el fuero írta:redmiller írta:...
Köszönöm szépen a dícséretet.
Egy fradista nem igazán szereti a lila színt ezen nem kell mit megmagyarázni.
Undorítónak tartottam/tartom, hogy az edzőtök Tomiszlav Szivics állandóan lefikázza, lesajnálja, lehordja a fradit (még, ha jogosan akkor se értem mire élvezkedik).Tegyük hozzá, hogy most nagyon illedelmesen nyilatkozott a meccs után.
Nyertetek, de most végre küzdöttünk, de persze mint mindig 3-4 helyzetből kapunk 2 gólt.
Nem kívánok beleszólni, de tegnap - hosszú idő után - megnéztem egy Fradi-meccset. A 3-4 kecskeméti helyzet a valóságban 6-7 volt. Lehet, hogy te nem láttad a meccset, valamilyen okból kifolyólag, hiába voltál kinn. Csak a 2. félidő elején volt a Kecskemétnek 4 helyzete. Volt két veszélyes szabadrúgása a 2. félidőben, az egyik kapufa lett, a másikat Zarzycki bravúrrel hárította. A helyzetek alapján a Kecskemétnek minimum 2-3 góllal nyernie kellett volna. A két csapat nem képviselt egyenlő játékerőt: a Kecskemét mintha valamelyik kiesőjelölttel játszadozott volna. N'djodo lesgóljáról pedig ne is beszéljünk. A Fradi egy gólt lőtt, az is szabálytalan volt. Dragóner pedig jobban tenné, ha sakkozni menne. Mindig is egy tapló volt, de azóta csak rosszabbodott a helyzet.
Ki kell mondani: ez a Fradi nem hiányzik a magyar első osztályból. Pénz már van, de foci továbbra sincs. Lisztes pedig szánalmas. Rossz volt nézni a tántorgását. Szerintem, én 5 sör után jobban nyomnám, mint ő. Pedig, nekem már a kettő is megártana - szerintem.
Bocsi a zöld-fehér szurkerektől, de ez az igazság.