Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
támogatom az 5letetLesy írta:Beírom ide is: de la Red helyett Guti, Garcia helyett Raul. És kész!
Szerintem pedig megérthető ha itthon hagyja. Ami Raúl mellett szólhat az a rutin. Szerintem van nála jobb csatár is. A spanyol válogatott tipikus 4-4-2-t játszik ez közismert. Torres mellett David Villa játszik egy jo ideje és nagyon jol. Szerintem Raúl nem ér MÁR fel a két játékoshoz se gyorsaságban, sem technikai tudásban. Az akarás szerintem sem Torresben, sem Villában nem kisebb. Kiegészítő embernek lehetséges, hogy elfogja vinni Raúlt, de kezdőben semmiképp.albicelesteX írta:Aragones ha nem viszi ki Raúlt az eb-re akkor nagy hülyeséget csinál!Elképesztő az az alázat amit az az ember mutat!!hiába Madridi én nagyon tisztelem és elismerem!!!Aranylabdát érdemelne!
Úgy fog járni a Vale,mint a Depor.Ők is ott voltak évekig a BL-be,a Bajnokságba is a topon voltak.Tele voltak jó játékosokkal,aztán vhogy mégis sikerült túlköltekezni magukat.Eladták a legjobbjaikat(Makaay,Andrade,Luque,Pandiani,stb.),és sikerült visszacsúszniuk a középmezőnybe(annak is a végére).Nekik évekig tartott, amíg úgy ahogy talpra álltak.Remélem azért a Vale-nál megoldják vhogy a helyzetet,mert nem tenne jót ennek, az amúgy is s.zar PD-nek ha még egy élcsapat kiesne a körből.Szandi írta:Remélem, hogy rendebeszedik magukat valahogy a nyáron, találnak valami megoldást.
Azért 5 évvel ezelőtt senki nem gondolt volna erre.
Jó volna, sőt ha netán a villareal lenne a bajnok most már annak is majdnem úgy tudnék örülni mintha mi nyertünk volna. Mindenesetre hajrá ossasuna!gekkodan írta: Én bízom az X-ben, ahogy jelenleg állJa és kihagytam egy egyellőrét a hsz-emből, most pótlom is:)
Én bízom az X-ben, ahogy jelenleg álldr. Mezey írta:Ha nyer ma a reál akkor sajna kell.gekkodan írta:Az egyetlen mázli, hogy nem kell sorfalat állni. Az rátett volna még egy lapáttal a szezonra.
Na én többek között az ilyenek miatt is szajkóztam tavaly nyáron, h milyen jó lenne Sennát leigazolni. Sztem még mindig elférne, ugy is kell még1 védekezőbb szelemű középályás Touré mellé.Los Banditos írta:Senna hozta a szokásos bombáját...Jobban örültem volna, ha kikap a Villarreal, és este a Madrid megnyeri a bajnoki címét, és végre eldöl ez az egész [auto_cenzúra]. Meg ugye jó lenne nem BL-selejtezőt játszani.
Kérdezte valaki?Raziel írta:a biztos 2.helyet éri a villarrealnak.
Benézte a portás. Gyönyörű gól.