Íme az Espanyol elleni keret:
Kapusok: Valdes és Pinto.
Védők: Zambrotta, Puyol, Milito, Marquez, Sylvinho, Abidal
Középpályások: Xavi, Touré, Iniesta, Deco, Gudjohnsen
Támadók: Messi, Eto'o, Bojan, Henry, Giovani
Úgy néz ki, hogy nem nagyon tartalékolja a visszatérő sérülteket a MU ellen Rijkaard, inkább lehetőséget ad nekik, hogy egy kicsit visszarázódjanak a játékba az Espanyol ellen. Szerintem ez jó döntés a részéről...
A védelemben kipróbálnám most Milito helyett Marquezt Puyollal párban, Milito pihenjen rá a MU elleni meccsre, hiszen ott óriásit kell majd játszania Marquezzel a védelem tengelyében. A két szélen Zambrotta és Sylvinho játékára számítok, Abidal is pihenhetne egy kicsit a MU előtt.
A középpályán vannak kérdőjeles emberek, mivel Iniesta sem edzett egy jó hétig, valamint Deco is most tér vissza egy hosszú sérülésből, így én a Xavi-Touré-Guddy középpályára tenném a voksom, a két visszatérőt pedig a 2. félidőben állítanám be, főleg Decot Guddy helyére, hogy rázódjon vissza egy kicsit a meccsek iramába.
A támadószekcióban is lehet kavarodás, mivel Henry és Bojan is most tért vissza sérüléséből és ami Henryt illeti ő csak csütörtöktől tudott együtt edzeni a játékostársakkal így az ő kezdőtagságára nem sok esély van. Ellenben Messi ott lehetne szerintem a kezdőben, játszhatna vagy 55-60 percet, utána pedig Bojan váltaná. Messi mellett pedig Eto'o és Giovani futna ki a Camp Nou gyepére.
Szóval az én kezdőm:
Valdés - Zambrotta, Puyol, Marquez, Sylvinho - Xavi, Touré, Guddy - Messi, Eto'o, Giovani.
Ezzel a kezdővel illene megverni ezt az Espanyolt, de mint tudjuk egy Katalán derbin bármi megtörténhet. Jó lenne győzni, persze már majdnem mindenki a MU ellen készül fejben, de azért egy győzelemmel lenne jó hangolni a szerdai meccsre. Lehet dobna az önbizalmukon egy megnyert Katalán derbi...

Bízom a fiúkban, gyönyörű játékra nem számítok, de azért jóra már mindenképpen így a MU előtt és remélem győzünk most is és szerdán is! SOM-HI TOTS!!!!!