Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bijáccs. Megelőztél... Pont erről akartam írni... Sebaj, legközelebb gyorsabb leszek.Enrique írta:Ja, most raktam csak fel.grecki írta:És az hol van, mert én nem találom...![]()
És az hol van, mert én nem találom...Enrique írta:Részben írtam róla a 'számokban'-ban (banbanbangrecki írta:A jelenlegi formánkról írok egy cikket ma vagy holnap.), csak szólok, hogy úgy alakítsd.
pill.ok.Drigo írta:Ha valaki admin errejár kjavíthatná a cikkem. Összekevertem a KEK-et a spanyol kupával. És valóban a Samp ellen nyertünk 2-0-ra Julio Salinas és López Rekarte góljaival. Köszi, és bocs
Tényleg, úgy emlékeztem, akkor még nálunk játszott, de tényleg 88-ban igazolt Madridba...De kössz a javítást.Z. Iván írta:KÖszi, föltettem mind2-t![]()
Volt benne egy tévedés, amit átfogalmaztam. 89'-ben Suszti már nem nálunk játszott, de annál a párharcnál írtad bele a nevét. De jelentéktelen, amúgy király lett![]()
kösze
Ezt a históriádat csak most vettem észreDrigo írta:És igenn megcsináltam kész a statika házim:
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 02101.html
...
Szerintek miért van olyan érzésem, hogy ha ezt a tanár kezébe nyomnám ő nem díjjazná annyira?!![]()
Úgyérzem nincs menekvés kénytelen leszek megcsinálni a valódi házimat is.