Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a sok kiegyensúlyozás, stb miatt kezd elszállni a játék. Mostanában csak csítelt játékokban nyomom sokadik osztályban a sok gól miatt, egyébként így 13 év után kinőttem belőle, pont azért , mert folyamatosan próbál a gép javára csalni.depth írta: Nálam amúgy vannak érdekes dolgok most, Chelseanél pénzhiány, ManU simán kieső helyen, Real meg full noname emberekkel még nem kapott ki.
Azt hiszem igen.baguvixXx írta:Szerk: Ha felrakom a patch-et akkor a régi mentéseim működni fognak ?
A Valencia nagyon erős az FM-ben. Villa, Silva, Joaquin egy állat.barca99 írta:Taktika...![]()
Csapat taktikánál tudod állítani, hogy hova menjen a labda, játékosnál meg játékosonként, hogy ki hova álljon.![]()
Mekkora gólt "rúgtam"...![]()
Valencia - ATMA 1-1 lett, de az egyenlítésem...Raul Garciát lerúgták, és ápolják... jön vissza a kapu mögül, Hildabrand meg kigurítja a labdát, RG elveszi és belövi.
Ilyet még sosem láttam, a biztonság kedvéért még a meccset is elmentettem.
Bár már az is furcsa, hogy volt vagy 4 lesgól.
De sajnálkozva nézem, hogy ha nem költök 100 milliót évente új játékosokra, akkor nem lesz sok esélyem.A Vale olyan simán lefocizott, hogy csak na. Lehet, hogy új taktika kellene. Mindenesetre reménykedem, hogy ennyire nem lesz szr a játék.
Nálam se csal olyan nagyokat. De a man cityvel egy 0-0-ra végződő meccsemen az Everton ellen 30-nál több kapura lövésem volt....Van még nekik hova fejlődni....Zozzy 5 írta:Nekem a 8.02-es peccsel már nem nagyon csal. Az eredmények reálisok, a várakozásoknak nagyjából megfelel a meccs képe és az ebből következő eredmény is. Igaz, most nagyon eltaláltam a csapatom...
Valami nem volt rendben a szerkesztőknél! ÁÁÁÁ de poén!!!!
Fm Modifier 2.24 ezzel kiválóan lehet csalnibarca99 írta:Egyszerűen csal. Keresek vmi 'mit is' ? és csalok én is. Ennyi.
sőt....még sok-sok 7vége is kevés lesz, h kiismerd teljesen....ezt garantálomfir3bird írta:Nagyon brutál ez a játék! Mennyi minden van benne! Igazi menedzser szimulátor! Asszem még a 7vége is kevés lesz hogy rájöjjek mindenre
Szerintem meg Csigrinski, de te vagy az okosabb Tamás, nem kötözködömVarga Tamás írta:Szerintem így: Csigrinszkij.baguvixXx írta:És hogy kell ejteni a nevét xD ? Amúgy csatár a gyerek ?
Szerintem így: Csigrinszkij.baguvixXx írta:És hogy kell ejteni a nevét xD ? Amúgy csatár a gyerek ?Victor_Valdes írta:Felfedeztem Ukrajna csiszolatlan gyémántját!(lehet ismeritek)
A neve: Chygrynskyi a Shaktar Donyeckben játszik, az értékei elég jók, 21 éves.
http://www.fmhungary.hu/letoltesek.php?letid=691fir3bird írta:Nagy segítség kéne! Tudna nekem vki magyarosítást a FM2008-hoz? Fontos lenne! Előre is köszönöm!
Én csak Ciginek becézembaguvixXx írta:És hogy kell ejteni a nevét xD ? Amúgy csatár a gyerek ?Victor_Valdes írta:Felfedeztem Ukrajna csiszolatlan gyémántját!(lehet ismeritek)
És hogy kell ejteni a nevét xD ? Amúgy csatár a gyerek ?Victor_Valdes írta:Felfedeztem Ukrajna csiszolatlan gyémántját!(lehet ismeritek)