Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.26. 19:22:45

Én remélem hogy Lahm a Barcánál köt ki.Mind2 szélen játszik és teknikás.És megfizethető is.
Olafinho
Jugador del Barça

2008.04.26. 18:08:02

djtrack írta:adjuk el Henryt és helyette Adrianot vegyük meg.Sztem magára találna rendesen itt. oylan mint egy tank.régen az olaszok se tudták megállítani:D
sztem jó üzlet lenne,annyit tudna tenni ő is mint Henry!!
Na, jól van...Adriano nem kell ide. Pont most adunk el egy problémás brazilt, helyette vegyük meg a legbalhésabbat, a bevallottan alkoholista Adrianót?

Lehet, h idén nem játszunk olyan jól, de azért ne ide jöjjön már Adri rehabra!5 évvel ezelőtt megnéztam volna most már inkább Csernushoz jelentkezzen be. :P
Titinho
Director del Fútbol

2008.04.26. 18:00:35

Zehii írta:
djtrack írta:modnjál már egy embert aki gólt fejelt ebben az idényben? sztem egy kezeden meg tudod számolni!
Marquez...
Milito, Henry 2x, Eto'o, Marquez...nekem ennyi ugrik be hirtelen. :roll:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Zehii
Barça B

2008.04.26. 17:36:01

djtrack írta:modnjál már egy embert aki gólt fejelt ebben az idényben? sztem egy kezeden meg tudod számolni!
Marquez...
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.04.26. 17:06:06

modnjál már egy embert aki gólt fejelt ebben az idényben? sztem egy kezeden meg tudod számolni!
Miből fejeljen gólt?
A szögleteinket kifejeli az első ember a röviden...általában.

Amúgy sztem Yaya jól fejel meg Marquez,Milito...szóval...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
djtrack
Capitá del Barça

2008.04.26. 17:03:00

Perrero írta:
djtrack írta:azért mert fiatalabb:D meg nem ártana vki aki fejelni is tud mert szögletekből sose tudunk eredményes lenni!
nem a fejjátékkal van baj hanem a szögletekkel... előbb nézz meg pár Barca meccset aztán gyere vissza
modnjál már egy embert aki gólt fejelt ebben az idényben? sztem egy kezeden meg tudod számolni!
djtrack
Capitá del Barça

2008.04.26. 16:57:28

azért mert fiatalabb:D meg nem ártana vki aki fejelni is tud mert szögletekből sose tudunk eredményes lenni!
djtrack
Capitá del Barça

2008.04.26. 16:21:53

adjuk el Henryt és helyette Adrianot vegyük meg.Sztem magára találna rendesen itt. oylan mint egy tank.régen az olaszok se tudták megállítani:D
sztem jó üzlet lenne,annyit tudna tenni ő is mint Henry!!
Olafinho
Jugador del Barça

2008.04.26. 16:02:15

Scumy írta:
Cooltiszo írta: Nem cserének, meg kiegészítőnek ment Londonba se, ide se azért jött volna...
akkor újrafogalmazom...mindenképp szerettem volna Barca mezben látni...akár csere, akár kiszorít vkit...kár érte
Ez ugyanaz a téma, jó játékos, ezért ára volt, így a Barcának nem kellett.
Scumy
Jugador del Barça

2008.04.26. 15:22:11

Cooltiszo írta: Nem cserének, meg kiegészítőnek ment Londonba se, ide se azért jött volna...
akkor újrafogalmazom...mindenképp szerettem volna Barca mezben látni...akár csere, akár kiszorít vkit...kár érte
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.04.26. 15:18:40

Scumy írta:http://www.fn.hu/foci/20080426/modric_l ... zerzodott/

hát erről is lecsúsztunk, pedig ha jól tudom szívesen jött volna hozzánk. Cserének, kiegészítő szerepkörben engem meggyőzött
Nem cserének, meg kiegészítőnek ment Londonba se, ide se azért jött volna...
Scumy
Jugador del Barça

2008.04.26. 15:03:49

http://www.fn.hu/foci/20080426/modric_l ... zerzodott/

hát erről is lecsúsztunk, pedig ha jól tudom szívesen jött volna hozzánk. Cserének, kiegészítő szerepkörben engem meggyőzött
socio66

2008.04.26. 14:31:43

nem hinném hogy a Bayern megtartja még egy évre,mivel akkor már ingyen igazolható lesz,tehát ha pénzt akarnak kapni érte,akkor most kell eladni.meg hát ilyenkor mikor egy játékos már megegyezik a leendő klubjával,nemigen marad még egy évet..
Várunk Philipp!
Tofi
Barça B

2008.04.26. 14:24:08

Lahm a Barcánál folytatja
2008. április 26. 10:21

MNO
Az AS című spanyol lap szerint a Bayern München játékosa, Philipp Lahm az FC Barcelonához igazolt. A német védő négyéves szerződést kötött a katalánokkal.

Az egyetlen kérdés, hogy Lahm mikor csatlakozik a Barcelonához ugyanis jelenlegi kontraktusa még egy évig a Bayernhez köti. Lahm és a bajor klub szerződés hosszabbításról tárgyalt, ám úgy tűnik befejeződtek a beszélgetések.

Az AS szerint a német klub visszavonta utolsó ajánlatát és a 24 éves játékos sem szeretne a Bayernnél maradni.

(sportforum.hu)
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.26. 14:01:55

barca99 írta:Szerintem nem rossz ötlet. Nem egy tipikus szélső játékos, befelé cselez, passzolni is jó ütemben tud. Ezért nem is lenne hülyeség egy kötetlen poszt a csatárok mögött.
Nem az a tipikus álompaszt adó játékos. Inkább meghúzza beadja gól típusú player.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.04.26. 13:50:19

Cooltiszo írta:Hát igen, a beadásai nem világbajnokok, de azért az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy jelenlegi egy középcsatáros taktikába, úgy hogy nem egy Drogba szerű tankállat van középen, nem nagyon van esély a beadás-gól kombinációra.
Nem rossz az Ini-Xavi tengely, de én melléjük vennék egy fiatal irányítót, aki még tűrné a padot, de lehetne rotáni is őket rendesen. Mivel Modric elment, így talán Moutinho jutna eszembe.
Messinek pedig meg vannak a képességei ehhez a poszthoz, de lehet hogy sokkal kevesebbet tudna így hozzátenni a játékhoz mint szélről indulva. Bár én ilyen taktikában biztos hogy teljesen kötetlenül játszatnám, tehát teljesen szabadon kimozoghatna szélre is.

Szerk. hatalmas az avatarod Grecki :lol:

Egy multifunkcionális vkp is kellene, Touré pótlására.
Bojan nagyon élne klasszikus csatár poszton, Dos Santos kérdéses, hosszútávon ő talán a visszavont poszton lenne jobb, bár oda még egyelőre talán kevés.
Ugyan így vagyok vele. Kell egy szélső védő, egy Vkp meg egy irányító Messi mögé, esetleg egy csatár 4-4-2be padra és készen vagyunk. Moutinho remek ötlet.
Primitive
Entrenador del Barça

2008.04.26. 13:17:34

Egy új edzővel én is a 4-4-2 es felállást favorizálnám.

Nem tudom, hogy Messi mennyire élne meg ott középen, szerintem Messinek jobban feküdne a széljáték. Igaz, hogy mindíg befelé cselez, de ott nagyobb területe van, és ott azért átlagba mindíg, 'tisztán' kaphatja a labdákat. Középen azért lezárnák a területet, mégmielőtt labdát kapna.

Széljátékunk idáig nem volt sok, és ennek az oka a 4-3-3 as taktikai felállás. Egyszerű, Messi ha kint volt oldalvonalon, lezárta Zambi ( vagy X jobb bekk) előtt a területet. A bekknek, csak akkor volt lehetősége felfutni, ha Messi behúzódott, így adott volt a terület.

Meg egyébként ezt a taktikát már nagyon kiismerték az ellenfelek.. :roll:

Ide egy jó irányító kellene.. Nekem Diego játéka nagyon tetszik, tudom, hogy drága, meg elég necces a megvétele, de szerintem megélne a középpályánkon.

Én Zambrottát nem adnám el, főleg, ha tudja tartani a MU ellen mutatott szintet :!:

És, szerintem nem kéne Alvesért 30 milliókkal dobálózni, inkább egy jó képességű irányító, szervezőt kellene nézni.

Akkor lássuk, hogyan is képzelném el:

---------Eto'o---------Messi--------

--------------Diego-----------------

-------Xavi-----------Iniesta------

-------------Touré------------------

Abidal----Milito------Puyol--Zambi

Viszont, ha zambi elmegy, akkor kell egy minőséges jobbszélső, mivel ebben a felállásban már a bekknek fel kell szántani az adott oldalt, mind támadásban, mind pedig védekezésben..

Akik távoznának, legalábbis az én meglátásom szerint : Gudy, Ezquerro, Edmilson, R10 ( :cry:), Thuram.

És, akkor marad a cserepad : Bojan, Henry, Giovani, Oleguer, Sylvinho, Jorquera, Marquez, Deco.

Lehetséges érkezők, ezek ugye annak függvényében, hogyan alakul a játékosmozgás : Diego, Garay, meg Touré cseréjének valakit. :arrow: Arban ezek nem vágnának minket a földhöz, főleg, ha megszabadulunk a 'feleslegtől'.

Kb. ezt el lehetne fogadni. Taktikailag, pénzügyileg is megfelelne. És van némi realitási alapja is.

U.I. Bocs, ha hosszúra sikeredett :roll:
Szerk. És a padra egy 'keménytökű' edzőt :!:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.04.26. 13:03:43

Hát igen, a beadásai nem világbajnokok, de azért az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy jelenlegi egy középcsatáros taktikába, úgy hogy nem egy Drogba szerű tankállat van középen, nem nagyon van esély a beadás-gól kombinációra.
Nem rossz az Ini-Xavi tengely, de én melléjük vennék egy fiatal irányítót, aki még tűrné a padot, de lehetne rotáni is őket rendesen. Mivel Modric elment, így talán Moutinho jutna eszembe.
Messinek pedig meg vannak a képességei ehhez a poszthoz, de lehet hogy sokkal kevesebbet tudna így hozzátenni a játékhoz mint szélről indulva. Bár én ilyen taktikában biztos hogy teljesen kötetlenül játszatnám, tehát teljesen szabadon kimozoghatna szélre is.

Szerk. hatalmas az avatarod Grecki :lol:

Egy multifunkcionális vkp is kellene, Touré pótlására.
Bojan nagyon élne klasszikus csatár poszton, Dos Santos kérdéses, hosszútávon ő talán a visszavont poszton lenne jobb, bár oda még egyelőre talán kevés.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.04.26. 13:03:31

Abidal hibalajstromához még hozzáthetejük: Megengedhetetlen ezen a szinten, hogy valaki ennyire ne tudja követni az emberét pontrúgásoknál, és beadásoknál. És még Ő szeret középső védőt játszani...
Ettől függetlenül jó igazolásnak tartom, és bízom benne, hogy jövőre az idény elején mutatott formáját hozza végig. Lahmról meg csak annyit: Remek vétel-ha igaz a hír. Persze én is Alvest raknám az első helyre, de nem volt realitása annak, hogy a vezetőségünk leperkáljon érte 35 millát.
Vagy még többet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.04.26. 12:45:04

Sem Xavi, sem Iniesta nem tipikus fifikás irányító. Ebben egyetértünk, de mélységből mindketten jól tudnak indítani. Messi szerintem megállná a helyét ezen a poszton, hányszor, meg hányszor láttuk azt, hogy lerázott két védőt és gyönyörűen lyukra futtatta a támadókat. Eredetileg R10-nek képzeltem volna ezt a helyet, Messit pedig itt is, és csatárként is el tudtam volna képzelni, de nagyon úgy néz ki, hogy Ronaldinho távozik a nyáron.

A két spanyollal ugyanakkor még szilárdabb lenne a középpályánk, akiken Touréval egyetemben nagyon nehéz lenne átrohanni. A támadásért ugyanis elsősorban a két szélső bekk, Messi és a két csatár lenne felelős. (A két tinit is ékként képzelném el.)

Szerintem érdemes lenne bevállalni.

Szerk: Nagyon szkeptikus voltam Abidallal kapcsolatban, már csak azért is, mert bökte a csőrömet, hogy nem Alvest vesszük meg. De pozitívan csalódtam benne, jobban ment neki (főleg az elején), mint amire számítottam. Ugyanakkor legnagyobb hibája az (és ez szerintem nem fogható a gárda gyengélkedésére), hogy nem tud beadni. Nem tudom hány találat született az ő direkt beadásából, de gyanítom, hogy három ujjamon meg tudom számolni...
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.04.26. 12:37:23

Abidalban bízom. Sztem ő a "csapat áldozata". Elején nagyon jól ment neki. Ami biztos, hogy még most is meg van neki: hihetetlen fizikum, erős, gyors, és technika.
Zambrotta sztem el fog menni. Ha egy ilyen taktikára váltanánk akkor is megérné elhozni Lahmot, még akár Alves mellé is, hisz mindkét oldalt bevethető.

A Grecki által felvázolt taktika egy helyen szúrja a szemem. Mégpedig a Xavi-Iniesta kettős. Imádom őket. DE kérdéses, hogy Messi mennyire tudná kihasználni az irányításra is tökéletesen alkalmas posztot. Ha nem teljesen, akkor kell mögé vki aki mozgatja hátulról a csapatot, márpedig sem Ini sem Xavi papa nem alkalmas erre hosszútávon.

Nálam is egyértelmű az új edző elengedhetetlensége. Viszont itt megint ott van a kérdés, hogy vajon betolná-e az adott tréner középre Messit, vagy pedig úgy látná, hogy Messi továbbra is a szélről indulva képes igazán meghúzni a bugit(ami nagyon is benne van a pakliban). Ebben az esetben balszélső támadót kell igazolnunk Alves helyett.
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.26. 12:23:47

Szerintem nem rossz ötlet. Nem egy tipikus szélső játékos, befelé cselez, passzolni is jó ütemben tud. Ezért nem is lenne hülyeség egy kötetlen poszt a csatárok mögött.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.26. 12:21:04

Messi mint irányító támadó középpályás?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Lezárt