2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ezzel most egyetértek én is, mármint a felállással és hogy ki mennyit, hogyan játszana.Titinho írta:Íme az Espanyol elleni keret:
Kapusok: Valdes és Pinto.
Védők: Zambrotta, Puyol, Milito, Marquez, Sylvinho, Abidal
Középpályások: Xavi, Touré, Iniesta, Deco, Gudjohnsen
Támadók: Messi, Eto'o, Bojan, Henry, Giovani
Úgy néz ki, hogy nem nagyon tartalékolja a visszatérő sérülteket a MU ellen Rijkaard, inkább lehetőséget ad nekik, hogy egy kicsit visszarázódjanak a játékba az Espanyol ellen. Szerintem ez jó döntés a részéről...
A védelemben kipróbálnám most Milito helyett Marquezt Puyollal párban, Milito pihenjen rá a MU elleni meccsre, hiszen ott óriásit kell majd játszania Marquezzel a védelem tengelyében. A két szélen Zambrotta és Sylvinho játékára számítok, Abidal is pihenhetne egy kicsit a MU előtt.
A középpályán vannak kérdőjeles emberek, mivel Iniesta sem edzett egy jó hétig, valamint Deco is most tér vissza egy hosszú sérülésből, így én a Xavi-Touré-Guddy középpályára tenném a voksom, a két visszatérőt pedig a 2. félidőben állítanám be, főleg Decot Guddy helyére, hogy rázódjon vissza egy kicsit a meccsek iramába.
A támadószekcióban is lehet kavarodás, mivel Henry és Bojan is most tért vissza sérüléséből és ami Henryt illeti ő csak csütörtöktől tudott együtt edzeni a játékostársakkal így az ő kezdőtagságára nem sok esély van. Ellenben Messi ott lehetne szerintem a kezdőben, játszhatna vagy 55-60 percet, utána pedig Bojan váltaná. Messi mellett pedig Eto'o és Giovani futna ki a Camp Nou gyepére.
Szóval az én kezdőm:
Valdés - Zambrotta, Puyol, Marquez, Sylvinho - Xavi, Touré, Guddy - Messi, Eto'o, Giovani.
Ezzel a kezdővel illene megverni ezt az Espanyolt, de mint tudjuk egy Katalán derbin bármi megtörténhet. Jó lenne győzni, persze már majdnem mindenki a MU ellen készül fejben, de azért egy győzelemmel lenne jó hangolni a szerdai meccsre. Lehet dobna az önbizalmukon egy megnyert Katalán derbi...Bízom a fiúkban, gyönyörű játékra nem számítok, de azért jóra már mindenképpen így a MU előtt és remélem győzünk most is és szerdán is! SOM-HI TOTS!!!!!
sportklub.Komiszka írta:Vki tudja melyik csatorna közvetíti a Barca-Espanyolt?
Scumy írta:Hát ez érdekes meccs volt. Valaki elmagyarázhatná nekem, aki ért a focihoz, edző vagy játákosként szerepel ebben a sportágban, hogy mi jelentősége volt Frankie cseréinek. Mert hogy Militot nem hozza le, de Guddy igen, nos ezt nehéz volt felfognom. Az izlandi akart, küzdött, néha túlspilálzta a dolgokat, de azt mondom akkor is hogy hasznos tagja volt a csapatnak. Milito, kritikán aluli teljesítményt nyújtott. Mindig egy ütemmel le volt maradva, csetlett-botlott, nagyon látszott rajta hogy nincs ott fejben. Abidal detto. Az ő helyében Sylvinhonak jobban örültem volna tegnap este, plussz Milito le Marquez-re, Guddy marad, és sztem ha simán nem is, de elhozzunk a 3 pontot.
nem érted! mindegy... nem játszik attól a csapat máshogy, de nem azt kéne szajkózni, hogy bajnok lehet még a csapat, amikor ezek csak üres szavak, látjuk a szemünkkel!!! sokkal inkább hátrafelé kéne figyelni és arra koncentrálni, vagy arra figyelni, ha így jobb, hogy legalább a 2. hely meglegyen, ami biztos BL indulás!!!Real Madrid 5 írta:Csak azt nem értem, hogy mi a különbség annak a csapatnak a játéka között, ami az első helyre koncentrál és annak amelyik pl a harmadikra?Subinho írta:nos, gondolkodjunk reálisan!!!
a MU tuti elintézi a barcát! a MU jó formában, a barca haldoklik!!! tavaly legalább volt esély a bajnokságra, még ha nem is játszott jól a csapat, de idén arra van a legnagyobb esély, hogy még a biztos BL indulás sem lesz meg!!! nem az első helyre kéne koncentrálni, hanem, hogy legalább az ezüst meglegyen!!! így nem lesz az sem... sőt!!! ha az atletico kicsit összeszedi magát még a 3. hely sem biztos!!!
a classicon meg nem lesz győzelem!!! így nem!!! remélem nem lesz nagyon kínos vereség!!!
a BL-t ez a csapat tuti nem nyeri meg, így nem szabad szezon végéig várni az edzőcserével!!! eddig támogattam rijkardot és ronaldinhot is, de most azt mondom: elég!!! Ronaldinhot lehet, hogy összekapná egy jó edző és talán visszanyerné régi formáját, de rijkardnak mennie kell!!! mielőbb!!! mindegy ki jön erre a pár meccsre, de őt el kell küldeni, mert ha végül szerencsénk lesz és BL döntőt játszunk, vagy a Real tovább szerencsétlenkedik és beérjük esetleg őket, akkor marad minden a helyén és jövőre csak még [auto_cenzúra] lesz!!! kell ide egy igen kemény edző, aki "körbepofozza" a társaságot és kihajtja a lelküket is!!!
vagy ha a második helyre koncentrálnak akkor direkt kicsit rosszabbul játszanak hogy nehogy elsők legyenek?
teljesen egyetértek...VictorValdes19 írta:hagyjuk már ezta a "nem indulunk a BL-be jövőre" dolgot ! ennél nagyobb [auto_cenzúra] is volt már a Barca mégis indult a BL-beEz az év ilyenre sikeredett bízunk a BL-be és h a jövő szebb lesz
Azzal pedig végkép nem értek 1et, h a szrukolók lesznek a következők akiket elveszít a Barca... Sztem 1 IGAZI BARCA DRUKKER jóban,rosszban kifog állni a csapat mellet én legalábbis igen...