2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nana! azért ezt te sem gondoltad komolyan!Tomsa írta: Hanyadik "potyája" volt ez az idén? Ha jól emlékszem az első. Tudtam, hogy páran le fogják húzni, de az egész szezon alatt mutattott teljesítménye alapján egy szava sem lehet senkinek.
Fogalmad nincs az egészhez ember...kicsics írta:gyerunk valdes!
guinesse world record!
legtobb potyagol egy evben!
hajra pancser
Ezért kár volt bekapcsolni a gépet... Egyébként eddig lépten-nyomon csak őt fikáztad, úgyhogy meglepő lett volna, ha most sem próbálsz meg beszólni valamit.kicsics írta:gyerunk valdes!
guinesse world record!
legtobb potyagol egy evben!
hajra pancser
Casillast csak a kupában pihentettük eddig (ott is inkább csak azért mert hogy "hadd játsszon Dudek is egy kicst), de neki nincs is rá szüksége, egy kapus annyira nem tud elfáradni mint egy mezőnyjátékos.realgirl94 írta:Valdes jó kapus.Amilyen bizonytalan néha,olyan bravúrokra is képes.Sztem az a baj,hogy nincs összhangban a védelemmel.Tény,hogy tényleg pihentetni kéne egy kicsit....CASILLAS-t is pihentetik néha és jobban is teljesít....egy jó cserekapust nem ártana beszerezni a nyáron.
Pinto tökéletes cserekapus, csak még lehetőséget sem kapott. Szerintem a bajnokság hátralevő részét végigjátszhatná. De Frank mester biztosan nem így gondolja...realgirl94 írta:Valdes jó kapus.Amilyen bizonytalan néha,olyan bravúrokra is képes.Sztem az a baj,hogy nincs összhangban a védelemmel.Tény,hogy tényleg pihentetni kéne egy kicsit....CASILLAS-t is pihentetik néha és jobban is teljesít....egy jó cserekapust nem ártana beszerezni a nyáron.
Hanyadik "potyája" volt ez az idén? Ha jól emlékszem az első. Tudtam, hogy páran le fogják húzni, de az egész szezon alatt mutattott teljesítménye alapján egy szava sem lehet senkinek.Tomi írta:Amúgy aki ilyen lepkére képes, mint a második gól az nem való egy ilyen nagycsapatba. Mit csinált??? Casillasnak is vannak potyái, de egy évben csak 1-2 míg Valdesnek jóval több. Hozzáteszem úgy, hogy a Real ellen lőttek a legtöbbet kapura, míg ha jól tudom a Barcának jóval kevesebbet...
Azt azért el kell ismerni, hogy tegnap nagyon bizonytalan volt. Az első (nem)gólnál fognia kellett volna a labdát, aztán a második félidőben is volt, hogy kis híján gólvonalon túlra szenvedett egy lövést. A harmadik gólban is hibáztatható Abidallal együtt. De azért, mert egyeseknek Buffon meg Cech a kedvenc kapusuk és egy rossz meccs után máris őket hoznák ide (mintha FM lenne) attól nekem is felmegy a pumpa.Rivaldo11 írta:Szerintem aki Valdest hibáztatja a 2. gólért, az nem sokat futbalozhatott életében. Mielőtt kritizálunk, nem árt, ha tisztában vagyunk a játékszituációkkalAbidal csúnyán elengedte az embert a 2. gólnál. Ennyi. Valdes elcsúszott, és tehetetlen volt. Ludas ő is, de ha kinyitjuk a szemünket, akkor észre kellene venni, hogy nem az övé a gól, hanem Abidalé. Többet nem mondok a témáról, mert felmegy a vérnyomásom.
Ismét egyet kell értenem, a védelmünk volt egy szemétdomb, Megye II-ben nem lehet ilyen gólt kapni. Abidal ismét nagyszerűen oldotta meg a feladatát, nem tudom merre sétál a gyerek, de komoly helyezkedési gondjai vannak. Valdes azt kapta amit egy kiszolgáltatott védelemtől várhatunk. Nem a Recre, hanem a védelmünk ajándékozta a gólt Valdesnek.Rivaldo11 írta:Szerintem aki Valdest hibáztatja a 2. gólért, az nem sokat futbalozhatott életében. Mielőtt kritizálunk, nem árt, ha tisztában vagyunk a játékszituációkkalAbidal csúnyán elengedte az embert a 2. gólnál. Ennyi. Valdes elcsúszott, és tehetetlen volt. Ludas ő is, de ha kinyitjuk a szemünket, akkor észre kellene venni, hogy nem az övé a gól, hanem Abidalé. Többet nem mondok a témáról, mert felmegy a vérnyomásom.
Sztem meg évek óta nem nézel Barca-meccset.Gomezinho írta:remélem mindenki belátja hogy évek óta ez az egyik gyenge pontunk!
A foci egy csapatjáték. és a csapat egyszerre nyer, és egyszerre veszít. Szerintem Valdes nem egy rossz kapus. Most, volt néhány rossz meccse, és máris másik kapust akarunk?Tomi írta:Új kapust kell igazolni, mert Valdesen már rengeteg pont ment el...