Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hülyének vannak nézve...Csak akkor így érezte! Az életben nem így van? Lelkesen vallasz szerelmet egy csajnak, meg nem tudod elképzelni nélküle az életedet(és tényleg így is gondolod, nem csak meg akarod fektetni...miért kell ilyeneket nyilatkozni? hát az ilyen emberek miatt, mint te. így fogy a ronaldinho-mez. nincs ebben semmi gusztustalan, csak akkor, amikor egyes embereknek leesik, hogy hülyének vannak nézve. ne legyenek hülyék..
Nekem is nehéz. Viszont számomra a vezetőség még mindíg érthetetlen. Egy jó edzőt akár mikor lehet találni, de egy ilyen kvalitású játékos nincs még egy. Ha hamarabb elzavarják Frenkit, akkor lehet, hogy más lenne a helyzet. Egy másik edzővel én is megnézném mit mutat. Ha semmit, akkor én is azt mondom, hogy menjen. De ha összeszedi magát egy másik csapatban, akkor főhet a fejünk rendesen.Gomezinho írta:Remélem ez csak egy rémálom és Ronaldinho nem megy el! Nem birom majd ki más mezben látva! Komolyan mondom mindjárt sirok! ÁÁ nemhiszem el!![]()
És ezek után kérdés, hogy Barca vagy Ronaldinho-drukker vki?Gomezinho írta:Hát még inkább maradjon éjszakázni minthogy más csapat mezében meglássam! De amugyis haggyuk már ezeket az éjszakázásokat könyörgöm ugybeszéltek róla mintha minden héten látnátok őt a BArcelonai éjszakában!
ÉS akkor maradjon itt jarjon ejszakaba es ne mutasson semmit?Gomezinho írta:Remélem ez csak egy rémálom és Ronaldinho nem megy el! Nem birom majd ki más mezben látva! Komolyan mondom mindjárt sirok! ÁÁ nemhiszem el!![]()
Már rég fel kellett volna áldozni Rijkaardot. Mert ez csak minden játékos kárára megy.Rivaldo11 írta:Ezt fájlalom a legjobban...hogy -jelen állás szerint-ezt már nem tudhatjuk meg. Pedig egy ilyen játékosért, jelen helyzetünkben, amikor feltehetően az edzőnk is távozik a nyáron, fel kellene áldozni simán Rijkaardot.Victor_Valdes írta: De egy edzőváltás lehet megoldana mindent, de lehet nem....én is azt kívánom támadjon fel!
Ezt fájlalom a legjobban...hogy -jelen állás szerint-ezt már nem tudhatjuk meg. Pedig egy ilyen játékosért, jelen helyzetünkben, amikor feltehetően az edzőnk is távozik a nyáron, fel kellene áldozni simán Rijkaardot.Victor_Valdes írta: De egy edzőváltás lehet megoldana mindent, de lehet nem....én is azt kívánom támadjon fel!
őszintén szólva nem tudom, hogy kire haragudjak jobban Ronnie miatt.Rivaldo11 írta:A Te zsebedbe vándorol az a pénz? "haszon legyen rajta"... kiváncsi vagyok, ha egy új csapatban a régi Dinho varázsolni fog, mennyien sírják majd vissza azok közül, akiknek "jól kezdődik a nap".Victor_Valdes írta:Csak legalább haszon legyen rajta.
Nem neki kellene távozni, óriási hibát követ el a vezetőség.
Az már más téma, hogy a menedzsmentjétől sem korrekt dolog ezzel a kivásárlási dologgal sakkban tartani a klubot.
Ha máshol varázsolni fog hát tegye. Örülni fogok, hogy újra látom játszani. De a kicsapongó, nem törődöm életmódján már nemhiszem, hogy egy új edző segítene.Rivaldo11 írta:A Te zsebedbe vándorol az a pénz? "haszon legyen rajta"... kiváncsi vagyok, ha egy új csapatban a régi Dinho varázsolni fog, mennyien sírják majd vissza azok közül, akiknek "jól kezdődik a nap".Victor_Valdes írta:Csak legalább haszon legyen rajta.
Nem neki kellene távozni, óriási hibát követ el a vezetőség.
Az már más téma, hogy a menedzsmentjétől sem korrekt dolog ezzel a kivásárlási dologgal sakkban tartani a klubot.
A Te zsebedbe vándorol az a pénz? "haszon legyen rajta"... kiváncsi vagyok, ha egy új csapatban a régi Dinho varázsolni fog, mennyien sírják majd vissza azok közül, akiknek "jól kezdődik a nap".Victor_Valdes írta:Csak legalább haszon legyen rajta.
Van benne vmi. Sok példa volt már rá, hogy egy gyenge szezonbeli forma után edzőváltás hatására egy játékos magára talált.knor írta:Gyerekek nem gondoljátok hogy nem Roni-t kéne elküldeni hanem azt a tehetségtelen embert a padról!? A játékosoknak köszönhetjük amit elért ez a csapat! Azóta ilyen [auto_cenzúra] a játék amióta nincsenek a labdazsonglőrök!
Az enyém is jól kezdődik. Nyugodtan mehet innen 2 szezon óta nem látjuk azt a szintet amit el lehet várni. Csak legalább haszon legyen rajta.Dona írta:Jól kezdődik a reggelem...![]()
miért kell ilyeneket nyilatkozni? hát az ilyen emberek miatt, mint te. így fogy a ronaldinho-mez. nincs ebben semmi gusztustalan, csak akkor, amikor egyes embereknek leesik, hogy hülyének vannak nézve. ne legyenek hülyék..elprat írta:Ezt nem fogom megérteni soha.Nem voltam még profi focista,a büdös életbe nem is leszek,de:Zozzy 5 írta:Valszeg annyi történt, hogy szó szerint ráunt a Barcára. Szerintem nála már itt egy új edző se segítene, ha nincs kedve nálunk játszani...Megunta a környzetet, meg az egész légkört, megnyert mindent. Brazilokra amúgy is jellemző ez. Ha pedig nem így lenne akkor nem sűllyed olyan mélyre mint amilyen mélyen most van sajnos.
ha oda kerülsz egy nagy klubhoz mi a fenéért kell olyanokat lenyilatkozni 2éven keresztül hogy: el nem tudnám más mezben képzelni magam,mindig csak a Barca,innen szeretnék visszavonulni,egy klub sem nyújt6 többet nekem csak a Barca-de igen, MÉG TÖBB pénzt
stbstb.
Pár jelzőt,szavacskát simán el lehetne hagyni,és akkor később nem vehetnék elő érte.
Persze ez már szinte kötelező,sztem alá is kell írniuk eről egy papírt.....na mind1,kezd számomra nagyon undorító lenni e profik világa
![]()
Tisztelet a kevés kivételnek...
Titinho írta: A Fenerbahce is bejelenkezett érte, de még rajta kívül vitte volna Eto'o-t is, kettőjükért ajánlottak állítólag 40 millió €-t, de a Barca ezt visszautasította.
Ma este lehet, hogy döntés születik a brazil zseniről...