Championship/Football Manager

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
albicelesteX
A Vadász

2008.05.18. 12:47:25

Szevasztok!Plyanra lennék kíváncsi hogy ha igazolni szeretnék van rá lehetőség hogy részletbe fizessem ki a játékost!De azt hogy kell beállítani?Mert most venni akartam játékost és beállítottam hogy havi részletek és levette a keretből azt amit haviba akartam törleszteni!
Kép
gentdelbarca
Capitá del Barça

2008.05.17. 10:23:38

Sziasztok,

Online játékra szeretnék buzdítani minden Football Manager 08-as játékost.

Hogy ezt hogy is kell? Hát így:

http://fmcup.clns.hu/downloads/OnlineFM2008hogyan.doc

Az online játékosok "gyülekezőhelye" az IRC. Hogy honnan lehet letölteni, és hogy kell használni? Hát innen és így:

http://fmcup.clns.hu/downloads/mIRC-fm.zip

http://fmcup.clns.hu/downloads/mirc_short_howto.doc
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Zehii
Barça B

2008.05.16. 16:06:41

Tofi írta:A magyarositás ne mlehet mert azelött is fent volt és áramszünet elött nem volt vele semmi gond ](*,) :cry:
Hehe nekem is áramszünet volt nekem a Winem ment majnem péppé azóta nincs MSNem elbaszta a virusírtóm licensét .... Szztem rakd ujra a windowst elötte ird ki a mentéseket 1 CDre
Tofi
Barça B

2008.05.16. 16:03:34

A magyarositás ne mlehet mert azelött is fent volt és áramszünet elött nem volt vele semmi gond ](*,) :cry:
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.16. 15:48:27

Tofi írta:ÜDV

Football Manager 2008
Hatalmas problémám lenne amire remélem tudjátok a megoldást!

Játék közben 1xelment az áram és utánna a játékban amikor rámegyek 1-1 eredméynre hogy megnézzem kiir valami XML Parsing errort!

Erre tudtok vmi megoldást??

Már ujraraktam másik skint használatm de semmi!

Előre is köszi a válasz!
Remélem tudjátok a megoldást!
Van fent magyarításod? Nekem régen az csinált hibákat. Bár nekem nem volt semmi áramszünet, egyszerűen még nem volt teljesen kompatibilis a fordítás a játékkal.

Más: Azért elnézve a Barca átigazolási politikáját gyenge lesz a Barca az FM09-ben... :lol: Alvesnek krva nagy értékei vannak, Piqué is wonderkid, de még Garay is. :D És mondjuk VdV és Silva is a " 8)-kategóriába" tartozik.
potike1
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.05.16. 15:39:53

Tofi írta:ÜDV

Football Manager 2008

Játék közben 1xelment az áram és utánna a játékban amikor rámegyek 1-1 eredméynre hogy megnézzem kiir valami XML Parsing errort!

Előre is köszi a válasz!
1ik haveromnak is ezt az XML errort irja ki, ha lementi a játékot. és újraindul a gépe. tehát: menti a gamet, kijön ez az error jelentés, OK-ra kattint, indul újra a gép, nem tudja betölteni a mentést. :S és még sehol sem hallottam erre megoldást. pedig ő is újratette a játékot is, nem 1x.
Tofi
Barça B

2008.05.16. 15:34:02

ÜDV

Football Manager 2008

Előre is köszi a válasz!
potike1
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.05.14. 08:07:19

Még nem vtam a Chelseavel, de amikor ellenük vt meccsem, megszenvedtem velük :) Nem rossz csapat, keret van, pénzt adnak.. :wink:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.05.13. 21:31:28

fir3bird írta: Hát, az angol csapatoknak még a logojuk sincs megcsinálva, nem hiszem hogy tool acélos lenne benne a Chelsea...nincs licenc, és többek között emiatt sem tetszik a játék, valahogy FIFA párti vagyok, bár igaz kb mindegyik része megvan a 96-tól kezdve, és emiatt is furcsa talán, de azabaj hogy a FIFA Manager 08 több mint 3 Gb és mire az lejön...ráadásul ősszel jön a 09 :P
Nagy vmi bemásolni a kiegészítőket a data mappába...
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.05.13. 19:54:59

Victor_Valdes írta:
Csak a Barca! írta:
Victor_Valdes írta:Egy hülye kérdés, a Chelsea mien csapat FM-be?
Angol. :lol:
HaHaHa :lol: :lol:

Ne de komolyan, mien erőségű?
Hát, az angol csapatoknak még a logojuk sincs megcsinálva, nem hiszem hogy tool acélos lenne benne a Chelsea...nincs licenc, és többek között emiatt sem tetszik a játék, valahogy FIFA párti vagyok, bár igaz kb mindegyik része megvan a 96-tól kezdve, és emiatt is furcsa talán, de azabaj hogy a FIFA Manager 08 több mint 3 Gb és mire az lejön...ráadásul ősszel jön a 09 :P
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.13. 18:49:11

Csak a Barca! írta:
HaHaHa :lol: :lol:

Ne de komolyan, mien erőségű?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.13. 18:44:13

Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.13. 18:42:40

Egy hülye kérdés, a Chelsea mien csapat FM-be?
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.08. 15:06:27

Gondolom sok ember tapasztalta már, hogy ha kisebb klubot irányítassz, és van egy tehetséget játékosod, akkor előfordul, hogy az elnök a beleegyezésed nélkül (ráadásul nem is magas áron) eladja. Nos, állítólag, ha az átigazolási státusznál beállítjátok, hogy minden ajánlat elutasítása, akkor elég sokáig meg tudod tartani a játékost. :wink:

Vagy 3 hete nem FM-ezek, és még mindig nem jött meg a kedvem. :-k
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.05.03. 21:56:16

Több, mint fél évnyi szabadság után leültem a Milanhoz, de rájöttem, hogy ezt már nem élvezem és újra kiscsapattal akarok lenni.
A válaszott az olasz harmadosztályban szereplő Novara, meglássuk mi sül ki belőle...
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.03. 20:10:42

Nah, nemsoká' befejez 1 első évem az FC Barcelonánál. Viszonylag sokat igazolok majd a 2. évben. Bemelegítésnek ennyit :D .
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.05.01. 20:14:12

Na, történt pár dolog a karrieremben...

A Man City-vel a 3. helyen álltam a bajnokságban és 1. helyen a BL csoportkörben amikor úgy döntöttem, hogy másfél év után lemondok. Több indok is volt. Egyrészt már untam az angol bajnokságot, másrészt rájöttem, hogy túl erősek pl. a MU vagy az Arsenal ahhoz, hogy első helyen tudjam zárni a szezon végét. Remek keretem van, általam a valóságban is kedvelt játékosokból állt össze a keret, de ez is kevés lett volna az üdvösséghez úgy gondolom. Ennek a szezonnak a végén mindenképp elmentem volna, de a fent említett dolgok miatt úgy gondoltam, hogy felesleges megvárni az év végét. Mindenesetre eddigi legjobb gémem volt velük. Bajnokságot sajnos nem nyertem de büszkélkedhetek egy UEFA kupával 2 és fél év alatt egy olyan csapattal akikkel az elején úgy indultam, hogy média előrejelzés 16...Egyszóval szép volt, jó volt, de elég volt. Kell mostmár a változatosság.

magát a mentést természetesen nem hagytam abba, mentem tovább munkanélküliként. Nem telt el egy hónap amikor felvettek Kamerun menedzseri posztjára. Viszont rájöttem, hogy ez így magába unalmas, így 6 nap után lemondtam :D Majd ha sikerül egy klubcsapat mellett leülni vmelyik nemzet kispadjára akkor oké, addig viszont nyaralok. Egyébként mostmár egyértelműen bajnokságot és BL-t akarok nyerni, így valszeg az élbajnokságok vmelyik élcsapatához fogok leülni. A kiscsapatos igényeknek meg majd egy másik mentésben adunk, vagy max. majd elmegyek vhogy levezetni ebben a mentésemben. Most februárig szabin vagyok, majd megnézem akkor milyen lesz a kínálat, de igazából csak nyáron szeretnék elkezdeni dolgozni, hogy mindent szépen meg tudjak szervezni.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.01. 11:07:27

Na vége van a VB az Argentínokkal, és hát ez is sikeresen zárult. Elég érdekesen indult, hisz csak egy győzelemmel, és két döntetlennel lettem második a csoportban. Irán ellen 25! kapura lövésem volt, Irán pedig nem lőtt kapura a meccsen.

Mivel a 2. helyen végeztem, így várható volt, hogy egy húzós nyolcaddöntő fog következni, meg is történt, megkaptam az Angol Válogatottat. Agüero lett a középcsatár, és ez jó döntésnek bizonyult, 26. percben megszerezte a vezetést, és meg is tudtuk tartani. Micah R. még kiállította magát a 80. perc tájékán, és ezzel búcsúztattuk is a Britteket. :)

Negyeddöntőben viszont vártnál könnyebb ellenfelet kaptam, Nigériával találkoztam, akik azelőtt nagyon oktatták a mezőnyt, én is megszenvedtem velük, de végül meglett a 2-0.

Elődöntőben - Portugália ellen - megint nagyon erősen kezdtünk Agünek hála már a 3. percben vezettünk, aztán megint emberelőnybe kerültem, de akkor a Portugálok nagyon nyomtak, és CR majdnem befejelte az egyenlítő gólt, ám Ustari nagyot védett, kontra, Messi: 2-0.

A döntő volt a legnehezebb, nem is csoda, mondjuk az Olaszok ellen ebben a karrieremben még a Spanyolokkal is mindig agyonvertem őket, szóval meglepetés volt, hogy milyen erősen kezdtek, 80-20 % volt a labdabirtoklás nekik. Aztán Cambiasso eldöntötte a meccset a 70. perc tájékán, s ezzel meglett a Világbajnokság.

A VB végén lemondtam, és mostmár csak a Zaragozára koncentrálok, amit alaposan megerősítettem a nyáron.

Folyt. Köv.
8)
gentdelbarca
Capitá del Barça

2008.04.29. 09:57:33

kovinho írta:Köszönjük Emese. :D

A legdrámaibb, hogy a La Coruna a 90. percben szerezte meg a győzelmet, és ezzel a bajnokságot is, a Barça pedig egy 90. percben kapott santanderi büntetővel vesztette el ugyanazt. Azért sajnálom őket. :?
LOL, madrid uccsó!!! :-({|= :-({|= =D> \:D/
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.04.28. 21:10:21

Második évemben a Man City-vel a második helyen tudtam végezni. Szép eredmény szvsz, főleg, hogy az UEFA kupát is sikerült megnyernem. Külön öröm, hogy az elődőntőben ki tudtam ejteni a legnagyobb riválisom, a Man Unitedet. Elano a maga 25 góljával a bajnokságban és 42 góljával összesen ismét házi gólkirály.

Nyáron jött Fred és Steven Taylor, a cél egyértelműen a bajnokság megnyerése, ami a Man UTD mostani formáját elnézve, plusz, hogy mennyi pénzt vertek el a nyáron igencsak nehéz lesz. Plusz majd próbálok alkotni valamit a BL-ben, vagy ha kiesek akkor mindenképp duplázni akarok az UEFA-ban. Bármi is lesz, ennek az évnek a végén lemondok és elmegyek máshova, lehetőleg egy topklubhoz (bár már a Man Cityből is ilyesmit csináltam). Nyáron szabad volt Anglia és Spanyolország edzői posztja de nem engem vettek fel. Rajtuk kívül még szabadok voltak a csehek, lengyelek meg a bolgárok de oda nem mentem el. Viszont mindenképp szeretnék vkit irányítani a VB-n.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.28. 21:02:06

Köszönjük Emese. :D

A legdrámaibb, hogy a La Coruna a 90. percben szerezte meg a győzelmet, és ezzel a bajnokságot is, a Barça pedig egy 90. percben kapott santanderi büntetővel vesztette el ugyanazt. Azért sajnálom őket. :?
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.04.27. 12:15:03

Perrero írta: A hamburgi kisvárosban újra összeáll a verhetetlen kettős, Dzsudzsákkal, Galasekkel, Pardoval és a többiekkel.

he :?:
A verhetetlen kettős (Kluivert,Rivaldo), kiegészülve a többiekkel :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Frank Rijkaard 2008.04.27. 12:18:15-kor.
Lezárt