2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez a lényeg. És egyre inkább azt érzem, hogy ezen már nem nagyon fog itt változtatni.Marci írta: A remény mellett, hogy egy kemény edző azt gondolja, hogy gatyába rázhatja Ronaldinhot, az általad is képviselt megmaradt szurkolói imádat az ami miatt még megérheti 20 millió eurót adnia érte egy klubnak. Kb olyan lett mint Beckham. Fontos különbség viszont az, hogy az angol alázatos maradt, és csinál is valamit a pályán, ha épp nem sérült
Dabas írta:Ahogy a tegnapi meccsen is láthattuk Ronaldinho nélkül a támadójátékunk egy kalap ..ar. Ha még Messi is játszik akkor se lenne jobb mert ő ne mtud úgy szervezni és irányítani egy csapatot mint R10.Ronnie nélkül nem lesz sokkal szebb támadójátékunk ő az aki olyan labdákat tud adni, olyan meglátásai vannak mint senki másnak. De remélem Messi rám cáfol amikor vissza tér és ronadlinho se megy el nyáron!!!!!
Nagyon meglepődnék ha kivásárolná magát! Sőt mondhatni inkább nagyot csalódnék. Ahhoz azért hogy valaki ezt megtegye, nagyon el kell hogy vággyon, és azt jelentené hogy nem szereti a klubbot. Pedig én nem igy ismerem Dinhot. Még nyilatkozatot tőle ne feledjétek nem hallottunk ez ügyben! Majd ha itt az eurobarcan látoma cikket ami Ronnie-val készült, és abban azt mondja hogy elvágyik akkor elhiszem.Lionel85 írta:Az már a múlt, jövője nincs már a Barcelonában. Rá kell bólintani a Milan ajánlatára, mielőtt kivásárolja magát...
"mindig történik ronnie-val valami"barca0417 írta:idén mindig történik Ronnie-val valami, amikor épp kezdene formába jönni. Nem tudom mik folynak itt de nem teljesen tiszta minden szerintem körülötte. Lehet, hogy csak békén kéne/kellett volna hagyni, de persze az is lehet, hogy az ő hibája, hogy idáig jutott, akkor viszont csalódnék abban az ideálban, aki mosolyogva futballért élt-halt, és akárkit lejátszott a pályáról.
Egyértelmüen Messi a Barca egyik legjobb játékosa ha nem a legjobb.Nem hiába őő a legeredményessebb Barca csatár.Messi nékül nem az lenne a Barca ami.De egy csapat 12 játékosból áll ..... szerintem mindenki tudja mire gondolok.Danka00792 írta:Volt egy cikk itt Eurobarca-n, hogy Messi amikor egézséges volt hány meccset nyertünk, és nélküle.10 írta:igazad van szárnyaltunk messivel sokszor voltunk elsők a bajnokságba igaz?ezzel nem messit akartam bántani cska egy kis gondolkodás hiányzik még
Vélhetöen nem olvastad, e nagyon megdöbbentö volt a külömbség, és azt mutatta, hogy egyértelmüen Messivel sokkal jobbak vagyunk, mint nélküle...
Ronaldinho-rol maximum olyan cikket találsz, ameik azt mutatja, hogy ennyiszer még nem volt lecserélve, amennyiszer ebben az idényben, (<- ilyen tényleg volt) és hogy ennyiszer sérült sem volt... (ilyenröl nemtudok de biztos volt)
Volt egy cikk itt Eurobarca-n, hogy Messi amikor egézséges volt hány meccset nyertünk, és nélküle.10 írta:igazad van szárnyaltunk messivel sokszor voltunk elsők a bajnokságba igaz?ezzel nem messit akartam bántani cska egy kis gondolkodás hiányzik még
Szerintem Ronaldinho ha marad ha megy mutat még szépeket ...MichaaBee írta:már én is megemésztettem a gondolatotazért remélem az új csapatában mutat még szépeket!
VISCA EL BARCA!
igazad van szárnyaltunk messivel sokszor voltunk elsők a bajnokságba igaz?Danka00792 írta:Ez mind igaz, csak a szöveg alanya téves. Ez az egész Messi-re illikGomezinho írta:nem szabad megválni tőle semmiféle pénzért sem! HA nincs a pályán akkor az egész csapat olyan mint egy kapitány nélküli hadsereg ki tüzel támad de nem tud megsemmisitő csapást mérni! Ez egy hasonlat
Fele igaz, fele nem. Ronaldinho-val mostanában egyáltalán nem az a helyzet, hogy ha ott a pályán akkor sem "bombázzuk szét" az ellenfelet.Gomezinho írta:Rá is igaz de Ronaldinhoval is ez a helyzet! Higgy nekem te is ! Sok örömet fog okozni nekünk még jövőre!
Ez mind igaz, csak a szöveg alanya téves. Ez az egész Messi-re illikGomezinho írta:nem szabad megválni tőle semmiféle pénzért sem! HA nincs a pályán akkor az egész csapat olyan mint egy kapitány nélküli hadsereg ki tüzel támad de nem tud megsemmisitő csapást mérni! Ez egy hasonlat