Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Benézte a portás. Gyönyörű gól.
De még mekkora góllal!!!!Varga Tamás írta:Betis - Villarreal 0-1.
Alakul a 4 pont. Ha őszinte akarnék lenni azt mondanám. Reális hogy kiesünk a MU ellen. Kirúgnám Rijkaardot ha nem jutunk tovább. Bajnokság elúszott. 2.-3. hely meglehet utolsó pár meccs éppen elég arra h Pep eldöntse kire van és kire nincs szüksége. Akkor már nem lehetne azzal jönni h nincs ki motiválja őket.Varga Tamás írta:Betis - Villarreal 0-1.
hvg.huA futballisták azért tiltakoznak, mert régóta nem kapnak fizetést, többeknek még az elmúlt szezonhoz kötődően is tartozik a klub, amely sajtóértesülések szerint 18 millió eurós adósságot halmozott fel.
A játékosok bő egy hete helyezték kilátásba akciójukat. Csütörtökön a vezetőség képviselőjét várták az edzésükre, és azt remélték, hogy garanciát kapnak tőle a kifizetésekre. Mivel ez nem történt meg, érvényben maradt a sztrájkfenyegetés.
Amennyiben a Levante nem lép pályára, 0-3-mal elveszíti a mérkőzést, és ezzel biztossá válik búcsúja az élvonaltól. Ha egymás után kétszer nem lép pályára, a harmadik ligába sorolhatják vissza. Ugyanerre a sorsra jut, ha június 30-ig nem rendezi adósságát.
sztem is Koeman csak rontott a helyzeten azzal, h elküldte Albeldáékat. azért remélem kiesik a vcf!Lionel85 írta:Na ja, de ha előre tudják, hogy Koemannal még rosszabb lesz a Vale, mint Floresszel, akkor nem váltják le... Utólag mindenki okos, viszont most a beugró edző jól tette, hogy visszahívta Albeldáékat, lelkileg azért ez is segíthet a csapaton. Amúgy is szerintem bentmaradnak.
Hát az...azért Quiqe Sanchez-el valahogy ottvoltak az első 4-ben, de ahogy elment azóta kb folyamatosan közeledik a kiesők felé a Valencia...Varga Tamás írta:Meg is lett az eredménye az 1-5-nek. Kirúgták Ronald Koemant, a sportigazgatót, a másodedzőt is. Teljes a káosz a csapatnál. 2 pontra vannak a kieséstől? Szégyen.fir3bird írta:pfffff az kemééény 5-1 és két pontra van a kieséstől a Vale....súúúúlyosss![]()
Meg is lett az eredménye az 1-5-nek. Kirúgták Ronald Koemant, a sportigazgatót, a másodedzőt is. Teljes a káosz a csapatnál. 2 pontra vannak a kieséstől? Szégyen.fir3bird írta:pfffff az kemééény 5-1 és két pontra van a kieséstől a Vale....súúúúlyosss![]()
Én kedvelem a játékát, harcos és szinte semmit sem ért el klubszinten szóval motivált. Környezetváltás megváltoztatná.Saviola írta:Na,Villa túl undorító ahhoz,hogy ide jöjjön.Menjen inkább a PL-be,az való neki.Fernando írta:Vagy Henry helyére Villát ha távozik Titi.
Mert visszavágyódik. A lánya is ott van és nem élvezi itt az életete. Nem egyszer nyilatkozta már le.fir3bird írta:Mér menne el Henry? Még csak "most" jött (bár faya lenne ha vissza menne ArsenalbaFernando írta:Vagy Henry helyére Villát ha távozik Titi.esélytelen sajnos...)
Mér menne el Henry? Még csak "most" jött (bár faya lenne ha vissza menne ArsenalbaFernando írta:Vagy Henry helyére Villát ha távozik Titi.
Na,Villa túl undorító ahhoz,hogy ide jöjjön.Menjen inkább a PL-be,az való neki.Fernando írta:Vagy Henry helyére Villát ha távozik Titi.
Vagy Henry helyére Villát ha távozik Titi.Dos Santos írta:Én pl.szívesen elfogadnám Miguelt,cserejobbhátvédnek.De akkor se spriccelne a könny a szememből, ha Silvát is átpasszolnák nekünk.Slither írta:Remélem kieseik a Valencia, és akkor egy jó bevásárlást lehet csinálni.
Én pl.szívesen elfogadnám Miguelt,cserejobbhátvédnek.De akkor se spriccelne a könny a szememből, ha Silvát is átpasszolnák nekünk.Slither írta:Remélem kieseik a Valencia, és akkor egy jó bevásárlást lehet csinálni.