Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Logikus.Nem is az én feladatom.De véleménye lehet mindenkinek.Sztem amit én írok az nem hülyeség.Azok már jobban akik Kerlont meg ilyeneket akarnak ide hozni.Meg ilyen felálássok v hasonló:kovinho írta:Nem az én feladatom ezt eldönteni.
Egyébként meg nem lesz kicsit sok ezekből a menjen-jöjjön dolgokból?
4232x leírod, nem lesz jobb.
Renato Agustorol hallottam már, de semmit nem tok róla. De sztem akkor is Diego.M.Riijkaard írta:Nem volna muszáj sztem Diégóban gondolkodni mert van egy másik
fiatal sztárifjú aki ráadásúl szintén brazil és Renato Agustónak hivják.
Halotattok már róla???És szerintem Decó helyére pedig elehtne csábittani
Joao Moutinhót persze ha Nasrit nem sikerülne a Marseillétől.De ez csak
az én véleményem de szerintettek ????
A multról volt szó szerintem. Amikor is Zidane, Ronaldo, stbstbM.Riijkaard írta:Idézett: (a fővárosi ellenfélnél is látni lehet, mi lett az eredménye.)
Ha jól tudom ők vezettik a bajnokságott 7 ponttal nem????????????
M.Riijkaard írta:Na és így szerintettek???????
Váldés,
Abidal, Puyol, Garay, Lahm,
Iniesta, Xavi, Kerlon,/vagy Nasri
Messi, Eto, Agüero.
Akkor cserénnek meg:Pinto,Millitó,Silvinhó,Bojan,Giovanni,Pedrito,V.Sánh
ez,Victor Vásqúez.
Ez az 1 biztos. Édes istenembarca99 írta:Szerintünk írtó nagy hülyeség.
Hol van Bojan, Milito, meg a többiek?M.Riijkaard írta:Én ennek az összeállitásnak örülnékk a legjobban.
Támadó:Messi,Eto,Agüero
Középálya:Iniesta,Xavi,Diégó,Nasri
Véddő:Lahm,Puyol,Abidal
Kapus:Váldés
Lehett velem vitatkozni de ez a felenagy védekezőösszeállitás
amitt Rijkaardék mutattak ez már bizonyitott sztem.Úgyhogy az én
elképzelésem ez lenne hogy 3-4-3.Szerintettek???
ember!!!mi van akkor ha oylan V Nistelrooy féle?Nistelrooyt csak azért nem lehet bírni sztem mert realos meg lófeje van!!egyébként elkellne egy oylan gólerős csatár mint ő!barca0417 írta:vagy Adriano? sztem ő is jó lenne, mert jól lő messziről, ballábas, fizikailag erősebb mint Bojan és Giovani együttvéve, meg bizonyítani is akar a problémái után, meg olcsóbb lenne, mint Hunelaar szerintem. Meg én a Holllandot nem tartom olyan nagyra, jó-jó, meg gólerős, de olyan Van nistelrooy féle-fajta.Richi írta:lényeg az h sokmindenkit el kell adni nyáron!!!és venni kell egy oylan befejező csatárt aki gólerős mint atom és előnye legyen a fejelés és persze fiatal is legyen(Huntellar)
Deco helyére kell egy irányító Ronnie helyére balszélső kell.albicelesteX írta:Klasszikus irányitó aki pótolni tudja a régi ronaldinhot akit tényleg játékmesternek lehet nevezni nagyon kevés van szerintem és ha már ilyen kell akkor inkább nyúljon zsebbe a csapat minthogy vegyen valami félmegoldást!