Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem sok ez nekik, Husztinak nem felelt meg. Ennél többet is érdemel a Hannover legjobb játékosa, főleg úgy, hogy legalább 3-an többet keresnek.Benga írta:Nem utasította el. A Hannover vonta vissza. Sok ez nekik.
Bányász írta:Mondjuk én ezt úgy tudom,h ennyit ajánlottak neki,ám Filipoviccal reklamáltak,h nem ennyiről álapodtak meg gondolom évközben...
És ezután lett visszavonva az ajánlat.
Szerk:
De igazából ez lényegtelen,csak az a megdöbbentő,h ez mekkora pénz.
És valahogy durvábbnak hat mint az,h C ronaldo mennyit kap meg Ronaldinho...valahogy ez közelebbi mert mégiscsak magyar...
Mondjuk én ezt úgy tudom,h ennyit ajánlottak neki,ám Filipoviccal reklamáltak,h nem ennyiről álapodtak meg gondolom évközben...Benga írta:Nem utasította el. A Hannover vonta vissza. Sok ez nekik.Bányász írta:Azért az nem semmi,h Huszti évi 375 millióra mondott nemet....
Milyen ajánlatai lehetnek vajon ha ezt nem fogadta el?
Vagy csak "taktikázik"?
Nem utasította el. A Hannover vonta vissza. Sok ez nekik.Bányász írta:Azért az nem semmi,h Huszti évi 375 millióra mondott nemet....
Milyen ajánlatai lehetnek vajon ha ezt nem fogadta el?
Vagy csak "taktikázik"?
"I guess Gera has to be in the first team. He is one of the best attacking midfilder in the Championship..."
"And i think Gera of WBA too often gets overlooked he is the catalyst for much of the Baggies play, a very clever footballer."
gera úgy néz ki h az evertonba igazol!!! pl 5. hely, uefa-kupa indulás... nem olyan rossz. csak attól félek h el fog tűni hamarosan. de azért remélem h nem hiába reménykedek(ünk)!Vito írta:Geráék újra az első osztályban!
kíváncsi leszek, hogy marad-e Birminghamben.. állítólag van ajánlata jónevű spanyol klubtól is, bár nem hinném, hogy 29 évesen újra váltana Gera.
itt a championship álomcsapata. -magyar nélkül
http://www.pepsifoci.hu/node/7836JOEY20 írta:Mostmár szinte biztosra ki lehet jelenteni.Új MAGYAR klasszis van születőben Németh Krisztián!Alig több mint fél év alatt a tartalékbajnokság LEGJOBB játékosává nőtte ki magát és ha egyszer(most hétvégén) lehetőséget kapna a Poolban ámulatba ejtené az egész Anfieldet.Sztem Bojantól nincs nagyon lemaradva semmilyen tekintetben.
Végre egy olyan játékos akiből nemzetközileg elismert sztár lehet mert valljuk be ez rajta kívűl nem sok játékosba látom.(Dzsudzsi,Huszti)
Én nem aludtam el, Gera jól nyomta viszonylag, 1-1 lett, mondjuk nem volt izgalmakkal teli meccs...Varga Tamás írta:Megvan a következő évi egyik kieső. Tegnap este megnéztem a WBA meccs első félidejét, és a hajtást leszámítva nem volt sokkal magasabb szintű foci, mint a magyar első osztályban. Csak ívelgettek, teljes elképzelésnélküliség, lassú gondolkodás. Dögunalom volt a meccs, el is aludtam rajta.Vito írta:Geráék újra az első osztályban!
kíváncsi leszek, hogy marad-e Birminghamben.. állítólag van ajánlata jónevű spanyol klubtól is, bár nem hinném, hogy 29 évesen újra váltana Gera.
Megvan a következő évi egyik kieső. Tegnap este megnéztem a WBA meccs első félidejét, és a hajtást leszámítva nem volt sokkal magasabb szintű foci, mint a magyar első osztályban. Csak ívelgettek, teljes elképzelésnélküliség, lassú gondolkodás. Dögunalom volt a meccs, el is aludtam rajta.Vito írta:Geráék újra az első osztályban!
Na egy jó hirVito írta:Geráék újra az első osztályban!
Hát igen ilyen gyerekből nagyon sok van magyarországon , főleg Pécsen. Teljesen átrézem amit mondasz.Zozzy 5 írta:http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata. ... ID=9204874
Ha már a másik topikban szóba jött az iwiw, akkor most felhasználnám erre.
Jól nézzétek meg ezt a gyereket. Egy abból a sok semmirekellőből, akikből lesznek majd az NB1-ben ugráló jólfésült kis majmok. A gyerekről röviden annyit, hogy oylan hülye, mint a seggem, persze a haja nagyon szépen meg van csinálva, és bőven van mit a tejbe aprítani mert apucika beépített ember a Loki utánpótlásképzésében. Nem egyszer játszottam már ellene kupákon, és nézzenek oda, nem igazán tudott átjönni a játszótéren edződött ellenfelén. A különbség: az ő nevét mindneki ismeri, ő az egyike azoknak a nagy focistáknak akik ha lemennek egy szórakozóhelyre akkor a csajok odagyűlnek mint a légy a szarra.
A lényeg: semmi extra, mégis Ő az elsőszámú kinövelendő célpont. És sajnos nagyon sok ilyen van most itt Debrecenben is, gondolom máshol is. Persze nyilván vannak kivételek, akiknek a képességeit és az ennek függvényében kapott "szolgáltatásokat", de egyre kevesebb az ilyen...