Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na, jól van...Adriano nem kell ide. Pont most adunk el egy problémás brazilt, helyette vegyük meg a legbalhésabbat, a bevallottan alkoholista Adrianót?djtrack írta:adjuk el Henryt és helyette Adrianot vegyük meg.Sztem magára találna rendesen itt. oylan mint egy tank.régen az olaszok se tudták megállítani:D
sztem jó üzlet lenne,annyit tudna tenni ő is mint Henry!!
Milito, Henry 2x, Eto'o, Marquez...nekem ennyi ugrik be hirtelen.Zehii írta:Marquez...djtrack írta:modnjál már egy embert aki gólt fejelt ebben az idényben? sztem egy kezeden meg tudod számolni!
Marquez...djtrack írta:modnjál már egy embert aki gólt fejelt ebben az idényben? sztem egy kezeden meg tudod számolni!
Miből fejeljen gólt?modnjál már egy embert aki gólt fejelt ebben az idényben? sztem egy kezeden meg tudod számolni!
modnjál már egy embert aki gólt fejelt ebben az idényben? sztem egy kezeden meg tudod számolni!Perrero írta:nem a fejjátékkal van baj hanem a szögletekkel... előbb nézz meg pár Barca meccset aztán gyere visszadjtrack írta:azért mert fiatalabb:D meg nem ártana vki aki fejelni is tud mert szögletekből sose tudunk eredményes lenni!
Ez ugyanaz a téma, jó játékos, ezért ára volt, így a Barcának nem kellett.Scumy írta:akkor újrafogalmazom...mindenképp szerettem volna Barca mezben látni...akár csere, akár kiszorít vkit...kár érteCooltiszo írta: Nem cserének, meg kiegészítőnek ment Londonba se, ide se azért jött volna...
akkor újrafogalmazom...mindenképp szerettem volna Barca mezben látni...akár csere, akár kiszorít vkit...kár érteCooltiszo írta: Nem cserének, meg kiegészítőnek ment Londonba se, ide se azért jött volna...
Nem cserének, meg kiegészítőnek ment Londonba se, ide se azért jött volna...Scumy írta:http://www.fn.hu/foci/20080426/modric_l ... zerzodott/
hát erről is lecsúsztunk, pedig ha jól tudom szívesen jött volna hozzánk. Cserének, kiegészítő szerepkörben engem meggyőzött
Nem az a tipikus álompaszt adó játékos. Inkább meghúzza beadja gól típusú player.barca99 írta:Szerintem nem rossz ötlet. Nem egy tipikus szélső játékos, befelé cselez, passzolni is jó ütemben tud. Ezért nem is lenne hülyeség egy kötetlen poszt a csatárok mögött.
Ugyan így vagyok vele. Kell egy szélső védő, egy Vkp meg egy irányító Messi mögé, esetleg egy csatár 4-4-2be padra és készen vagyunk. Moutinho remek ötlet.Cooltiszo írta:Hát igen, a beadásai nem világbajnokok, de azért az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy jelenlegi egy középcsatáros taktikába, úgy hogy nem egy Drogba szerű tankállat van középen, nem nagyon van esély a beadás-gól kombinációra.
Nem rossz az Ini-Xavi tengely, de én melléjük vennék egy fiatal irányítót, aki még tűrné a padot, de lehetne rotáni is őket rendesen. Mivel Modric elment, így talán Moutinho jutna eszembe.
Messinek pedig meg vannak a képességei ehhez a poszthoz, de lehet hogy sokkal kevesebbet tudna így hozzátenni a játékhoz mint szélről indulva. Bár én ilyen taktikában biztos hogy teljesen kötetlenül játszatnám, tehát teljesen szabadon kimozoghatna szélre is.
Szerk. hatalmas az avatarod Grecki![]()
Egy multifunkcionális vkp is kellene, Touré pótlására.
Bojan nagyon élne klasszikus csatár poszton, Dos Santos kérdéses, hosszútávon ő talán a visszavont poszton lenne jobb, bár oda még egyelőre talán kevés.