2008.04.07. 14:47:40
Nagyrészt egyetértek, van amiben nem...
Annyi, hogy még egy két plusz választási opciót is el tudok képzelni.
Abban én is egyetértek, hogy annélkül hogy szeretné a csapatot, nem lehetne elnök. Méghozzá olyan, aki rendbe hozta anyagilag a klubot, sde a szurkolók elvárásaira is nagyon figyelt, s sikereket ért el. Jó szakmeberek veszik körül, azonban néhány baklövést elvétett ,de mindenki hibázikl, s hoz rossz döntést. Én a "válságtanácskozás" eredményével egyetértettem, mert nem vesztettem el a hitem Rijkaard-ban, s hiába okolták akkor még egfyedül őt, mostanra ha valóban átgondoljuk mi lehet a probléma, akkor oda jutunk, hogy nagyon összetett, s rengeteg tényezőt kell figyelembe venni, megoldása pedig még nehezebb, hiszen valamilyen irányba most már muszáj elmozdulni, s majd a jövő megmondja mennyire volt igazunk.
Abban viszont nem értek egyet, hogy Laporta-nak le kellene ülnie s gondolkodnia magában, mert bizonyosan ezt má sokszor megtette, s szakemberekkel is megvitatta. Az ő helyzetében azonban mindenképp fontos, hogy az általa preferált edző, aki szakmailag ide érkezésekor nagyon merész döntésnek bizonyult, de mégis bevált, ergo neki ki kell melette állni, s bizakodnia. Ez mára megváltozhatott, de mindig is egy megfontolt, óvatos ember volt, nem pedig aki egyről a kettőre megváltoztatja az álláspontját, s nagy kockázatokat vállal, s hirtelen nagy változtatásokat eszközöl. Neki ez mindennapos téma, ez a munkája, hogyan lehetne ismét sikeresebb a klub, s hogyan lehetne kilábalni a gödörből, s a jövőbe is kell tekintenie, hiszen ami gyors megoldásnak igérkezik, az hosszú távon a visszájára fordulhat. Nehéz dolog egy ilyen szintű klub elnökségében dolgozni, nagy megtiszteltetés, de néha hálátlan feladat. Az anyagiak azonban ezt kiegyensúlyozzák. S még nehezebb az elnökség első emberének lenni.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton