10 írta:nem védem ronaldinhot gyerekek van amiről ő maga is tehet, de higygetek nekem MI nem látunk ebbe a dologba bele és valószinüleg nem is fogjuk megtudni szal mondhat akárki akármit h ilyen meg oylan gusztustalan de pl honann tudjátok h az utobbi időben h viselkedett vele a barca vezetősége vagy valami ilyesmi én pl azt tartam undoritónak h elkülönitettéka csapattól ha igy van, a másik sirt mindenki h iylen [auto_cenzúra] ronaldinho oylan [auto_cenzúra] hát kérem szépem ha nem játszik még ő se tud formába kerülni amikor meg játszott kitalált neki a fantasztikus rejkárd egy fenomenélis posztot és hétfőre
egyenként leirta mindenki h emkkroa [auto_cenzúra] ez a ronaldinho aggyuk el...én ezért tartalak TITEKET gusztustalannak
Most volt nemrég egy cikk, az ameik arrol szólt, hogy el van Ronaldinho és Deco választva a kerettöl, azért mert nem járnak edzésekre, és inkább bulizni járnak. Na erre no comment...
Ha szerinted a Barca vezetösége "csúúnyán" viselkedett R10-el, akkor egy profi játékosnak az az elsö dolga hogy kétszer olyan keményen küzd, és bebizonyítja, hogy milyen értékes tud lenni még mindig csapata számára, de Ronnie inkáb bulizni ment, és szerintem ez az undoríto!
Szerk.: Szerintem te is eltévesztetted az oldalt, ez az EuroBARCA nem pedig az acmilan.hu