Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha már a Barca vs Real topicban vagyunk, akkor a lefocizás a 05/06-os Barca-Real, amikor felállva tapsolták Ronaldinho-t. 3-0 lett a végeredmény, na az lefocizás volt a javából.Varga Tamás írta:Lefocizás tudod mi volt?
Esküszöm, hogy röhögni fogok, csak legközelebb írd mellé négyes betükkel, hogy ez vicc akart lenni..tisztázzuk... melyik a nő??? Ha Guti akkor nem szóltam
nem teljesen szandika mert ha ez egyik ultra [auto_cenzúra]...akko másik hiába jo a szinvonal..[auto_cenzúra]..és ez nem példa akart lenni arra a mecsre..csak kifejtem miért tévedszSzandi írta:Ezt a mondatot ugye nem gondoltad komolyan? Vagy csak én nem értem?sergi1989 írta:lefociztunk titeket ugy hogy a szinvonal rajtatok mulott!
Sztem a színvonal 2 csapaton múlik.![]()
Jaés, ha szted ez volt a lefocizás, akkor grat.
1 nő és 1 férfibattya írta:off: nem is tudtam, hogy Szandra kisasszonyéknál ekkora nagy szó ha egy nő és egy férfi smárol.. Én kérek elnézést..Ennyi vesztett ponttal így vezetni egy bajnokságban... Véleményem szerint ez kritikán aluli.![]()
Ti örüljetek,hogy azt a Romát kaptátok,amelynek támaódjátéka egyenlő a lajhár sebességével és ha ez még nem elég,akkor csatár nélkül játszottak!Szóval,ha a Real nem a Romát kapja,akkor is simán kiesik!Real Madrid C.F. írta:A Blben is ha nem a Schalket kaptátok volna, hanem az egyik angol csapatot, nem játszanátok elődöntőt a MUval, de hát sztem nem fog bekerülni a barca a döntőbe elnézve a tegnapi játékotokat![]()
Most az jön, hogy erről mi tehetünk.. Mindig van kifogás, az a baj. Mindig le lehet kisebbíteni a másik érdemeit de felesleges. Ti is tarthatnátok itt, ha..Ennyi vesztett ponttal így vezetni egy bajnokságban... Véleményem szerint ez kritikán aluli.
Tudod,töki... biztos hallottad már,de a fociban nincsen HA.A Schalkét kaptuk és megvertük.A MU-tól meg ne félts minket,lehet hogy kiesünk,de akkor is csak 2 nagyon szoros meccsen történik ez.Egyébként remélem,hogy a Manchester is hasonlóan hülyén gondolkodik mint Te,és a tegnapi light-os produkcióra alapoznak,mer akkor még komoly fülest is kaphatnak.Real Madrid C.F. írta:A Blben is ha nem a Schalket kaptátok volna, hanem az egyik angol csapatot, nem játszanátok elődöntőt a MUval, de hát sztem nem fog bekerülni a barca a döntőbe elnézve a tegnapi játékotokat![]()
A gyengébbek kedvéért leírom, hogy a színvonalat a spanyol bajnokság színvonalára értettem. Ennyi vesztett ponttal így vezetni egy bajnokságban... Véleményem szerint ez kritikán aluli. Kíváncsi vagyok eléri-e e az angol másodosztály szintjét ez a bajnokság, vagyis hogy az 1. WBA-nak 11 döntetlenje és 11 veresége van:))sergi1989 írta:Jolvan ördög koma szinvonal megin vanOrdog írta:Megértjük, nyílván az elmúlt években nem nagyon tudtad ezt megtapasztalni!Olyan széklet volt a madrid... mondjuk most sem sokkal jobbak, csak az idei "magas" színvonalnak köszönhetik hogy elől vannak :S
![]()
de remélem megengedsz egy kérdést..
ha mi székletek vagyunk..
akkor drága csapatodra mi lenne az illő jelző?
az elmult években nagyon nekedse lassan két éve barátom ..ugy hogy ugorj le a paciról..
amugy meg kár ezzel a szinvonalal jönni ...mi arról nem tehetünk...december 23. volt szinvonal megiskaptátok!
Sztem teljesen mind1 hogy lefociztunk-e titeket vagy sem. Nyertünk és kész, jogosan nyertünk, mivel ez az idei barca nem az igazi, hiába van meg a "nagy" csapat akik egyes emberek szerint sokkal jobb játékosok mint a madridiak, de mégis [auto_cenzúra] taktikával játszanak. Ez az idei barca elég gyenge, ezért ilyen ratyi a spanyol bajnokság szinvolnala, de hát ez van, nem lehet minden évben erős mind a két csapat. A Blben is ha nem a Schalket kaptátok volna, hanem az egyik angol csapatot, nem játszanátok elődöntőt a MUval, de hát sztem nem fog bekerülni a barca a döntőbe elnézve a tegnapi játékotokatSzandi írta:Ezt a mondatot ugye nem gondoltad komolyan? Vagy csak én nem értem?sergi1989 írta:lefociztunk titeket ugy hogy a szinvonal rajtatok mulott!
Sztem a színvonal 2 csapaton múlik.![]()
Jaés, ha szted ez volt a lefocizás, akkor grat.
Ezt a mondatot ugye nem gondoltad komolyan? Vagy csak én nem értem?sergi1989 írta:lefociztunk titeket ugy hogy a szinvonal rajtatok mulott!
hát ha neked a dec 23-i győzelemetek magas színvonalú volt akkor egészségedresergi1989 írta:amugy meg kár ezzel a szinvonalal jönni ...mi arról nem tehetünk...december 23. volt szinvonal megiskaptátok!
Jolvan ördög koma szinvonal megin vanOrdog írta:Megértjük, nyílván az elmúlt években nem nagyon tudtad ezt megtapasztalni!Olyan széklet volt a madrid... mondjuk most sem sokkal jobbak, csak az idei "magas" színvonalnak köszönhetik hogy elől vannak :S
Yaya, madridista vagy.fir3bird írta: jóóólvan hát nem vagyok szakértő meg még nemis láttam ilyet azért kérdeztem
jóóólvan hát nem vagyok szakértő meg még nemis láttam ilyet azért kérdeztemSzandi írta:fir3bird írta:Deee miért hívják sorfalnak? Olyan mintha szabadrúgás lenne vagy miiii?
![]()
![]()
![]()
Tudod, mikor vonulnak ki az öltözőből, a pálya szélén, vagy tudomisénholapélóba, két oldalra odaáll a csapat, és köztük mennek be a "bajnokok".
Igen, mintha szabadrugás lenne és mind a 2 oldalra el lehetne lőni.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fir3bird írta:Deee miért hívják sorfalnak? Olyan mintha szabadrúgás lenne vagy miiii?