Ronaldinho Gaúcho #3
néztem a meccset voltak szép megoldások de nagyon nagy ürt éreztem bal oldalon sajna minden messi oldalán ment mer bal oldal nem iniesta helye!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szhar ilyen vidiket nézni,
Annyira egybeforrt már a neve a BARCÁéval,és már többet nem fog játszani a legendás mezben
De sajna Ő is legalább olyan hibás ebben...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Remélem a zenei aláfestést is hallgattad és értetted benne az ironiát.Poreko írta:Ez a Ronaldinho kis videó a meccs előtt nagyon szép, és tiszteletet parancsoló volt. Még egy madridistának is megdobogtatta a kőszivét ... [/b]
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Ez a Ronaldinho kis videó a meccs előtt nagyon szép, és tiszteletet parancsoló volt. Még egy madridistának is megdobogtatta a kőszivét ...
Kifejezetten sajnálom, hogy nem tudja azt nyújtani, mint régen, nem mint madridista, hanem mint ember, mert olyan kemény nyomást kell kiállnia emiatt, hogy hiába akar visszatérni, szinte lehetetlen. Mondhatják sokan, hogy Ronaldinho éjszakázik, stb... ő is egy ember, sokak nem gondolnak arra, hogy valószínűleg ők sem szentelnék az életüket a klubbnak és a focinak 100 %-ban, mert azontúl is kell élni (persze meccs előtt meg nem kell inni)...
Függetlenül attól, hogy Ronaldinho milyen formában volt (?)sérülése(?) előtt, szerintem a legkevesebb, hogy mindenki megemeli a kalapját előtte, és nem szól egy rossz szót se róla. Valószínűleg elfog menni, de szerintem a Barcásoknak, bármilyen is a jelenlegi játéka, hozzáállása, stb. nem szabad őt szidni.
Mielőtt ő nem volt, a Barca bárhogy is játszott, nem tudott trófeákat nyerni, és Ronaldinhonak az elsők közt a helye, akinek ez köszönhető. Ha most el kell mennie, ezt senkinek sem lenne szabad elfelejteni, hogy egy éra vele kezdődött, és talán most vele is ér véget. Ehhez méltón kellene bánni vele.
Kifejezetten sajnálom, hogy nem tudja azt nyújtani, mint régen, nem mint madridista, hanem mint ember, mert olyan kemény nyomást kell kiállnia emiatt, hogy hiába akar visszatérni, szinte lehetetlen. Mondhatják sokan, hogy Ronaldinho éjszakázik, stb... ő is egy ember, sokak nem gondolnak arra, hogy valószínűleg ők sem szentelnék az életüket a klubbnak és a focinak 100 %-ban, mert azontúl is kell élni (persze meccs előtt meg nem kell inni)...
Függetlenül attól, hogy Ronaldinho milyen formában volt (?)sérülése(?) előtt, szerintem a legkevesebb, hogy mindenki megemeli a kalapját előtte, és nem szól egy rossz szót se róla. Valószínűleg elfog menni, de szerintem a Barcásoknak, bármilyen is a jelenlegi játéka, hozzáállása, stb. nem szabad őt szidni.
Mielőtt ő nem volt, a Barca bárhogy is játszott, nem tudott trófeákat nyerni, és Ronaldinhonak az elsők közt a helye, akinek ez köszönhető. Ha most el kell mennie, ezt senkinek sem lenne szabad elfelejteni, hogy egy éra vele kezdődött, és talán most vele is ér véget. Ehhez méltón kellene bánni vele.
-
- Barça B
akk nem csak én vagyok egyedül 

hát a meccs elötti összeállítós nagyon jóra sikerült, nem szégyellem megkönnyeztem.

Brazil VB 2014 <3 Barcelona 4ever<3 Ronnie 4ever<3
-
- Barça B
ezen a bl elötti videon amit benyomott az M1 elsirtam magam. nem hiszem el h tényleg elmegy. nem tetszett amit arról a nem aláirós dologról olvastam de akk is ő a legjobb.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Amint azt olvashattuk, a két fél az aranyközéputat keresi. Komoly megeröltetéseken mentem keresztül, míg kiszámoltam, az aranyközéput 40m. Szerintem 40-45 körül fognak a felek a végén megállapodni. Ez még jól is hangzik.Z$ołtu írta:Az is lehet, hogy egyik fél sem enged. Mert 50millió azért elég reális ár a kettőért. A harminc meg nevetséges. És ha a Milan-t ismét egy ütős csapattá akarják tenni akkor szerintem 50milliót nem adnak két játékosért és vesznek mást.

Szerk.: Marquez-t én sem adnám el. Az ilyen "univerzális" játékosok kellenek, föleg egy olyan fontos poszton mint a vkp, kp.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Én Marquezt nem adnám elMr. Master írta:Egy százasért vihetik: Marquez, Ronaldinho, Zambrotta, Deco, és még Edmilsont is adjuk ajándékba

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Deus
- Boixos Nois
R10dinho írta:De kár és milyen furcsa hogy nem lép pályára egy Ronaldinho!!!!a man utd ellen
jólesz az... barca az barca... ronaldinho az nem barca... ő egy játékos. mellesleg, sztem nem villogna ha játszana... sőt hátráltatná a csapatot.

Az is lehet, hogy egyik fél sem enged. Mert 50millió azért elég reális ár a kettőért. A harminc meg nevetséges. És ha a Milan-t ismét egy ütős csapattá akarják tenni akkor szerintem 50milliót nem adnak két játékosért és vesznek mást.
Egyik ismerősöm szerint a Murcia ellen amikor játszani fog ismét a régi Ronaldinhot láthatjuk...Szerintem nem valószínű, de kiváncsian várom.
Egyik ismerősöm szerint a Murcia ellen amikor játszani fog ismét a régi Ronaldinhot láthatjuk...Szerintem nem valószínű, de kiváncsian várom.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Egy százasért vihetik: Marquez, Ronaldinho, Zambrotta, Deco, és még Edmilsont is adjuk ajándékba 

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Sztem jövőre a Juve ellen már játszhat.milko írta:Ronaldinho mikor épül fel a sérüléséből?????
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
minimum 50~60 milláért adném a kettőt...és itt még jo szivű voltam

Hajrá Barcelona!!! Hajrá Messi !
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
lópikulát Berlusconinak 30 milkát Roniért és Zambért na ne röhögtessen már én ronit nem adnám 30 milláért nem h Zambrottával 1üt.. 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- home
- Jugador d'estrella
én is szeretlek!chi omega írta: hát igen, ronaldinho egy szent ember, egy szuperhős, egy mutáns, jézus második feltámadása személyesen. csak ez a gonosz szemét világ kihasználja, tönkreteszi őt. elsősorban a testvére. káin!!!
taníts mester

a vélemények ütközése bizonyos szituációkban rendkívülien hat az emberi elme nagyságára és minden tekintetben akár élvezhető is...főleg hogyha (bár kimondatlanul) hülyének nevezik az embert... köszönöm neked.

egyébként mint mondtam ez csak egy vélemény, ez az én véleményem és mivel senki sem tudja mi történt és mi fog történni mint oly sok feltevés melyet e szeretett fórumon írnak csupán lehetséges így az én feltevésem is csak vélemény egy eléggé ,,ronaldinhoakedvencem" szájából vagy inkább billentyűzetéből. köszönöm

,,EVERYBODY LIES."
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
De kár és milyen furcsa hogy nem lép pályára egy Ronaldinho!!!!a man utd ellen 

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem nagyon is jól teszik, hogy 50-ért adják őket. Nem mindig nekünk kell engedni, persze valamennyit úgyis fognak, sztem 40-nél nem lesz több. Kíváncsian várom a döntést, persze lehet, h már rég megállapodtak, csak mi nem tudjuk. 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Titinho
- Director del Fútbol
Hidd el nekem, hogy a vezetőség is így gondolkodik, hogy ez a 20 millió amit először ajánlottak nevetségesen kevés és ezért jöttek most elő ezzel az 50 millióval Zambrottáért és Ronniért. (én kb. 35-36 millió €-ra számítok majd) Valamint szerintem még azért is, hogy VÉGRE eltereljék most a figyelmet Ronnie-ról, mivel ez sem tesz jót a csapatnak, hogy egész nap csak Ronaldinhoról hallani, ahogy itt volt egy cikk "rivaldafényben" zajlott minden. Szerintem a vezetők ezt akarják mostmár elkerülni és játszanak az idővel, megvárják még a BL illetve a bajnokság végét ezzel a lépéssel és utána kezdenek el tárgyalni már egy "barátságosabb" árban.Primitive írta:Tulajdonképpen mindíg azt szajkóztattam, hogy nem kellene eladni ilyen nevetséges áron ( gondolok itt most a 20 misire) .
Én szivem szerint bízok még benne, és semmiképpen sem adnám el, főleg nem áron alul...
Én ezt egy nagyon jó és okos lépésnek tartom, mert ami már az utóbbi hetekben Ronaldinho és a Milan körül forgott attól már rosszul voltam...

Én már személyszerint nem bízok a maradásában...

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Fernando
- Llegenda del Barça
Semmit se szabad elhinni míg megnem nyílik az átigazolási szezon. Mellesleg szerintem már rég megállapodott a Barca és a Milan csak nem akarják nyilvánosságra hozni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Primitive
- Entrenador del Barça
Most csak nekem furcsa az egy kicsit, hogy eddig a Milan, hű de meg akarta szerezni Ronaldinhot. Most meg mintha visszaléptek volna
Ezek a nyilatkozatok is, már sejtetnek sokmindent. Igaz, hogy még messze van az átigazolási időszak, de azért az elmúlt hetekben elég ellentmondásos cikkelyek láttak napvilágot...
Sajnos már magam sem tudom, hogy mi az igaz. Kezdtem beletörődni, hogy elmegy, jó lesz neki is, nekünk is, de most egy pici szikra gyúlt a szivemben. Tulajdonképpen mindíg azt szajkóztattam, hogy nem kellene eladni ilyen nevetséges áron ( gondolok itt most a 20 misire) .
Én szivem szerint bízok még benne, és semmiképpen sem adnám el, főleg nem áron alul...

Sajnos már magam sem tudom, hogy mi az igaz. Kezdtem beletörődni, hogy elmegy, jó lesz neki is, nekünk is, de most egy pici szikra gyúlt a szivemben. Tulajdonképpen mindíg azt szajkóztattam, hogy nem kellene eladni ilyen nevetséges áron ( gondolok itt most a 20 misire) .

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Jugador del Barça
Talán azért mert mindent a barcának köszönhet és nem akar kib.a.s.z.n.i velük.Szunyi írta:Itt csak az olaszok nyilatkozták azt, hogy minden rendben, meg a manager bátyó. Nem véletlen, hogy a Barcánál eddig senki nem szólt semmit.orska írta:Ez kezd már kabaré jelleget ölteni. Előbb tutira úgy tesznek a felek hogy az üzlet le van vajazva, most me kiderül hogy a Milan viccnek beillő összeget ajánl. Ilyen alapon mi meg ajánljunk Kaka-ért és Pirlo-ért 30 millát.
Hol van pl. most a Chelsea hogy felverje az árat? Most jól jönne a pénzeszsák Abramovics nagyravágyása hogy megszerezze Ronnie-t.
Mondjuk azt sem értem, miért nem vásárolja ki magát 16 vagy 17 milláért, ha annyira el akar menni
Remélhetőleg.

-
- Barça B
Ma más a kása Mása... Nem olyan biztos az, hogy Ő is menni akar. Majd ha TŐLE hallom egyszer egy nyilatkozatában! Addig azt mondanak Milánóban, meg a Nájkinál, meg az unokakabátja, meg akárki. Várjunk ezzel még 5 fordulót. 

Mi ideget megettem má'... Nehogymá' megmondja valakinek valaki, hogy valami!