Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
ha a csapat igy marad ako nem nyerünk semit, de roninak kivánom hogy térjen vissza önmagáhozBányász írta:Ez az amit kétlek.lehet akkor mi fogunk pofára esni ha nyer a milan játékosaként ujra egy aranylabdát akkor az elég égő lesz nekünk és laportáéknak is
És sztem még a Milan vezetői se hisznek igazán benne.
De gondolkodjunk el mennyien fognak Ronaldinhos Milan mezt venni.
Sztem üzleti szempontból nagyon megéri nekik ez a transzfer.Azért is csinálják.
Arra leszek kíváncsi kit áldoznak fel a csapatból,h játszani tudjon?
Amúgy pedig....nyerjen Ronaldinho újra aranylabdát a Milanban.Kívánom neki.
De kit fog az érdekelni ha közben mi sorban nyerjük a trófeákat?
De tavaly nyáron nem arról szolt minden 2. cikk, hogy Ronaldinho megy a milan-ba, nem érzi jol magát, Barca nem ugy teljesit ahogy kellene, ezért R10 megy...jokesz írta:Srácok én a magam részéről azért még nem innék hidegvizet errre a milános transzferre,szerintem ez még inkább csak egy nagy porhintés.Ezt csak azért mondom,mert már tavaly nyáron is többször leigazolta őt a milan...
Most volt nemrég egy cikk, az ameik arrol szólt, hogy el van Ronaldinho és Deco választva a kerettöl, azért mert nem járnak edzésekre, és inkább bulizni járnak. Na erre no comment...10 írta:nem védem ronaldinhot gyerekek van amiről ő maga is tehet, de higygetek nekem MI nem látunk ebbe a dologba bele és valószinüleg nem is fogjuk megtudni szal mondhat akárki akármit h ilyen meg oylan gusztustalan de pl honann tudjátok h az utobbi időben h viselkedett vele a barca vezetősége vagy valami ilyesmi én pl azt tartam undoritónak h elkülönitettéka csapattól ha igy van, a másik sirt mindenki h iylen [auto_cenzúra] ronaldinho oylan [auto_cenzúra] hát kérem szépem ha nem játszik még ő se tud formába kerülni amikor meg játszott kitalált neki a fantasztikus rejkárd egy fenomenélis posztot és hétfőre
egyenként leirta mindenki h emkkroa [auto_cenzúra] ez a ronaldinho aggyuk el...én ezért tartalak TITEKET gusztustalannak
Ez az amit kétlek.lehet akkor mi fogunk pofára esni ha nyer a milan játékosaként ujra egy aranylabdát akkor az elég égő lesz nekünk és laportáéknak is
Ezt nem bírom megérteni. Ha a Milanban meg tudna újulni, akkor az miért jelenti azt, hogy itt is meg tudott volna?10 írta: lehet akkor mi fogunk pofára esni ha nyer a milan játékosaként ujra egy aranylabdát akkor az elég égő lesz nekünk és laportáéknak is
lehet akkor mi fogunk pofára esni ha nyer a milan játékosaként ujra egy aranylabdát akkor az elég égő lesz nekünk és laportáéknak isDanka00792 írta:Átnéztem erre az acmilan.hu-ra. Ahogy látom mindenki várja már nagyon R10-t., gondolkodás nélkül. Azt sem veszik észre, hogy az elmúlt 2 évben már meg sem közelítette az igazi Ronaldinho-t. Van is náluk egy szavazás, hogy szükség e van rá.barca99 írta:Lemerem fogadni már regeltél is az acmilan.hu-ra...
65% Igen, még mindig a világ egyik legjobbja
többi elhanyagolhato![]()
Lehet p*fára fognak esni...
Átnéztem erre az acmilan.hu-ra. Ahogy látom mindenki várja már nagyon R10-t., gondolkodás nélkül. Azt sem veszik észre, hogy az elmúlt 2 évben már meg sem közelítette az igazi Ronaldinho-t. Van is náluk egy szavazás, hogy szükség e van rá.barca99 írta:Lemerem fogadni már regeltél is az acmilan.hu-ra...
Meg aztán Ronaldinho nem a saját ügyeit intézi, hanem a bátyja az ügynöke, egy ügynöknek pedig mindig rámenősnek kell lennie, egy igazi üzletember. Szerintem mára már odaáig jutott a helyzet, hogy sokan csalódásként vennék, ha Ronnie maradna, mert talán már kicsit mindenki beleélte magát, hogy elmegy. Szerintem jobb is, ha elmegy.Guardiola írta:Ne beszeljetek hulyeseget (mar bocsanat) sokan meg most is ronit veditek es a batyara probaltok kenni mindent mert nem akartok csalodni Roniban. El kell fogadni hogy el akar menni s kesz. Nem kar erte mert ket eve nagyon halvany prodikciot nyujt. Aki ezt nem latja vagy nem akarja latni sajnalom de igy van es igy lesz akkor is ha tovabra is homokba dugjatok a fejeteket.
Majd ha megveszem a meccsbelépőt, a Ronaldinho-mezt, a Ronaldinho-cipőt, Lays-chipset eszek, és Pepsit iszok, akkor kritizálom.roni9310 írta:tökmind1 ki mit mond csinál stb.. dinho a legjobb..... majd ha vki közületek eléri amit ö akor kritizálja
Ne beszeljetek hulyeseget (mar bocsanat) sokan meg most is ronit veditek es a batyara probaltok kenni mindent mert nem akartok csalodni Roniban. El kell fogadni hogy el akar menni s kesz. Nem kar erte mert ket eve nagyon halvany prodikciot nyujt. Aki ezt nem latja vagy nem akarja latni sajnalom de igy van es igy lesz akkor is ha tovabra is homokba dugjatok a fejeteket.torrentkiller írta:Amilyen sunyi feje van én is el tudom képzelni hogy csak azért mennek el tőlünk, mert Ő több pénzt akar, és lehet hogy a milántól többet kap ő is...barcafan91 írta:kicsit unszimpatikus nekem a bátyja. nekem ugy tünik h inkább ő akar már elmenni barcelonából. v lehet h bebeszéli roni fejébe. nem tom lehet h rossz meglátások, de akk roni mér nem nyilatkozik már?
Azért nyilatkozik mindenféle hülyeséget hogy a szurkolók se akarják itt tartani... . Aztán ki tudja mit akar azzal az álszent képével...