garay-al....Karashu írta:Sajnos nagyon igazad van! A mandrill kinéz egy-két játékost magának a Barca kifigyeltjein kívűl, de csakis azokat a focistákat akarják leigazolni, akiket mi kinézünk! Akárkit veszünk fel esetleges listára a reál már gyűjti a pénzt és jön utánunk az első géppel! Annyira fel tud idegesíteni ez a Garay ügy is! Laporta egy nagy marha, ha ennyit hallgat még Rijkaard-ra! Kipengettünk vagy 4,5 milka €-rót elővételbe a srácért, erre most szépen visszahozzuk a pénzt és belefektetünk a 3-4 millióval olcsóbb botlábú nyomorék Coloccinibe, mert az is!MQuC írta:Gary valszeg nem jön ide... Akit kinéz a Barca, azt a Real túllicitálja. Így azért elég nehéz alkotni
De persze mit csinál a reál?: Lássuk csak, a Barca kinézte magának Garay-t, óh hát miért is ne, igazoljuk le, mutassuk meg milyen f.sza gyerekek vagyunk, más kérdés hogy feleslegesen kidobunk 15 milliót azért, hogy ne játszhasson, de mind1, mi vagyunk a leggazdagabbak, legjobbak, majd berakjuk füvet nyírni, úgyse fog játszani!
Ha megnézitek, 90 %-ban csakis ezt csinálják, na ezért utálom az egész nyomorék bandát! Utánzós majmok! Szegény Saviola-val is, hogy kib.sztak már, de ő rá is haragszom, mert a mandrillba ment!
Sajnos nagyon igazad van! A mandrill kinéz egy-két játékost magának a Barca kifigyeltjein kívűl, de csakis azokat a focistákat akarják leigazolni, akiket mi kinézünk! Akárkit veszünk fel esetleges listára a reál már gyűjti a pénzt és jön utánunk az első géppel! Annyira fel tud idegesíteni ez a Garay ügy is! Laporta egy nagy marha, ha ennyit hallgat még Rijkaard-ra! Kipengettünk vagy 4,5 milka €-rót elővételbe a srácért, erre most szépen visszahozzuk a pénzt és belefektetünk a 3-4 millióval olcsóbb botlábú nyomorék Coloccinibe, mert az is!MQuC írta:Gary valszeg nem jön ide... Akit kinéz a Barca, azt a Real túllicitálja. Így azért elég nehéz alkotni
Hát ezért jó, hogy Laportáéknak osztottak kis kreativitástMQuC írta: ...Akit kinéz a Barca, azt a Real túllicitálja. Így azért elég nehéz alkotni![]()
![]()
Ronaldinhot sok fórumon kitárgyaltuk, róla inkább nem írok semmit. Bojan meg Dos Santos alapvetően nem ugyanaz a pozíció, és DosSantos értékes lehet, de talán túl korán felkerült. Jövőre még egy évre vissza kellen küldeni a B csapatba, hátha utána "renbejön".Érsek Zsolt írta:Helló!
Én szerintem nem szabad eladni Ronit mert ő olyan a a Barcánál mint Kovács Zoli az Újpestnél.Az igazolásról meg annyit hogy Dos Santost el kell adni mert nem fér be ebbe a csapatba főleg úgy hogy Krikics ilyen jó formában van!
Gomezinho, bocsi hogy ezt mondom, de téged elvakítottak a régi cselei. Mikor láttál tőle utoljára egy védő lecselezését? Csak egy védőét! Én az őszi szezon fele óta nézem minden Barca bajnoki meccset. Utoljára egy lefordulós cselet láttam tőle, kb fél éve. Ronaldinho mostanéban semmit nem csinál! Szép volt, jó volt, köszönjük, ENNYI! Ronaldinho már nem a régi, ezt te is beláthatod!Gomezinho írta:Nem tudom de csak ő tudna helyettesiteni R10 vagyis nálam mert nekem a cselek a gyönyörű sarkazások a cselsorozatok és a védők tébojult feje fog hiányozni amit R10 miatt kaphattunk meg! Ezt csak C.ronaldo hozhatja el újból! Aguero sajnos nincs oylan szinten nem is lesz Sajnos azon a szinten most csak 3 játékos van : Messi, R10, C.Ronaldo ezekben a dolgokban ők viszik a pálmát! Remélem egyet értetek velem!
Azt egyébként én sem értem, hogy ha van ennyi pénz, miért nem 'csak egy kicsit' többet adnak átigzolásokra? persze ne vigyük túlzásba, mint a Madrid, de hát végülis ők tudják...Karashu írta: Sajnos mindkét járékos sok pénzbe kerül és Laportáék szeretnek a pénzükön ülni!![]()