Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem a zenei aláfestést is hallgattad és értetted benne az ironiát.Poreko írta:Ez a Ronaldinho kis videó a meccs előtt nagyon szép, és tiszteletet parancsoló volt. Még egy madridistának is megdobogtatta a kőszivét ... [/b]
Amint azt olvashattuk, a két fél az aranyközéputat keresi. Komoly megeröltetéseken mentem keresztül, míg kiszámoltam, az aranyközéput 40m. Szerintem 40-45 körül fognak a felek a végén megállapodni. Ez még jól is hangzik.Z$ołtu írta:Az is lehet, hogy egyik fél sem enged. Mert 50millió azért elég reális ár a kettőért. A harminc meg nevetséges. És ha a Milan-t ismét egy ütős csapattá akarják tenni akkor szerintem 50milliót nem adnak két játékosért és vesznek mást.
Én Marquezt nem adnám elMr. Master írta:Egy százasért vihetik: Marquez, Ronaldinho, Zambrotta, Deco, és még Edmilsont is adjuk ajándékba
R10dinho írta:De kár és milyen furcsa hogy nem lép pályára egy Ronaldinho!!!!a man utd ellen
Sztem jövőre a Juve ellen már játszhat.milko írta:Ronaldinho mikor épül fel a sérüléséből?????
én is szeretlek!chi omega írta: hát igen, ronaldinho egy szent ember, egy szuperhős, egy mutáns, jézus második feltámadása személyesen. csak ez a gonosz szemét világ kihasználja, tönkreteszi őt. elsősorban a testvére. káin!!!
Hidd el nekem, hogy a vezetőség is így gondolkodik, hogy ez a 20 millió amit először ajánlottak nevetségesen kevés és ezért jöttek most elő ezzel az 50 millióval Zambrottáért és Ronniért. (én kb. 35-36 millió €-ra számítok majd) Valamint szerintem még azért is, hogy VÉGRE eltereljék most a figyelmet Ronnie-ról, mivel ez sem tesz jót a csapatnak, hogy egész nap csak Ronaldinhoról hallani, ahogy itt volt egy cikk "rivaldafényben" zajlott minden. Szerintem a vezetők ezt akarják mostmár elkerülni és játszanak az idővel, megvárják még a BL illetve a bajnokság végét ezzel a lépéssel és utána kezdenek el tárgyalni már egy "barátságosabb" árban.Primitive írta:Tulajdonképpen mindíg azt szajkóztattam, hogy nem kellene eladni ilyen nevetséges áron ( gondolok itt most a 20 misire) .
Én szivem szerint bízok még benne, és semmiképpen sem adnám el, főleg nem áron alul...
Talán azért mert mindent a barcának köszönhet és nem akar kib.a.s.z.n.i velük.Szunyi írta:Itt csak az olaszok nyilatkozták azt, hogy minden rendben, meg a manager bátyó. Nem véletlen, hogy a Barcánál eddig senki nem szólt semmit.orska írta:Ez kezd már kabaré jelleget ölteni. Előbb tutira úgy tesznek a felek hogy az üzlet le van vajazva, most me kiderül hogy a Milan viccnek beillő összeget ajánl. Ilyen alapon mi meg ajánljunk Kaka-ért és Pirlo-ért 30 millát.
Hol van pl. most a Chelsea hogy felverje az árat? Most jól jönne a pénzeszsák Abramovics nagyravágyása hogy megszerezze Ronnie-t.
Mondjuk azt sem értem, miért nem vásárolja ki magát 16 vagy 17 milláért, ha annyira el akar menni