2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Karashu írta:Messi1918, nem gondolod hogy egy kicsit túllőttél az étigazolsái ötleteiddel??? Ezek a játékosok kb 150-200 millióba lazán benne vannak! <h1> NORMÁLIS VAGY??? </h1>
ÁhhKarashu írta:Messi1918, nem gondolod hogy egy kicsit túllőttél az étigazolsái ötleteiddel??? Ezek a játékosok kb 150-200 millióba lazán benne vannak! <h1> NORMÁLIS VAGY??? </h1>
Én örülök!Tomsa írta:ezt húzzátok fel!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=177840
Csatlakozom ameglátásodhoz. Lassan át lehetne írni a topic nevér: 'Kabará'-ra, vagy Humor topic-nak is nevezhetjük. Tényleg "gáz", amiket néhányan felvetnek, és még komolyan is gondolják.messi1918 írta:Remélem elolvastad, amit odarittyetettem a hsz-em elejére és végére...
Leírtam, hogy szerintem miről szól a topic. Eszem ágában sincsen idehozni ezeket, az embereket! Légyszíves, mielőtt leszidsz valakit, olvasd el a teljes hozzászólást és utána, pampogj...
jo játékos quaresma valoban, de látszott h nem fekszik neki a spanyol bajnokság mikor barcás votl. nem hiszem h visszajönneOlafinho írta:Az argentín vonalat támogatom, qrv jók!Queresma meg szintén nagy ötelet, technikás, így a Barca játékát tudná játszani.albicelesteX írta:Én megpróbálkoznék Lucho Gonzálezzel!Szerintem elég jól játszik hasznos játékos!nagy munjabírású!Szélre meg Quaresmát visszahoznám!Szerintem van olyan jó mint Ronaldo!
teljes mertekben egyetertekMost ihletet kaptam, hirtelen arra, hogy összefoglaljam, ennek a topicnak a lényeget( ahogy én látom).........
Az kemény lenne: Kun-Eto'o-Messi, vagy 4-4-2 esetén Henry-eto'o ékpár, szélről pedig rágyorsítana a két legjobb argentín. Így persze Touré helye megkérdőlyelezhetetlen lenne, és Xavinak is több védelmi feladata lenne.Lionel85 írta:Hát én Agüerónak örülnék, szerintem megélne ő a baloldalon, igaz nem kevés pénzbe kerül, de még nagyon fiatal és jól cselez, lendületes, gyors.Deco01 írta:Sztem kapust nm kell hozni ide fölösleges. Védelembe kell egy jobb hátvéd ( Lahm v. Maicon ) meg egy középső védő ( Garay v. Lúció ), kp-ra kell egy csere Toure mellé ( X. Alonso ), meg jöhet még Xavi meg Iniesta mellé ( Hleb v. Van der Vaart v. Diego a 3-ból az egyik ), csatár meg 1 kell egy új balszélső ha Dinnyo megy ( D. Silva v. D. Capel ).
Össz. vissz 4-5 igazolásnál nm kell több meg egy jó edző oszt szvsz.
Az argentín vonalat támogatom, qrv jók!Queresma meg szintén nagy ötelet, technikás, így a Barca játékát tudná játszani.albicelesteX írta:Én megpróbálkoznék Lucho Gonzálezzel!Szerintem elég jól játszik hasznos játékos!nagy munjabírású!Szélre meg Quaresmát visszahoznám!Szerintem van olyan jó mint Ronaldo!
Ettől még az idén nem tartok. Eto'o ha az idén el akarna menni, akkor azt már kijelentette volna. Nem úgy ismerhettük meg, mint aki elsumákolja a mondanivalóját. Szvsz, ezen kár törni a fejedalbicelesteX írta:Akitől nagyon tartok hogy elpályázik az Eto'o!!nem kéne hagyni hogy elmenjen!!!!!!!!
Angi írta:jaja!!jó lenne ha Kun is ide jönne a (L)Barcába(L) szery őt!!höhö(L)(L)
nem olyan lehetetlen szerintem látva az atlético eredménytelenségét akármilyen kerettel is!ha a bl-be akar játszani akkor váltani fog lásd torres!Deco01 írta:Hát igen egy Agüero - Eto'o - Messi hármas alaposan megkavarná az erőviszonyokat Hispániában. Reszkess MargitPersze kicsi a sansz h az Atletico lemond csak ugy egyik legjobbjárol de mindenesetre jo lenne ha ö is Barca mezben feszitene.