Boixos írta:lehet, h nem is akkora gáz az angolokkal kezdeni. ha most megtakarjuk őket - és miért ne? -, az elég nagy lökést adhat a későbbiekre nézve.
nagy szükségünk is lesz erre! holnap Izrael (nem is tudtam, h ott van jég...), csütörtökön a franciák (ez nagyon kemény lesz, már csak a hazai pálya miatt is), szombaton a nazik, vasárnap pedig a japcsik. nem egyszerű a bugi, de nagyon jó csapatunk van!
MINDEN LEHETSÉGES!!!!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!
Nemhogy jegük, honosított orosz játékosaik is vannak! Emiatt tartok is kicsit tőlük.
Az biztos, hogy nagy lökést adhat, ha megverjük az angolokat, csak verjük meg őket!
Azt olvastam, hogy Cortina itthon hagyta Csibit és Gergelyt is, nagyon meglepett a döntés, Csibi egyértelműen az egyik legjobb játékos (szerintem), Gergely pedig az egész szezonban nagyon nagy formában volt. A cikk hangvételéből lehetett érezni az újságíró nemtetszését is. De Cortinát nagyon jó edzőnek tartom, remélem, a döntései őt igazolják majd!
(Vas Jani is nagyon hiányozni fog, de annak örülök, hogy a hétvégén megszerezte első rájátszásbeli gólját az AHL-ben szereplő Iowa Stars-ban!)