Na azért ezzel nem értek egyet.Rendben van azt aláírom hogy a Pancaro,Kily,Davids,Karagunisz kvartett nem való már nagy csapatba.De azért a Stankovics,Toldo,Mihajlovics trióval nem értek egyet.Zsolti írta:respect.Charlie írta:Az Interben amíg nem veszik észre hogy ezeknek a játékosoknak:Pancaro,Mihajlovics,Kily,Stankovics,Toldo,Davids,Karagunisz--->Brutális összegeket fizetnek fizetésnek,és semmit nem mutatnak,egy nagy nullák,addig az Internél nem lesz jó csapat!Nem azt mondom hogy ezek az emberek rosszak lennének,mert egytől egyig remek játékosok,de semmire nem jók már,máshol lehet hogy újra jók lennének!
Az edző azt is észrevehetné hogy a padon ücsörög egyfolytában(HA ÜCSÖRÖG,mert néha oda se fér)egy bizonyos Recoba,és vétek egy ilyen jó játékost nem játszatni!
C.
Stankovics:Sztem az Interbe még nyugodtan elfér és nem is játszott rosszul.OK az utóbbi időben nem nyújt valami fényes teljesítményt de azért nem rossz.
Toldo:Az Inter sokat köszönhet neki mert akkor még 3. sem lennének ha nem Toldo véd.A Bl-ben is a Porto ellen elég jó teljesítményt mutatott.
Mihajlovics:No comment.Egy nagyon jó, Inter szintű védő aki az Inter legjobbja a kora ellenére is.
Viszont a Recobás dologgal én is egyetértekteljes mértékben.Én is fel vagyok háborodva.Csak az a baj hogy amíg ő keres a legjobban az Internél nem fog eljönni.Én sem jönnék el.