Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor kérjék számon a játékosoktól, vezetőktől, de egy vidéki kiscsapattól és annak szurkolóitól, akiknek történelmi az idei év.el fuero írta:Bírom az olyan embereket, akik jó, ha egy meccsre elmennek egy évben. Ők nem érzik át azt amit a rendszeresen meccsrejárók. Kinnt vagyok minden meccsen legyen az a világvégén Tuzséron vagy otthon, de cserébe ezt kapom, hogy 3. helyen vergődünk! Hétről hétre beleölöm a pénzem a FRADIba, de nem kapok/unk ellenszolgáltatást. Megértem azokat, akik 10-15 éve folyamatosan ott vannak és most elszakadt a cérna a csapat teljesítménye miatt.Gomezinho írta:Hát gyönyörű teljesitmény a fraditól! Komolyan mondom és ha 3. helyezettként feljutnak na az lesz a világ szégyene! Maradjanak csak ott ahol vannak mert megérdemlik! Meg miaz hogy a Kecskeméti szektorhoz mennek vergődni? Amikor azok a szerencsétlenek nem tehetnek semmiről!
Hol??? Azért nyilatkozott a Fradiról, mert az ország "legnépszerűbb" csapata és becsüli is, bár a játékosait öregnek tarja...el fuero írta:Köszönöm szépen a dícséretet.redmiller írta:...
Egy fradista nem igazán szereti a lila színt ezen nem kell mit megmagyarázni.
Undorítónak tartottam/tartom, hogy az edzőtök Tomiszlav Szivics állandóan lefikázza, lesajnálja, lehordja a fradit (még, ha jogosan akkor se értem mire élvezkedik).Tegyük hozzá, hogy most nagyon illedelmesen nyilatkozott a meccs után.
Nyertetek, de most végre küzdöttünk, de persze mint mindig 3-4 helyzetből kapunk 2 gólt.
Szerintem a "nem, nem hallottam" válasz arra a kérdésre, hogy "Hallottál-e már a 'bilbaói mészárosról?'" kérdésreVarga Tamás írta: "Hallottál már a 'bilbaói mészárosról?'"
Andoni Goicoetxea - nem az, aki nálunk is játszott a '90-es évek első felében -, aki 1983. szeptember 24-én eltörte Maradona lábát.Zozzy 5 írta:Nem, nem hallottam.Varga Tamás írta:Zoli!
Nem válaszoltál a kérdésemre.
Tudomásom szerint nem egy mezei sérülése volt. Én több évről tudok, javítsatok ha nem így van.Varga Tamás írta: Hallottál már a "bilbaói mészárosról"? Ha nem, nézz utána. Milyen összefüggés van közötte és Maradona pályafutása között. Attól, hogy valakinek volt egy sérülése, az nem azt jelenti, hogy attól kezdve a teljesítménye nem üti meg a magyar első osztály színvonalát sem.
Természetesen, nem játszom nála jobban, csak szemléltetésképp írtam, amit írtam. Teljesítménye nulla. Ahhoz képest, aminek indult, úgy zuhant alá a süllyesztőbe.
Hallottál már a "bilbaói mészárosról"? Ha nem, nézz utána. Milyen összefüggés van közötte és Maradona pályafutása között. Attól, hogy valakinek volt egy sérülése, az nem azt jelenti, hogy attól kezdve a teljesítménye nem üti meg a magyar első osztály színvonalát sem.Zozzy 5 írta:A meccshez nem kívánok hozzászólni mivel nem néztem meg (meg amúgy sem szoktam magyar csapatokról vitázni), de egy játékossal kapcsolatban nem kéne így gondolkozni.Varga Tamás írta:Lisztes pedig szánalmas. Rossz volt nézni a tántorgását. Szerintem, én 5 sör után jobban nyomnám, mint ő. Pedig, nekem már a kettő is megártana - szerintem.
Nem hiszem, hogy jobban nyomnád Lisztesnél semmilyen esetben sem, még ha csak egy pohár vizet is innál meg![]()
Tegnap ezek szerint trágya volt, mondom, nem láttam. De én amikor láttam őt mostanába játszani akkor mindíg elég jól csinálgatta ott a dolgokat, jót is hallottam róla. Egyébként is súlyos sérülés után játszik újra ha jól tudom, ami ha nincs akkor lehet a karrierje teljesen más irányba megy és akár spanyol elsőosztályban is megfordul a Betisben...
A meccshez nem kívánok hozzászólni mivel nem néztem meg (meg amúgy sem szoktam magyar csapatokról vitázni), de egy játékossal kapcsolatban nem kéne így gondolkozni.Varga Tamás írta:Lisztes pedig szánalmas. Rossz volt nézni a tántorgását. Szerintem, én 5 sör után jobban nyomnám, mint ő. Pedig, nekem már a kettő is megártana - szerintem.
Nem kívánok beleszólni, de tegnap - hosszú idő után - megnéztem egy Fradi-meccset. A 3-4 kecskeméti helyzet a valóságban 6-7 volt. Lehet, hogy te nem láttad a meccset, valamilyen okból kifolyólag, hiába voltál kinn. Csak a 2. félidő elején volt a Kecskemétnek 4 helyzete. Volt két veszélyes szabadrúgása a 2. félidőben, az egyik kapufa lett, a másikat Zarzycki bravúrrel hárította. A helyzetek alapján a Kecskemétnek minimum 2-3 góllal nyernie kellett volna. A két csapat nem képviselt egyenlő játékerőt: a Kecskemét mintha valamelyik kiesőjelölttel játszadozott volna. N'djodo lesgóljáról pedig ne is beszéljünk. A Fradi egy gólt lőtt, az is szabálytalan volt. Dragóner pedig jobban tenné, ha sakkozni menne. Mindig is egy tapló volt, de azóta csak rosszabbodott a helyzet.el fuero írta:Köszönöm szépen a dícséretet.redmiller írta:...
Egy fradista nem igazán szereti a lila színt ezen nem kell mit megmagyarázni.
Undorítónak tartottam/tartom, hogy az edzőtök Tomiszlav Szivics állandóan lefikázza, lesajnálja, lehordja a fradit (még, ha jogosan akkor se értem mire élvezkedik).Tegyük hozzá, hogy most nagyon illedelmesen nyilatkozott a meccs után.
Nyertetek, de most végre küzdöttünk, de persze mint mindig 3-4 helyzetből kapunk 2 gólt.
Bírom az olyan embereket, akik jó, ha egy meccsre elmennek egy évben. Ők nem érzik át azt amit a rendszeresen meccsrejárók. Kinnt vagyok minden meccsen legyen az a világvégén Tuzséron vagy otthon, de cserébe ezt kapom, hogy 3. helyen vergődünk! Hétről hétre beleölöm a pénzem a FRADIba, de nem kapok/unk ellenszolgáltatást. Megértem azokat, akik 10-15 éve folyamatosan ott vannak és most elszakadt a cérna a csapat teljesítménye miatt.Gomezinho írta:Hát gyönyörű teljesitmény a fraditól! Komolyan mondom és ha 3. helyezettként feljutnak na az lesz a világ szégyene! Maradjanak csak ott ahol vannak mert megérdemlik! Meg miaz hogy a Kecskeméti szektorhoz mennek vergődni? Amikor azok a szerencsétlenek nem tehetnek semmiről!
Köszönöm szépen a dícséretet.redmiller írta:...
Gratulálok az intelligenciádhoz! Mit ártottunk a fradinak azzal, hogy történetesen lila a csapatunk színe??? Ez is egy munkás csapat volt a kommunizmus alatt, mint a Fradi....el fuero írta:Nem hiszem el, hogy megint kiakptunk a mocskos liláktól. Talán, HA az elején lőttünk volna egy gólt...
![]()
Tényleg volt balhé! Az európa szerte hirhedt 16-os szektor a székház előtt összecsapott a készenlétisekkel.
Szerk.: És ami a legidegesítőbb, hogy az a népmuvészeti cserépedény Montvai lőtte mindkét gólt. [auto_cenzúra]ázi nbII-es játékos, a szparinak sem kellett bezzeg nekünk állandóan gólt lő.
A mai meccsen is legalább 6-7-szer lesen volt, és egyébként is rendkívül buta megoldásokat választott, de ő lötte a gólt akkor is.Bányász írta:Az a legrosszabb,h azt az Ndjodot sz*rozzák aki azért megrúgja a góljait.