Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
nem szélső kp, és nincs meghatározott posztja. leginkább a középső középpálya fekszik neki, se nem túl védekező, de nem is irányító, igazi barca-gyártmány. egyébként miért a HELYÉRE kéne valaki...?Atys írta:Lehet, hogy azért nem volt jó irányító kp. mert nem az a posztja, inkább szélső kp. De az igaz, hogy kell venni min. 1 irányító kp.-t de ne LampardotGomezinho írta:Sokan nagyon odáig vagytok Iniért! Elismerem jó játékos de sajnos az ő helyére venni kell egy Középpályást mert egyszerűen Iniesta nem tud irányitó középpályást játszani ezért ÉN a helyére beraknék valakit! Lampard az első ember akit hoznék a helyére!
Lehet, hogy azért nem volt jó irányító kp. mert nem az a posztja, inkább szélső kp. De az igaz, hogy kell venni min. 1 irányító kp.-t de ne LampardotGomezinho írta:Sokan nagyon odáig vagytok Iniért! Elismerem jó játékos de sajnos az ő helyére venni kell egy Középpályást mert egyszerűen Iniesta nem tud irányitó középpályást játszani ezért ÉN a helyére beraknék valakit! Lampard az első ember akit hoznék a helyére!
Még jó, hogy nem vagy Laporta titkárnőjeGomezinho írta:Sokan nagyon odáig vagytok Iniért! Elismerem jó játékos de sajnos az ő helyére venni kell egy Középpályást mert egyszerűen Iniesta nem tud irányitó középpályást játszani ezért ÉN a helyére beraknék valakit! Lampard az első ember akit hoznék a helyére!
Lehet hüye vagyok, de mi az a memiszkuszG-Jay írta:A mimiszkuszával?Aprieto írta:Iniesta nem játszik a Recre ellen, meniszkuszával vannak gondjai.
G.
A mimiszkuszával?Aprieto írta:Iniesta nem játszik a Recre ellen, meniszkuszával vannak gondjai.
Gomezinho írta:Sokan nagyon odáig vagytok Iniért! Elismerem jó játékos de sajnos az ő helyére venni kell egy Középpályást mert egyszerűen Iniesta nem tud irányitó középpályást játszani ezért ÉN a helyére beraknék valakit! Lampard az első ember akit hoznék a helyére!
Ezzel a véleménnyel tökéletesen 1et értek, kb. én is ezt irtam le, csak más szavakkal.Cooltiszo írta:Iniesta hihetetlen hasznos tagja a csapatnak, Xavi 2(talán talán a későbbiekben nagyobb is lehet...).
Fölösleges azon vitázni, hogy ki a zseni és ki nem, mindenkinek más
Ami miatt sokan szidják Iniestát az az, hogy nem képes igazán a hátára venni a csapatot. Ebben van igazság, de ő nem tipikus irányító, ő az aki megfutja a kellő kmt a középpályán, labdákat szerez, és amiben rejlik a zsenialitása, hogy mindezt könnyedén csinálja, akármikor képes a cselre lehelet finoman ha az kell.
A Barca jelenlegi keretében csak 1 irányító van: Deco. Csak ő már öregecske, sérülékeny, és nem ildomos rá építeni egy új csapatot.Deco helyére kell egy irányító. Az meg ,hogy jövőre ki lesz a kezdő, hát majd kiderül, mindig más(nem csak a rotációra gondolok, hanem a sérülésekre is).
Kajak nem látod jól pajtás...socio66 írta:Iniestának szerintem 2 dologban kellene még fejlődnie,hogy világklasszis legyen:
1: fizikum,mert télleg sok jó megindulása van,de rendszerint nem tudja sajnos végigvinni őket,mert könnyen felborítják a védők..
2: kapura lövésekben is lenne hova fejlődnie,mert bár nem helyezi rosszul a lövéseit,de elég erőtlenek,és kevés gólt szerez..
könnyen felborítják a védők??? össze-vissza rúgják szabdaljhák minden meccsen!socio66 írta:Iniestának szerintem 2 dologban kellene még fejlődnie,hogy világklasszis legyen:
1: fizikum,mert télleg sok jó megindulása van,de rendszerint nem tudja sajnos végigvinni őket,mert könnyen felborítják a védők..
2: kapura lövésekben is lenne hova fejlődnie,mert bár nem helyezi rosszul a lövéseit,de elég erőtlenek,és kevés gólt szerez..
nem irányító, de nem igaz, hogy nem tudja a hátára venni a csapatot. főleg ebben az idényben.. hány meg hány olyan meccs volt már, ahol mindenki csak lézengett, iniesta viszont folyamatosan pumpálta a kakaót a játékba, és így sikerült kihozni egy épkézláb eredményt.Cooltiszo írta:Iniesta hihetetlen hasznos tagja a csapatnak, Xavi 2(talán talán a későbbiekben nagyobb is lehet...).
Fölösleges azon vitázni, hogy ki a zseni és ki nem, mindenkinek más
Ami miatt sokan szidják Iniestát az az, hogy nem képes igazán a hátára venni a csapatot. Ebben van igazság, de ő nem tipikus irányító, ő az aki megfutja a kellő kmt a középpályán, labdákat szerez, és amiben rejlik a zsenialitása, hogy mindezt könnyedén csinálja, akármikor képes a cselre lehelet finoman ha az kell.
A Barca jelenlegi keretében csak 1 irányító van: Deco. Csak ő már öregecske, sérülékeny, és nem ildomos rá építeni egy új csapatot.Deco helyére kell egy irányító. Az meg ,hogy jövőre ki lesz a kezdő, hát majd kiderül, mindig más(nem csak a rotációra gondolok, hanem a sérülésekre is).
1: ????socio66 írta:Iniestának szerintem 2 dologban kellene még fejlődnie,hogy világklasszis legyen: