Na vége van a VB az Argentínokkal, és hát ez is sikeresen zárult. Elég érdekesen indult, hisz csak egy győzelemmel, és két döntetlennel lettem második a csoportban. Irán ellen 25! kapura lövésem volt, Irán pedig nem lőtt kapura a meccsen.
Mivel a 2. helyen végeztem, így várható volt, hogy egy húzós nyolcaddöntő fog következni, meg is történt, megkaptam az Angol Válogatottat. Agüero lett a középcsatár, és ez jó döntésnek bizonyult, 26. percben megszerezte a vezetést, és meg is tudtuk tartani. Micah R. még kiállította magát a 80. perc tájékán, és ezzel búcsúztattuk is a Britteket.
Negyeddöntőben viszont vártnál könnyebb ellenfelet kaptam, Nigériával találkoztam, akik azelőtt nagyon oktatták a mezőnyt, én is megszenvedtem velük, de végül meglett a 2-0.
Elődöntőben - Portugália ellen - megint nagyon erősen kezdtünk Agünek hála már a 3. percben vezettünk, aztán megint emberelőnybe kerültem, de akkor a Portugálok nagyon nyomtak, és CR majdnem befejelte az egyenlítő gólt, ám Ustari nagyot védett, kontra, Messi: 2-0.
A döntő volt a legnehezebb, nem is csoda, mondjuk az Olaszok ellen ebben a karrieremben még a Spanyolokkal is mindig agyonvertem őket, szóval meglepetés volt, hogy milyen erősen kezdtek, 80-20 % volt a labdabirtoklás nekik. Aztán Cambiasso eldöntötte a meccset a 70. perc tájékán, s ezzel meglett a Világbajnokság.
A VB végén lemondtam, és mostmár csak a Zaragozára koncentrálok, amit alaposan megerősítettem a nyáron.
Folyt. Köv.