2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem Rijkaard csinált belőle középpályást. A Chelseaben is az utolsó évében szinte kizárólag a középpályán kapott lehetőséget.Varatrix írta:Hogy játsza azt a gólra törő játékot ha az a BArom Rijkaard kk t csinál belőle? Szerintem tökéletes csere egyenlőre...
pedig volt...Adam04 írta:Hát nem tudom nem emléxem, hogy Gudjohnsennek volt e olyan szép vagy hatalmas gólja Barcás pályafutása alatt...Varatrix írta:Lehet hogy ez BAromság mert én kedvelem Gudjohnsent de ha megnéztek egy barca top gól videót vagy iesmi azokon gudjohnsen erőteljesen ott szokott lenni!
Hát nem tudom nem emléxem, hogy Gudjohnsennek volt e olyan szép vagy hatalmas gólja Barcás pályafutása alatt...Varatrix írta:Lehet hogy ez BAromság mert én kedvelem Gudjohnsent de ha megnéztek egy barca top gól videót vagy iesmi azokon gudjohnsen erőteljesen ott szokott lenni!
Pontosan. A régebbi a cselziben ő volt a legnagyobb király, akkor még nagyon penge játékos volt, és csak csatárbarca99 írta:Mourinho előtt is volt Chelsea...
Te amúgy biztos nagy focista vagy... Most nem kötekedni akarok, de ez azért messze nem így van. Sőt, tegnap jól játszott, valljuk be.sinya gvr6 írta:Egy nagy nulla .Semennyi pénzt nem ér.
Tényleg jó volt tegnap, de ne felejtsd el, hogy vakok között a félszemű is királyÁkocka írta:Annyiszor szidtam, most muszáj megemlíteni, hogy jó volt.
Nem csak önmagához képest, hanem a csapatban is. Kár, hogy nem tud minden meccsen így játszani. Persze tegnap is volt egy-két olyan szitu, amikor nem vágta le, hogy passzolnia kell.
Sosem hittem volna, hogy eljön az az idő, amikor Guddi azért van a pályán, hogy szervezzen.
Jobban tenné, ha nyáron visszamenne Angliába valami uefás csapatba.