Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ez tény. Idén mondjuk egy rossz volt csak (Metzelder ha ilyen sérülékeny akkor nemértem minek vették meg...), és inkább voltak jók (Pepe,Sneijder,Drenthe bár ő sajnos keveset játszik - még), ez a Quaresma ügy...semmi értelme de mindegy...Bányász írta: Az igaz.
De gondolom Te se vitatod,h volt egy pár felelsleges vételük...baklövésük.
Akinek mondjuk az árát okosabban is elkölthették volna.
Meglátjuk! De azért legalább abban bízom hogy a nyolcaddöntőből továbbmegyünkBányász írta:Jövőre a Barca nyeri a Bl-t nyugi
Hát Van Nistelrooy nagyonis kivette a tavalyiból, az ideiből kevésbé de így is rúgott 12 gólt...idén pedig Sneijder abszólut benne van az 1. helybe, de akár Higuaín is sokat tett idén!albicelesteX írta:melyikre érted?hogy miért fölösleges a vásárlásra?szerintem azért mert így is van minden posztra majdnem min 2 jó játékosuk!a töltelékek hát azt meg úgy értettem hogy oké hogy hogy két bajnokság(bl cím nem lesz![]()
)de ők mennyire vették ki a részüket ebből??
Az igaz.hát attól függ...ha nyernek zsinórban 2 bajnokságot és mondjuk jövőre BL-t, akkor miért lenne fölösleges? Rolling Eyes
hát attól függ...ha nyernek zsinórban 2 bajnokságot és mondjuk jövőre BL-t, akkor miért lenne fölösleges?albicelesteX írta:Megvesz ott a madrid minden boldog boldogtalant!Nem tudom miért jó ez nekik?Meg az is aki odamegy tölteléknek...csak éveket fecsérel el!
én meg azt nem értem hogy minek kellett megvenni?? ésszerűtlen,amolyan Realos igazolás,ez a "mi is meg tudjuk venni akit akarunk" észjárás tökéletes példája. Ezt Laportának lehet felróni..the Legend írta:de nem is értem minek kelll középcsatárt szélen játszatni)
Bent fognakReal Madrid 5 írta:Hát előbb ahhoz bent kéne maradni:DPoreko írta:A Valencia ennél csak jobb lehet, én csak remélni tudom, hogy nagy lesz a feltámadás, és akkor már jövőre gigászok csatáját figyelhetjük.
Hát előbb ahhoz bent kéne maradni:DPoreko írta:A Valencia ennél csak jobb lehet, én csak remélni tudom, hogy nagy lesz a feltámadás, és akkor már jövőre gigászok csatáját figyelhetjük.
Gomezinho írta:Helloka tud valaki a Madridi átigazolásokról? Igaz dolgokra gondolok!Azt sose felejtem el volt egy cikk Cicinhóval és az állt benne hogy cicinho azt mondta az ujságírónak hogy beszélt Kakával MSN-en és megbeszélték hogy kaká oda fog jönni a Madridba! tehát nemilyenekre gondoltam!
Sokat nem játszott, csak annyit tudok róla. Összesen valami 500 percet.Perrero írta:jól jöhet még Crosas... bár nem tudom hogy teljesített a csigazabálóknál
Jelenállás szerint sanszosabb, hogy a Real Villát fogja megszerezni. Legalábbis egy jó vezetőség ezt tenné, mivel Benzema elhozhatatlan elfogadható áron... Dehát ugye jó vezetőség ...khtomka írta:Kiváncsi vagyok, hogy Benzema leigazolásában, ki lesz a befutó.
A Madrid és a Barca is benyújtotta a pályázatát.
Sztem a játékoson múlik, h hol fogja folytatni. Ha maradni akar, akkor marad, hiszen a Lyon ugysem akarja eladni. Ha hozzánk akarna jönni, akkor meg hiába ajánlana a RM többet. Amugy én ugy vezem ki a hirekből, h a Barca akar csatárt igazolni, és akkor meg Benzema szerintem a legmegfelelőbb.ozsimiki írta:LG írta:Benzema már most hatalmas játékos lesz![]()
![]()
Amúgy igazad van,én sem örülnék ha ott kötne ki. Viszont szerintem mi nem fogjuk megvenni,nem vagyunk az a licitáló csapat,szóval marad Lyonban remélhetőleg.
LG írta:Benzema már most hatalmas játékos lesz