Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jajj ne viccelődjünk már. Nem lehet, hogy azért húzta a száját, mert fájtdalmai voltak?Lionel85 írta:Érdekes, úgy integetett, mintha azt jelezné, hogy még nem akar lejönni, azért is húzta a száját, amikor lecserélte Rijkaard. Szóval nem merném biztosra állítani azt, hogy maga kérte a cserét.
Persze itt van! Én nem tudom meccs közbe kinek mi forog a fejében de a többségnek(persze itt is tisztelet a kiv.) ez: Buz! Riijkard úgyis elbaxod.Drigo írta:Persze a sok hozzáértő egyből Rijkaard fejét követelte. Néha örülök, hogy a mezei szurkolóknak nincs beleszólásuk a Klub életébe...eurobarca.hu írta:Mint később kiderült, Leo Messi maga kérte a lecserélését a szerdai meccsen, miután kisebb fájdalmakat érzett a lábában, s nem kívánt kockázatot vállalni.
Persze a sok hozzáértő egyből Rijkaard fejét követelte. Néha örülök, hogy a mezei szurkolóknak nincs beleszólásuk a Klub életébe...eurobarca.hu írta:Mint később kiderült, Leo Messi maga kérte a lecserélését a szerdai meccsen, miután kisebb fájdalmakat érzett a lábában, s nem kívánt kockázatot vállalni.
Erre emlékszem, 2x egymás után!ZSÍR!Los Banditos írta:Itt a videó az első hivatalos góljáról: http://uk.youtube.com/watch?v=GPtyHpw19DU
A 87. perc környékén állt be, de elötte ugyanezt pár perccel megcsinálta Dinhoval, csak akkor les miatt elvették a gólt.
Köszi az infót, de akkor miért emlékszem annyira a 19-re?Na mindegy, lehet,h akkor vesztette el a szüzességét, az is nagy dolog.Enrique írta:2004. 10. 16-án mutatkozott be az Espanyol ellen idegenben Messi (Deco helyett állt be) és ekkor még csak 17 éves volt.
Az első gólját meg 2005. május elsején szerezte az Albacete ellen.
A félreértések elkerülése végett.![]()
Reméljük tanul Ronnie hibájából, és az ő eszét nem veszi el a siker....home írta:ronnie sem így indult...megküzdött minden sikerért. alázatos volt.
azt hogy mit hoz a jövő, kiből mit vált ki a siker nem tudod, se te se én sem más. senki nem sztárként indul...de ez még a jövő ezéje, addig élvezzük és bízzunk benne h másként végzi![]()
pár éve mikor minden jól ment senki nem gondolta még sztem te sem (ha nem így van bocsi) h kiég...sőt azt sem h elmegynorbert55 írta:Nagyon nagy játékos biztos vagyok benne h ő nem fog kiégni.Mert ő nem az a sztárolós mint Ronnie hanem alázatos játékos.
Hajrá Messi!
Mikor rakta be először Frank, és mikor lett aállandó kerettag?Lionel85 írta:Ezt komolyan mondod?Olafinho írta:Messi 19 évesen mutatkozott-futott be a Barcában
1,5 hónapig volt sérült 20 perc alatt h játszhat valaki kedve szegettül? Amugy nem újkeletű hír h elmegy Ronnie. Tudták ők már korábban is.Zehii írta:Ez meg is látszik rajta mintha kicsit kedveszegetten játszana