Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem nem Kahn az Jens Mustermannbarca99 írta:A PES-ben lehet, de itt korrekt nevek vannak az utolsó gyúróig.Az ismertebb csapatoknál tuti.
okés! köszikeVictorValdes19 írta:ya és ha bármilyen gond van írj pü-t v vegyél fel msn-re
http://www.mininova.org/tor/1156142 parancsoljon és egyben (ha minden igaz) crack is van hozzáfir3bird írta:Dejóóó.Akkor vhogy játszanom kell velenemtudna vki egy torrentet belinkelni?
Sega féle Football Manager 08fir3bird írta:amúgy ez most a SEGA féle Football Manager 2008 vagy a FIFA féle Manager 08? (mármint amikről itt beszéltek) csak mert amit Barca99 írt az jól hangzik, kiprobálnám a játékot, csak nemtom most akkor melyik játék!
aha aha azt akartam mondani LOL:Drhynn írta:Akarod mondani 8.0.2-est, nem?:DCosta írta: 3.0.1-es patchet tedd fel ..sok hibát kiköszöböl a játékban..
Akarod mondani 8.0.2-est, nem?:DCosta írta: 3.0.1-es patchet tedd fel ..sok hibát kiköszöböl a játékban..
tenkl írta:én a Hannoverrel rossz időpontba raktam a felkészülési meccseket, (mindig tanul az ember:D) ezért a tartalékosokkal kellett meccseznem, és nem lettek felkészülve a szezonra. Uefa-ban valami görög csapattal kerültem össze, idegenben 5-1 re kikaptam, otthon 5-1 re nyertem:P Dzsudzsák séüléséből épült fel, és csak a második félidőbe cseréltem be, mégis 3-at lőtt:D A tizenegyes párbajt meg elvesztettem:D a csapat leggyengébb pontja a tizenegyesrúgás, a kező 11-ből csak 3-an vannak, akiknek a büntető képességük 15 fölött van. A bajnokság is elveszett, a csapat felkészülési meccsek nélkül gyenge, és az első 5 fordulóban kikaptam, aztán jöttek a nagyok, Bayern, WerderB, meg az ilyenek, és most kezdtem újra nyeregetni:) Nagy hibám volt még, hogy eladtam 15 millióért a jó formában lévő csapatkapitány Enke-kapust, és helyette nem tudtam senkit se venni, csak ingyé megszereztem Jorquerra-t, aki viszont rossz formában van. Téli átigazolási szezont még megvárom, ha meg tudom venni az angol Robinsont, vagy valaki hasonló szintűt, akkor folytatom, egyébként meg valszeg lemondok. Hívott a másodosztályból egy kiscsapat, és szeretem az ien kihívásokat:D bocs ha hosszú lett
3.0.1-es patchet tedd fel ..sok hibát kiköszöböl a játékban..gaborvermes írta:Sziasztok!
Eddig én még csak a FIFa nagy sikerű manager játékaival játszottam de a hozzászólásaitok alapján kedvet kaptam hogy kipróbáljam az FM 2008-t is.
Most raktam fel és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek kell e hozzá valami patch vagy hasonló? A magyarosítás már meg van.
Ja és még szeretnélek megkérni titeket hogy ha van valami hasznos tanácsotok számomra akkor légyszi írjatok.
Na elsőre ennyit és köszi a válaszokat.
Nekem se nagyon fordult még elő..Zozzy 5 írta:Ez érdekes, nálam mindíg elmennekbarca99 írta:Az én játékosaim miért nem mennek szinte sosem szabadságra nyáron? Eddig megéltem már pár nyarat FM-ben, de talán egyszer volt, hogy a keret szabadságon volt. Most is szinte mindenhol látom, hogy szabadságon vannak, bezzeg nálam még meccs gyakorlat sem kell, holott lassan másfél hónapja nem játszottak, max a válogatottban...Vagy küldeni kellene őket?
Ez érdekes, nálam mindíg elmennekbarca99 írta:Az én játékosaim miért nem mennek szinte sosem szabadságra nyáron? Eddig megéltem már pár nyarat FM-ben, de talán egyszer volt, hogy a keret szabadságon volt. Most is szinte mindenhol látom, hogy szabadságon vannak, bezzeg nálam még meccs gyakorlat sem kell, holott lassan másfél hónapja nem játszottak, max a válogatottban...Vagy küldeni kellene őket?