2008.04.25. 11:09:07
Jó napot mindenkinek!
Most ihletet kaptam, hirtelen arra, hogy összefoglaljam, ennek a topicnak a lényeget( ahogy én látom). Na mármost itt mindenki, győkeres átalakulásokat szeretne, más topicokban viszont enm értik, hogy a világ egyik legjobb kerete, miért sínylődik (nagy általánosítás, de általában ez a helyzet), és így mindenki megpróbálja leírni a maga terveit, elképzeléseit!
Ezek az elképzelések, gyakran egy VB All-Star válogatottal, érnek fel, így teljesen alaptalanok! Na mármost, itt a topic, ahogy én látom:
Valdes: Még valamikor, a múlt század elején, de annak inkább a közepén, kapott egy potyagólt, ezért ő nem jó ide jöjjön helyette Buffon
Zambrotta: Hát már nem ő a lgjobb hátvéd, van nála jobb nevezetesen Daniel Alves, ő kell ide!
Puyol: Hát igaz, hogy egy ikon, de kit érdekel, már nem a régi, jelenleg, jobb nála Terry, azonnal hozzuk ide!
Milito: Mostanában, volt egy két hibája, kár volt idehozni, jöjjön helyette Carvalho!
Abidal: Az év elején tündökölt, de mostanában, volt egy-két rossz meccse, jöjjön helyette Evra!
Xavi: Igaz, ő is egy ikon, de nem tud rendesen focizni, meg különben is, Diego jobb nála, azonnal idehozni!
Yaya Touré: Nem kell ide "beteg" ember, el kell adni pótolni, csak Essien lenne képes!
Iniesta, egy robot, el kell adni, azonnali hatállyal beszerezni Lampardot
Messi: Őt még nem akarta eladni senki, és ez így is van jól!
Eto'o: El kell mennie, a meccsenkénti egygólos átlag nem megfelelő háromhónapos sérülés után helyette ibrahimovicot le kell szerződtetni!
Ronaldinho: Mostanában elég gyér, C.Ronaldo a Világ jelenlegi legjobbja kell ide!
Én így látom, ezt a topicot, hónapok óta, talán két-három, érdemi vita, vagy hozzászólás, "írodott" ide!
Nem azt mondom, az én hsz-eim, se a legtartalmasabbak, de amit egyesek itt művelnek, az "gáz"!
..................................