Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a Ronaldinho topicból van, de sztem jobb itt folytatni.Varga Tamás írta:Nem tudom, de mi, szurkolók nagyon hülyének vagyunk nézve. Vagy ekkora a fejetlenség a klub vezetésén belül? Gyerekek! Nem látjátok a fától az erdőt. Az egyik vezető állít valamit, a másik meg kiáll másnap és nyíltan lehülyézi a kollégáját. Sala Úr lenyilatkozza, hogy R10 és Deco nem is sérültek, csak el vannak különítve a társaiktól, mint valami leprások. Senor Beguiristáin meg kiáll és közli, hogy Sala Úr baromságokat beszél. Tipikus esete annak, amikor a jobb kéz nem tudja mit akar a bal kéz. Ezen a ponton csatolnék vissza G-Jay mai írásához? a vezetőségben hatalmas a káosz, az anarchia. Ők nem beszélnek egymással, vagy mi van? Most kinek higgyen az ember, kiben bízzon? Az újságokban nem lehet, ezt megszoktuk. Na de, a saját vezetői is badarságokat beszélnek? Ekkora fejetlenséget nehéz elképzelni, de mégis van. Jobb lenne, ha már rendeznék a sorokat - egy új vezetőséggel, új játékosokkal. Azon játékosok, akik nem tudják betartani a játékszabályokat, azok mehetnek Isten hírével. Akik pedig beállnak a sorba, azokkal együtt szurkolni fogok továbbra is, életem végéig a Barcelonának.
FORCA BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
nem hülyegyerekek ezek, főleg nem soriano. nem bánnám, ha végül az ő akaratuk kerekedne felül....mert az elnökség jelentős része nem úgy gondolkozik, ahogy az elnök, ők inkább támogatnák a szakmailag tökéletesen felkészült Mourinhót, mint mást. Ebbe a táborba tartozik az elnökségen belül a két legjelentősebb alelnök, Ferran Soriano (gazdaságügy) és Marc Ingla (sportügy).
Mintha a szívemből szóltál volna.LG írta:Érdekes a legujjabb hir a főoldalon. Remélem majd a többiek akarata érvényesül az edőkérdésben, nem az övé.
Meg annak is örülök, h vannak a vezetőségben, akik már elküldték volna Rijkaardot. Vannak itt értelmes emberek, csak sajnos pont ez a töketlen vakegér irányitja a klubbot. Már elnézést a Laporta fanokból, de nekem ebből az emberből már elegem van, és ahogy látom Barcelonában sincs másképp, tökéletes megértem őket
Jójó persze... Jöjjön Nasri... De ő nem valami nagy ász ott a Marseilles- ben... Csak a franciák a nem olyan nagy tehetségeket is imádják, meg ajnározzák... Na az összevágott videókat nézzük, mert olyanokkal még Buzsákyt is Ronaldinho-ként lehet feltüntetni... Benzema most hosszabbított és Agüero is elérhetetlen.. Ráadásul csatárok... Kik helyett játszanának???részben igazad részben nem....
abban igen hogy uj fiatalok, játékosok kellenek, de sztem nem luca modric a megfelelö erre... inkább Nasri vagy Benzema vagy Agüero
Xavinho írta:Szerintem nem azokkal van baj,akiket megemlítettél. Eto'o nagy formában van, hogy most hétvégén nem talált be annak köszönhető, hogy végig szélen játszott,ami meg az edző hiája. Xavi az utóbbi időben (is) kiválóan játszik ( nem egy olyan meccsre emlékszem,amikor az ő góljával nyertünk vagy mentettünk pontot). Iniesta teljesítménye sem rossz, néha egy kicsit önző, de szinte mindig megjátszható és megbízható a középpáján.Lampiao írta:Olyan buták ezek a katalánok.... Mit tehet arról laporta, hogy nem megy a csapatnak???? Pénzügyileg szinte teljesen rendberakta a Barcát.... É Rijkaard erkezésekor is hőzöngött mindenki aztán utána bezsebeltünk két bajnoki címet meg egy bl-t.... Buta nép!!!! Figyeljetek oda kiket üldöztök el!!! Nehogy visszasírjátok.....
Ha kell valahol hibát keresni az szerintem az, hogy ronnie motiválatlan mert már mindent megnyert... Iniesta, Xavi Deco is szinte minden trófeát megszerzett a csapattal ahogy Eto'o is... az egyetlen aki az aranylabda miatt hajt az Messi meg Henry azért mert bl-t akar nyerni... Új eddig nyeretlen, de jó játékosok kellenek... Például Luka Modric elég jó lenne...
Melesleg a fiatalok nagyon kiveszik a részüket mindenből... Dícséret, és sok köszönet nekik....
Szerintem a baj elég összetett:
Deco:amikor játszott, jól játszott, gólpasszokat adott. Arról nem tehet, hogy a kislánya beteg (volt?) ,mintahogy arról sem tehet, hogy sérült.
Toure: nem az igazi a gerince miatt,de dicséretes,hogy kitart a csapata mellett. Sérüléséről nem tehet.
Messi:sokat sérült
Henry: házassági gondjai voltak, be kellett illeszkedjen, NEM SZÉLSŐ.Ezekről sem feltétlen ő tehet.
Ronaldinho: fogalmam sincs, hogy vele mi van, de a 6 hetes sérüléséről nem feltétlen tehet.
Megoldás:
Húzzon a francba az egész orvosi stáb meg hozzunk már egy RÁTERMETT edzőt,aki nem csak üldögél a kispadon!
Nos, addig úgy hiszem megoldódik a gond, s én inkább egy hasonló elnökséget, hasonló irányelvet szeretnék, s legalább ennyire sikereset.Zozzy 5 írta: Persze a 2010-es elnökválasztáson erősen elgondolkoznék, hogy hagyjam-e "kormányon" a Laporta féle irányelveket Sorianoval az élen, vagy esetleg kipróbáljak egy új, a mostani helyzetben biztos hogy hasznosabb Rosell-t.
Ez egy kicsit erős, nem gondolod?Laporta bebizonyíthatja hogy IQ-ja 1 hez van közelebb mint 0 hoz. Mégpedig azzal hoghy bejelenti: " Rijkaard megy! és biztosíthatom kedves szurkolóinkat hogy aláíratjuk a papírokat Mourinho-val 24 óra alatt."
Szerintem nem azokkal van baj,akiket megemlítettél. Eto'o nagy formában van, hogy most hétvégén nem talált be annak köszönhető, hogy végig szélen játszott,ami meg az edző hiája. Xavi az utóbbi időben (is) kiválóan játszik ( nem egy olyan meccsre emlékszem,amikor az ő góljával nyertünk vagy mentettünk pontot). Iniesta teljesítménye sem rossz, néha egy kicsit önző, de szinte mindig megjátszható és megbízható a középpáján.Lampiao írta:Olyan buták ezek a katalánok.... Mit tehet arról laporta, hogy nem megy a csapatnak???? Pénzügyileg szinte teljesen rendberakta a Barcát.... É Rijkaard erkezésekor is hőzöngött mindenki aztán utána bezsebeltünk két bajnoki címet meg egy bl-t.... Buta nép!!!! Figyeljetek oda kiket üldöztök el!!! Nehogy visszasírjátok.....
Ha kell valahol hibát keresni az szerintem az, hogy ronnie motiválatlan mert már mindent megnyert... Iniesta, Xavi Deco is szinte minden trófeát megszerzett a csapattal ahogy Eto'o is... az egyetlen aki az aranylabda miatt hajt az Messi meg Henry azért mert bl-t akar nyerni... Új eddig nyeretlen, de jó játékosok kellenek... Például Luka Modric elég jó lenne...
Melesleg a fiatalok nagyon kiveszik a részüket mindenből... Dícséret, és sok köszönet nekik....
szerintem a samsungsportról mondjál le, és (azt hiszem) barca99 aláírásában is van egy kis erre vonatkozó kérés.
részben igazad részben nem....Lampiao írta:Olyan buták ezek a katalánok.... Mit tehet arról laporta, hogy nem megy a csapatnak???? Pénzügyileg szinte teljesen rendberakta a Barcát.... É Rijkaard erkezésekor is hőzöngött mindenki aztán utána bezsebeltünk két bajnoki címet meg egy bl-t.... Buta nép!!!! Figyeljetek oda kiket üldöztök el!!! Nehogy visszasírjátok.....
UI.: Ha valaki nem ért velem egyet örülök , ha elmondja de ne kiabálja le a fejem...