Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Személy szerint a Van Gaal éra óta krvra holland ellenes vagyokTofi írta:A katalánok célja az, hogy még a szezon vége előtt megtalálják Ronaldinho utódját, s miután Frank Rijkaard honfitársát, a Hamburgban futballozó Van der Vaartot látná legszívesebben csapatában, a Barcelona felvette a kapcsolatot a holland futballista menedzserével. Az irányító egyelőre nem nyilatkozott arról, hogy el tudná-e képzelni magát a Barcelonában, korábban azonban többször is kijelentette: szívesen játszana a spanyol élvonalban.
Hát nemtom ha idehozzunk 30 milláér Alvest nem gondolod h ő fog padozni???!!!CFirpo3 írta:Szerintem nem olyan nagy hülyeség ha Eto'o-Messi játszik elöl. Az viszont nélkülöz minden realitást, h Zambi Alves mögött padozgat. Ez komolytalan.
Istenem!Zambrotta mint csere.
ezt honnan vetted????A szezon előtt nem úgy volt h a nyáron a Valenciába megy???Tofi írta:A katalánok célja az, hogy még a szezon vége előtt megtalálják Ronaldinho utódját, s miután Frank Rijkaard honfitársát, a Hamburgban futballozó Van der Vaartot látná legszívesebben csapatában, a Barcelona felvette a kapcsolatot a holland futballista menedzserével. Az irányító egyelőre nem nyilatkozott arról, hogy el tudná-e képzelni magát a Barcelonában, korábban azonban többször is kijelentette: szívesen játszana a spanyol élvonalban.
Szerintem nem olyan nagy hülyeség ha Eto'o-Messi játszik elöl. Az viszont nélkülöz minden realitást, h Zambi Alves mögött padozgat. Ez komolytalan.danko94 írta:Hát ez hülyeség!!!!! 4-4-2-ben vagy Henry---Eto'o vagy Bojan----Eto'o vagy Bojan----Henry lenne de sztem úgysem fogunk játszani 4-4-2-ben!!!De h mindenképp 2 csatár, akkor én a 4-1-2-1-2 -t javaslomCFirpo3 írta:4-4-2 ben a csatársor lehetne eto'o messi
Jövő évi csapatom
---------------------VV---------------------
----Alves----Puyol-----Milito-------Abidal
-(zambrotta)-----------(Garay)--(Sylvinho)
--------------------Toure-------------------
------Iniesta------------------Xavi---------
-------(Messi)----------------(Silva)-------
--------------------Messi--------------------
--------------------(Silva)------------------
--------------Eto'o-------Henry-------------
-------------------(Bojan)-------------------
Cserék:Jorquera,Zambrotta,Garay,Gudjohnsen,Bojan,Oleguer,Sylvinho
Menne:Pinto,Edmilson,Ezquerro,Deco,Ronaldinho,Giovanni(kölcsönbe)
Jönne:Garay,Alves és Silva+ még a "B" ből pár játékos
Edző:José Mourinho
(Laudrup/Guardionla)
Mi a véleményetek a csapatról???![]()
![]()
Jelenleg 2009. nyaráig szól a szerződése, most készül éppen hosszabítani 5 évvel, a jelenlegi ára olyan 13-15 millió € körül mozog. Vagy ha nagyon szigorúak a Marseille vezetői esetleg 18-20-ért el lehetne hozni...Danka00792 írta:Nem rossz játékosTehetsége az van biztos. Nemtudja valaki, hogy kb mennyiért tudnánk megvenni?
ezt az enyémre írtad?? Azért írtam oda, h a ,,B" csapatból pár embert felhozni ha kell ott van Vazquez+Sanches és Pedrito isbarca99 írta:Sérüléseket ismerve meglehetősen szűkös a keret. Messi és Eto'o kiesik 2 hónapra. Hogy áll fel a csapat? 2 hónapig Henry és Bojan csatársor, csere nélkül? 3 fronton? Nagyon rövid a pad.
Nem rossz játékosdjtrack írta:ez a Nasri gyerek nem lenne rossz kpjára DEco helyére.
http://www.youtube.com/watch?v=rYCHaYtK ... re=related
Hát ez hülyeség!!!!! 4-4-2-ben vagy Henry---Eto'o vagy Bojan----Eto'o vagy Bojan----Henry lenne de sztem úgysem fogunk játszani 4-4-2-ben!!!De h mindenképp 2 csatár, akkor én a 4-1-2-1-2 -t javaslomCFirpo3 írta:4-4-2 ben a csatársor lehetne eto'o messi
Jah, engem is kezd meggyőzni, ügyes. Mondjuk Dinho cselét még gyakorolnia kelldjtrack írta:ez a Nasri gyerek nem lenne rossz kpjára DEco helyére.
http://www.youtube.com/watch?v=rYCHaYtK ... re=related
Már rég kipróbáltam volna.CFirpo3 írta:4-4-2 ben a csatársor lehetne eto'o messi
Hm. Szerintem nevetséges, h leigazoltunk egy klasszist, aztán meg nem vagyunk kíváncsiak a saját posztján kihozható teljesítményre.norbert55 írta:Ez van.Henrynak menni kell.Aprieto írta:Persze. Laporta szemefénye átadólistán.
Úgy, hogy a posztján nem is játszott.... 4-4-2-ben játszhatna akár már jövőre, ott meglesném mit tesz le az asztalra, mert ez az idei szezon minden, csak nem mérvadó.
Ez van.Henrynak menni kell.Aprieto írta:Persze. Laporta szemefénye átadólistán.
Úgy, hogy a posztján nem is játszott.... 4-4-2-ben játszhatna akár már jövőre, ott meglesném mit tesz le az asztalra, mert ez az idei szezon minden, csak nem mérvadó.
Wáó, úgy látom azért addig már eljutottál, hogy az idézetet nem zárójelbe kell tenni.M.Riijkaard írta:...