2008.04.24. 13:31:52
Régóta láttam ilyen jól játszani a csapatot. Tényleg csak a gól hiányzott. Csakhát most a MU volt az ellenfél, nem pedig mondjuk egy Santander v. egy Depor. Ilyen játékkal 2-3 góllal nyertünk volna egy sima bajnoki meccsen. Érezni lehetett, hogy mindenki nagyon felszívta magát erre a meccsre. Az egyébként sületlenség, hogy a MU tartalékolt a Chelsea elleni meccsre. Egyszerűen az első percek után világossá vált számukra, hogy itt most nem náluk lesz a labda a meccs nagy részében, és szépen visszazártak. Ronaldo-t szépen megfogtuk, nem volt szinte momentuma sem, a 11-esen kívül. Azt nagyon megúsztuk, Milito nagyon buta volt, hogy feltartott kézzel ment oda.
A legszebb mégiscsak az volt az estében, hogy a csapat megmutatta: tud még azon a szinten játszani, mint akkor, amikor még ment a szekér. És ez nem csak fellángolás-szerű volt, láthatóan magabiztos volt mindenki.
Deco játéka nem volt rossz, ahhoz képest, hogy mennyit hagyott ki. Zambrotta volt sztem a meccs embere, tényleg világklasszis volt, amit nyújtott. Marquez kiesése érvágás, még szerencse hogy ott van "talonban" Puyol.
Régebben én is utálkozva néztem, mikor egy csapat 9 emberrel védekezik, de ha ez az út vezet a "sikerhez", akkor nem elítélendő. S hogy a világ pillanatnyi legjobb csapatának kikiáltott Manchester United volt most ez a sündisznó csapat, az is azt bizonyítja, hogy jó volt nagyon ez a Barça. Idegenben nem szabad bekkelni, mi nem tudjuk játszani a sündisznót, és nem is méltó egy Barçához. Ugyanígy kell játszanunk, egy Henry-val a kezdőben!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
mrmonster 2008.04.24. 13:34:54-kor.
Előre a TITOlusokért!