Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az lehet,akkor benéztem.Varga Tamás írta:Tévedsz, a MU és a Chelsea is 35-35 meccset játszott. A MU-nak 81, a Chelsea-nek 78 pontja van.
Remélem, verjük a Grant-fiúkat, vagy legalább egy döntetlent elérünk, és akkor "Gércén vagyunk, a jobbik szeren"!
Go MU!
Nem muszáj a döntetlen sem mert ha kikapnak akkor is a MU a bajnok jobb gólkülönbséggel. A Dinamo Londonon már semmi sem múlik max szurkolhatnak a West Hamnak vagy a Wigannak amiket sztem simán fog hozni az MU.Varga Tamás írta: Tévedsz, a MU és a Chelsea is 35-35 meccset játszott. A MU-nak 81, a Chelsea-nek 78 pontja van.
Remélem, verjük a Grant-fiúkat, vagy legalább egy döntetlent elérünk, és akkor "Gércén vagyunk, a jobbik szeren"!
Go MU!
Tévedsz, a MU és a Chelsea is 35-35 meccset játszott. A MU-nak 81, a Chelsea-nek 78 pontja van.Saviola írta:De egyel több meccset játszottak.Game90 írta:Arsenal - Reading 2-0
G.: Adebayor, Gilberto
Lőttünk még 2 kapufát is. Walcott jól nyomta![]()
Blackburn - MU 1-1
A 88. percben egyenlített a MU Tevez góljával.
Jövőhéten Chelsea - MU, ha nyernek a Kékek, akkor pontszámban beérik a Vörösöket.
De egyel több meccset játszottak.Game90 írta:Arsenal - Reading 2-0
G.: Adebayor, Gilberto
Lőttünk még 2 kapufát is. Walcott jól nyomta![]()
Blackburn - MU 1-1
A 88. percben egyenlített a MU Tevez góljával.
Jövőhéten Chelsea - MU, ha nyernek a Kékek, akkor pontszámban beérik a Vörösöket.
angol idő szerint, am 45. p 0-1 (Essien 41')gergo9 írta:Valaki nézi a Dinamo London meccsét az Evertonnal? Hogy állnak? Mert ugy tudom 20:00kor kezdődőtt.