2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ezt nem mondod komolyan.djtrack írta:hát kezdek kiábrándulni az egész csapatból.a végén Interes leszek lehet hurrogni meg minden.ott legalább játszanak nincs csapategység se de van 1 jó edzőjük....
Teljesen egyetértek, szívemből szóltál és helyettem írtálVarga Tamás írta: És akiknek menniük kell: Frankie, Joan Laporta, Edmilka, Ezquerro, Zambi.
Ja, és Pintót a kapuba. Ennél többre képes, mint amit VV az elmúlt fordulókban elővezetett nekünk védés címszó alatt.
Az egész csapat egy nagy határ végbéltermék.
az a borzasztó, h nálam is kb ez volt a helyzet. még csak nem is bosszankodtam, amikor a 12. nagy helyzetükből kiegyenlített a recre...sasi1 írta:Én semmit.......Boixos írta:hetek, hónapok óta így játszunk. a játékosok, a vezetők nyomják a sz.r, sablon szövegeiket. ezek után mégis mit vártatok...?
Olyan belső nyugalommal nézem végig a meccseinket, amit 1 évvel ezelőtt el sem tudtam volna képzelni..........
Ez van. Enyi.
Én semmit.......Boixos írta:hetek, hónapok óta így játszunk. a játékosok, a vezetők nyomják a sz.r, sablon szövegeiket. ezek után mégis mit vártatok...?
csaszti írta:[auto_cenzúra] Barcelona le kellene cserelni az egesz csapatot messin kivul az idiota tourret es tarsait militot es puyolt is es ne dicserje senki a mai telyesitmenyuk utann!!!!!!!!1
Az meg a rejtély kategóriába tartozik,h mi lett a védelemmel ami a szezon elején betonbiztos volt.Ez a védelem egy hulladék