2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bányász írta:Valaki szállt már meg Barcelonában Youth Hostelben?
Van rá sansz,h lesz hely ha csak besétálunk vagy érdemesebb előre lefoglalni?
Aki már szállt meg az tudna ajánlani?
Kell nemzetközi diák?
Na mostmár ketten vagyunk nagyjából hasonló kérdéssel.Tud vki esetleg abban segiteni h a Sant Jordi Hostelsen kívül milyen más, olcsó szálláslehetőség van Barcelonában!!Irtam már emailt nekik de sajna nincs már nekik szabad szobájuk!!
Vkinek vmi tapasztalata ha van akkor irjon pls!!köszi
Sajna én ezzel kapcsban nem tudok semmi okosat írni,ha tudnék előző hszbe bele is írtam volnaoregem21 írta:Huuh hát az baj....ozsimiki írta:Lehet,h Péter csak 2-3 nap múlva tud válaszolni,mivel elutazott üzleti útra...Bár lehet,h ott is figyelemmel kiséri a fórumot,csak gondoltam szólók.
Esetleg te nem tudsz nekem infokat adni mert legkésöbb hnap megszeretném rendelni a jegyeket de ha Mypeter nem tud segíteni ebben mint Pártoló tag akkor szerintem vmi jegyirodánál fogok probálkozni!!ha gondolod privátban is megbeszélhetjük!!!
Amugy köszi az infot, rendes tőled!
Huuh hát az baj....ozsimiki írta:Lehet,h Péter csak 2-3 nap múlva tud válaszolni,mivel elutazott üzleti útra...Bár lehet,h ott is figyelemmel kiséri a fórumot,csak gondoltam szólók.
Üdv!!akkor lécci kérdezd meg nekem m Barca-Mallorcára szeretnénk kimenni!!Ha gondolod irhatsz privátban is!!köszi!!!Varatrix írta:Attól függ, minden képp hivatalos, és megbízható oldalt nézz. Nekem a nagybátyám szokta intézni de rá kérdezhetek...
Télleg senki nem tud segíteni?Senkinek nincs ötlete,tanácsa?Bányász írta:Valaki szállt már meg Barcelonában Youth Hostelben?
Van rá sansz,h lesz hely ha csak besétálunk vagy érdemesebb előre lefoglalni?
Aki már szállt meg az tudna ajánlani?
Kell nemzetközi diák?
1850 km, tehát 1 nap alatt csak akkor lehet levezetni, ha van minimum 3 sofőr. Mi ketten mentünk le, és oda vissza olaszoknál aludtunk. 2 nap alatt lazán meg lehet csinálni, belefér pár pihenő is a pálya mellett.oregem21 írta:Azoktól kérdezem akik voltak már Barcelonában kocsival h hány napig tartott az út???![]()
![]()
Jujj de édes vagy szivem, pont a névnapom tájékára szervezed a nyaralásunkat. Nagyon figyelmes vagy(L)Saviola írta:Ha valaki tud egy jó ajánlatot barcelonai útra..júl. 20. után..rep. jegy + szállás,vagy utazási irodát,az jelentkezzen,pls...s infókat is szívesen várok.