Na megint írok egy ien "körképet":)
A téli átigazolási szezonra kiesőhelyen voltam, hála a kapusomnak, aki a vártnál jóval gyengébben teljesített, a neve Jorquerra

. Télen így első átigazolásom egy kapus volt, de nem is egy, hanem kettő. Kettő fiatal, csúcstehetséget igazoltam, a Kínai válogatott, 20 éves Wang Dalei, akit ajánlok mindenkinek, első meccse után bekerült a hét válogatotjába:) A másik kapus a 19 éves, Román válogatott Costel Pantilimen, ő lesz a cserekapus, ha eladom legkésőbb év végén Jorquerrát. Több posztra nem akartam vásárolni, akik gyengék voltak, eladtam őket, de ők csak tartalékok voltak, úgyh nem kellett mást igazolnom. De mégis megakadt a szemem egy egy évvel ezelőtti kiszemeltemen. Roszs hangulatba volt, egy Olasz harmadosztályos kiscsapatból el akart menni. ott 18 meccsen 22 góllal volt. Befejezése 19-es, távoli lövések 18, cselek 18, és csak védő tulajdonságai nincsennek 10 fölött. Ezt is olcsón megúsztam, 2milliót kértek csak, és a fizetése is sztártjátékoshoz képest nagyon kevés. Ő első meccsén ketőtt lőtt.
Na naggyából ennyi, első meccsemen 3-0 ra elvertem a 4. helyen álló Schalket, úgyh remélem elérem még azt a európai szereplést érő legalább 6. helyet.