Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mi az, hogy sacper kb-ra? szerinted mindegy, hogy 24, vagy 30?Varatrix írta:de az itteni Barca forumozókban (szurkolókban) nem érzem a lojalitást ami bennem van, én el fogadom Rajkard döntéseit amíg el nem megy ez nem garancia hogy jó döntés... a 30 millát pedig sacper kb ra mondtam. És én nem azt mondtam hogy Guddy jobb csak annyit hogy jobban meg éri az érte fizetett pénzt mint Henry. A Henry ért fizetett pénzért azért több mindent is mutathatna...
Gomezinho írta:süt a nap egész évben, tengerpart , gyönyörű nők! Ezért maradt a Chelseaből is azért jött el mert csere volt itt mégjobban csere volt tavaly akkor minek maradt itt ha nem ezekért a dolgokért?
Vagy mert sehol sem fizetik meg ennyire miután így lebőgött a Barcában. Elment volna a West Hamhez, kap 1/3 ennyi pénzt és ott is csak bénázna. Itt nem játszik, de keres és melegebb van mint otthon...Gomezinho írta:Az a baj vele hogy nem idevaló!NYáron is a város miatt maradt imád itt lenni!![]()
Gomezinho írta:Az a baj vele hogy nem idevaló!NYáron is a város miatt maradt imád itt lenni!![]()
1. ha egy klubnak szurkolok, akkor azt akarom, hogy nyerjen. ehhez a gyengébb játékosokat szeretném jobbra cserélniVaratrix írta:Akkor áruljátok el hogy ki igen mert a többi sem jobb és igy is Guddy volt a csapat eggyik legjobbja ma.
És ne vegyétek sértésnek de ha én egy klubbnak szurkolok pláne nem is kevés éve akkor úgy szeretem ahogy van és nem kivánom senki távozását. De ha esetleg a fejesek még is eladnák megérteném. De én pl Henry vel sokkal kevésbé vagyok meg elégedve mint Guddy val. Henry 30 milláhozt képest....pfff
Csak 24, Guddy meg 12 volt.Varatrix írta:Akkor áruljátok el hogy ki igen mert a többi sem jobb és igy is Guddy volt a csapat eggyik legjobbja ma.
És ne vegyétek sértésnek de ha én egy klubbnak szurkolok pláne nem is kevés éve akkor úgy szeretem ahogy van és nem kivánom senki távozását. De ha esetleg a fejesek még is eladnák megérteném. De én pl Henry vel sokkal kevésbé vagyok meg elégedve mint Guddy val. Henry 30 milláhozt képest....pfff
feleannyi lábbal ez igenis nagy szó.Saviola írta:egy lóhoz képest egész jól nyomta,tényleg.chi omega írta:ma nem volt rossz szerintem.
Szerintem példaértékű a küzdeniakarása és az elszántsága és nekem is szimpatikus....Mondjuk én egyszer megnéznék h egy Henry---Guddy csatársor mire lenne képesVaratrix írta:eggyet értek Gudjohnsen nekem nagyon szinpatikus, tény hogy csre kaliber de annak jó én mindenképp megtartanám gólra játszik és jól...
Te nagyon bölcs ember vagy.... :Ssinya gvr6 írta:[ k"]mehet ő is egykalappal deco,ronaldinho,edmilson,zambrotta,thuram,marquez,ezquerro,oleguer!!! jöhetnek hurkatöldtönek holnap disznóvágásra hozzánk még annak se lenné nek jók: Ronit és Marquezt én nem sorolnám ezek közé , szerintem ők sokkal jobbak a többieknél.
Hogy kerül ebbe a névsorba Deco, Ronaldinho, Zambrotta, Thuram, Márquezdjtrack írta:mehet ő is egykalappal deco,ronaldinho,edmilson,zambrotta,thuram,marquez,ezquerro,oleguer!!! jöhetnek hurkatöldtönek holnap disznóvágásra hozzánk még annak se lennének jók:DDDDDDDD