Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mandulagyulladás miatt, ha jól tudom.Ronaldinho&Barca írta:Nos, elég könnyű egy meccs volt, kicsit edzőmeccs szerü, de jól szórakoztunk. Triplák gyönyörűek voltak, főleg Arnas amiket művelt.. bámulatos... 1:0 eddig.Ha idegenben is tudjuk ezt hozni, miért ne tudnánk
, akkor simán megvan ez a továbbjutás.
Szép volt fiúk!!!
Tamás, Kornél miért nem játszott nemtudod?
NS: vagy te néztél be vmi vagy ők :Ronaldinho&Barca írta:Nos, elég könnyű egy meccs volt, kicsit edzőmeccs szerü, de jól szórakoztunk. Triplák gyönyörűek voltak, főleg Arnas amiket művelt.. bámulatos... 1:0 eddig.Ha idegenben is tudjuk ezt hozni, miért ne tudnánk
, akkor simán megvan ez a továbbjutás.
Szép volt fiúk!!!
Tamás, Kornél miért nem játszott nemtudod?
Köszi.Varga Tamás írta:Pécs - Szolnok 85-75.
Kovi!
Majd legközelebb. Nektek nagyobb esélyt adok, mint az öregekkel felálló Pécsnek.
Érdekes, de a szolnokiaktól meg azt hallani, hogy a Falcosok - szurkerek - egyesével igazoltaták az emberkéket, hogy szolnokiak-e... Verést akart pár kömény gyerek adni... Köztük egy újságírónak is... Egyes állítások szerint egy szolnoki zászló úgy ferült a sárgákhoz, hogy leesett és a biztonságiak átjátszották a hazai b-középnek...Ronaldinho&Barca írta:Falco-SZOVA KC - Szolnoki Olaj KK 107-93
EnnyiSzép győzelem volt, bár az elején a roham nemvolt meg, szépen biztossan, jól kezdett a Szolnok, de aztán kicsit lerohantuk őket utánna teljes fejetlenség. Összességébe jó meccs volt, tele izgalommal és szép kosarakkal.
Szurkolókról Kovi annyit, hogy addig semmi gond nemvolt amig megnemjött a szolnoki tömeg, utánna aztán kezdődött minden, talán túl sok volt a zászló és a külsőség. Én nemakarom bántani őket, mert én nem ez a jól mondjuk meg a másiknak miért van ugy ami van... mert én nem ezért járok meccsre, de amit ők ott össze vissza beszéltek.. annyit röhögtünk rajtuk...
Nomeg szócsata megvolt, de aztán Szolnokiak ugygondolták legyen kis bunyó, de nemlett szerencsére semmi.
Nah de a hangulat jó volt, és a meccs is izgalmas volt és ez a lényeg.
U: Ciro kellemes meglepetés volt, triplával és szép játékkal tért vissza, nagyon hiányzott már. Így tovább!
CSAK A FALCO!!!
De van, Jurkunas.Varga Tamás írta:Azért Kazlauskas 33/12-es mutatója önmagáért beszél! A legjobb játékos a magyar mezőnyben! Messze nincs párja.
HAJRÁ FALCO!
Ahhoz a Körmendnek be kell jutnia a rájátszásba. Ha bejutnak, sok örömük nem lesz benne.redmiller írta:Nálunk - egy kisebb bakitól eltekintve, mikor az egyik körmendi haver apja megfogta a bíró karját meccs közben- sosem volt semmilyen balhéjuk...
Egyébként érik a Falco-Körmend rájátszás!!!!