2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát én Agüerónak örülnék, szerintem megélne ő a baloldalon, igaz nem kevés pénzbe kerül, de még nagyon fiatal és jól cselez, lendületes, gyors.Deco01 írta:Sztem kapust nm kell hozni ide fölösleges. Védelembe kell egy jobb hátvéd ( Lahm v. Maicon ) meg egy középső védő ( Garay v. Lúció ), kp-ra kell egy csere Toure mellé ( X. Alonso ), meg jöhet még Xavi meg Iniesta mellé ( Hleb v. Van der Vaart v. Diego a 3-ból az egyik ), csatár meg 1 kell egy új balszélső ha Dinnyo megy ( D. Silva v. D. Capel ).
Össz. vissz 4-5 igazolásnál nm kell több meg egy jó edző oszt szvsz.
azé eto'ot meg van persie-t nehogy má egy lapon emlitsük...csoszi írta:Egyébként meg Eto'o magánélete nem balhés??
csoszi írta:Mivel Zambrotta valószínűleg elfogja hagyni a csapatot szükség lenne egy jobbhátvédre! A legmegfelelőbb ember erre a posztra mindenképpen Daniel Alves, bár ő aligha fog Barcelona-ba szerződni! Második jelöltem Phillip Lahm lenne! A védelem középső részébe Garay-t tenném, mivel Thuram visszavonul Marquez jövője pedig bizonytalan! Éppen ezért kell egy, esetleg két védő aki helyetesítheti Puyol-t illetve Millito-t és erre a posztra kétség kívül ő lenne a legjobb megoldás ráadásul fiatal, feltörekvő játékosról van szó aki megérdemli hogy egy nagy csapatban bizonyíthassa tehetségét!! A középpályára Diego-t gondoltam Deco helyére!! Teljesen egyforma kaliberű játékosok csak azzal a különbséggel hogy Diego gólokat is lő míg Deco inkább irányító sem mint gólvágó!! Diego fantasztikus nyereség lenne a Barca számára!! Ha igazak a pletykák miszerint Ronaldinho a Milan-ba köt ki akkor kell egy baloldali támadó!! Erre a posztra a legmegfelelőbb játékos Van Persie!! Ugyancsak egy fiatal, tehetséges játékos aki jelenleg jó formát mutat az Arsenal-ban!! Ráadásul még akár a jobb oldalon is bevethető mint Messi (állandó) csaréje!!
Szívembő szótá!barca99 írta:Remélem, hogy inkább a MU-ba megy...
Nem értelekbarca99 írta:Remélem, hogy inkább a MU-ba megy...
Íííígy van.Replay írta:A Bayern hivatalos oldalán jelentette be, hogy nem hosszabitanak Lahm-mal.
Igy, ha most nyáron távozik, még pénzt is kapnak érte, mert a szerződése 2009-ig szól.
A különböző hiroldalak egyértelmüen a Barcelona-t jelölik meg következő állomásaként.
Itt a pepsis meg a lay's-es reklám a legkevesebb.A mezek,kulcstartók és persze a növekvő nézőszám a döntő. Nem mellékesen a túrák Ázsiába vagy Amerikába, ahová spec Ronaldinho nélkül nem is megy vagy mehet a Barca.Fernando írta:És mit kezd a Milan a reklámértékéből? semmit sem kaszál belőle, mert minden tulajdonjog a játékost illeti.robben írta:Ronienak van akkora reklám értéke még mindig, hogy lehessen érte kérni 50 millát, ha a milánnak + Ronienak ez nem tetszik, akkor nyugodtan padozhat még 2 évet...
És mit kezd a Milan a reklámértékéből? semmit sem kaszál belőle, mert minden tulajdonjog a játékost illeti.robben írta:Ronienak van akkora reklám értéke még mindig, hogy lehessen érte kérni 50 millát, ha a milánnak + Ronienak ez nem tetszik, akkor nyugodtan padozhat még 2 évet...