Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.04. 13:09:26

Először akkor figyeltem fel rá, mikor Seamen Admirálisnak betekerte a szabadot, én meg csak néztem, hogy ki ez az értelmi fogyatékos? :D
Erre gondoltál?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Varga
Capitá del Barça

2008.05.03. 22:42:03

vaLe5 írta:Haggyuk már , ha egészségesen bulizik az a baj , ha szabadidejében akkor az , ha sérülten... már az is? Ugyan kérem a ha sohase szórakozhatna egy focista akkor nem érné meg annak lenni...tisztára bolondok vagytok.
Ha csak egyszer-kétszer bulizott volna, de nem R10 ezt már túlzásba viszi, és nagyban ez tette tönkre Barcelonai karrierjét.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.05.03. 22:33:19

Én már többször kifejtettem a véleményem Ronaldinhoról, a focistáról. De sajnos én nem ezt az R10-t ismertem meg. Persze ez olyan Kimis hogy magánélet az magánélet. Mondjuk nála ritkán hat ki a teljesítményére az ivászat. Nagyon sajnálom hogy Ronaldinho ennyire mélyre "süllyedt" hogy amikor a csapata Bl meccset vív, és nem kevés votl a tét akkor ő jókat szórakázik... :(
Szomorú ez az egész story és történet már.. de egyszer mindig véget ér valami, most is sajnos.:( Talán jobb lenne ha menne, bár én még mostis nagyon tisztelem és szeretem, hiányzik a szín nagyon amit ő képviselt és a mosoly a játékunkból. :cry: De sajnos azt a Ronaldinhot már sose fogjuk látni... :cry:
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.05.03. 22:31:04

Haggyuk már , ha egészségesen bulizik az a baj , ha szabadidejében akkor az , ha sérülten... már az is? Ugyan kérem a ha sohase szórakozhatna egy focista akkor nem érné meg annak lenni...tisztára bolondok vagytok.
Kép
Kép
Kép
sasi1
Entrenador del Barça

2008.05.03. 22:24:58

Szomorú ezt látni, hogy mi lett vele...........
Ahogy most mnegy körülötte a kavarás, az eligazolásával kapcsolatban, szerintem a Milannak jó esélye van rá, hogy lecsúszik róla, és szerintem a Chelsea lehet a befutó (akár fogadnék is rá..). Abramovics simán kipengeti a 40 millát, és akár egy picivel magasabb fizetést is tudna neki adni, mint a Milan........
Kiváncsian várom a fejleményeket :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.03. 22:15:55

Boixos írásai és hsz-i azért érdekesek, mert mindig az igazságot tartalmazzák. Még ha volt is köztünk néha egy-két nézeteltérés, véleményét akceptálni tudtam, mert érvekkel és tényekkel volt alátámasztva. Mint ahogyan most is. Bár, úgy érzem, ő az, akivel igazi vitám, nézeteltérésem nem is volt.
Az éremnek két oldala van. Számtalan alkalommal leírtam Ronie-val és a vezetőséggel kapcsolatos véleményemet, ill. a két fél közötti összefüggést. Olyan nincs, hogy amit éveken keresztül elnéztek neki, azt hirtelen megtiltsák. Ez kivitelezhetetlen.
Kép
sole
Barça B

2008.05.03. 22:13:21

Kár hogy ezt a "mélyrepülést" látnom kell. :cry:
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.03. 22:11:51

Laporta nyilatkozta anno Ő Ronaldinho, azt csinál amit akar! Mondjuk én ugyanezt mondtam volna ... :? :oops:
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
miihii
KHAL

2008.05.03. 22:09:58

Így van,ezt naon benyaltuk...
Sajnálom,h ezt a kincset,amit Ronaldinho jelentett a csapatnak,ilyen csúnyán eljátszották. R10 is a hozzáállásával és a vezérkar is,h csak nézte amíg idáig fajul a dolog.Nem hiszem,h ne tudtak volna hatni rá,h a "csillogós" Ronniet tudjuk a sorainkban,ne ezt a "matt" kiadást...
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.03. 22:06:31

Norbusz írta:Hosszabítani kell vele 2014-ig.
Ember! Biztos ezt akartad írni, vagy tényleg ezt gondolod??? :shock: :shock:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Boixos
Llegenda del Barça

2008.05.03. 22:03:42

Miihii, neked is igazad van, és Sacchinak is.
legalább akkora saruk van ebben az egész bugiban a vezetőknek is, akik hagyták a gyereket belendülni, mint magának ronaldinhonak. ez viszont azt is bizonyítja, h valamilyen szinten a vezetők is alkalmatlanok a szerepükre, mivel nagyon sokáig semmit sem tettek azért, h ez a szitu megváltozzon, amikor pedig elkezdtek keménykedni, már rég késő volt.
balfsz főnökség mellett, azzal a lendülettel, ami egyébként is benne van/volt a gyerekben (mert azért párizsban sem a szabó ervin könyvtárat látogatta két edzés között), sajnos nem is igen lehetett más vége az itteni pályafutásának. ez egy többszereplős történet, kár, h ez lett belőle.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2008.05.03. 22:08:02-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga
Capitá del Barça

2008.05.03. 22:03:25

Szerintem Ronaldinho már eldöntötte hogy hol akar játszani a jövő szezonban és az nem a Barca. Most már nem is bánom, ha nem tesz semmit azért hogy visszatérjen esetleg játszon még egy meccset a csapatban vagy hogy elbúcsúzzon akkor részemről mehet is.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.03. 21:58:41

Vagy vegyük Inzaghit!
Inzaghi tipikus makkültetvényes befejezőcsatár... :D Régebben már beszéltük, hogy "ha nálunk játszana én lennék az első, aki kimenne az ezdésére, és eltörné a lábát." :)
Na, amúgy R10 nálunk lett sztárfocista, és így hálálja meg. Szép, mondhatom. Gratulálok neki. =D> Ezek után meg már ne is maradjon itt. Nagyon szerettem a játékát, de most nagyon kiábrándultam belőle.
Sacchi
Jugador d'estrella

2008.05.03. 21:57:58

... azért így "külső szemlélőként" még annyit tennék hozzá, hogy ne lepődjetek meg, ha a következő hetekben egyre több ilyen hír jelenik majd meg. A katalán sajtó nyilván próbálja a lehető legjobban "lejáratni" Ronaldinhót, hiszen azért nem akárki távozik tőletek idén nyáron. És azért szerintem nem mindegy, hogy egy partizós, mindenbe belesz.rós Ronaldinho, vagy egy a formája visszanyeréséért küzdő Ronaldinho igazol el. Persze ettől függetlenül nyilván R10 is benne van a dologban, elég vastagon.
messi1995
Barça B

2008.05.03. 21:57:38

menjen DJ-nek a szines bőrüeknek(sry de nem tudtam máshogy fogalmazni)ugy is jo a ritmus érzékük már látom is a jövöt ronnie DJ 5.-dik platina lemezes albuma :lol: :lol:
Hajrá Barcelona!!! Hajrá Messi !
miihii
KHAL

2008.05.03. 21:53:34

Igazad van,Boixos.
Csak igazándiból itthonról figyelve a történeteket pont az a sz*r,h nem lehet belelátni a kártyákba.Nem tudom pölö,h most tényleg sérült v a klub tette ezzel várólistára.Ha úgymond már előre kitettük a szűrét,akkor miért ne bulizhatna,már úgyis mindegy...
Ha viszont tényleg sérültet jelentett és úgy ment a party,akkor ennek is "jutalmául" menjen amerre lát.
És én sem tolerálom neki ezt a partyfüggő életet,főleg mióta ez a csapat kárára is megy.Nehogy azt hidd h én hátbaveregetném barátian,h "ma kalap kaki voltál,de nesze,itt egy kis guba menj,legalább az éjszakád legyen jó".De ha én itthon mérgemben földhöz ba**om a hamutartót,azzal sem lesz jobb,ő nem fog megváltozni.
A pofájába röhög a klubnak,a szurkolóknak azzal,h nem teljesít többet 50%nál -már cirka egy éve- ,esténként meg azért oda tudja tenni magát ha mulatságról van szó.De ez már nem hírértékű,elég régóta hallani efféléket.
Én nem akarom sz*rozni,csak szépen elbúcsúzni tőle,sok sikert kívánva neki...
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.05.03. 21:49:14

lucas88 írta:Asszem lassan ideje lesz képet váltanom :lol:
Épp ezaz, hogy ne váltsd le! Légy büszke rá, mert akkor még ő volt az a futballista, akitől minden védő hátán felállt a szőr. :) Én sem fogom leváltani nyugi. :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.03. 21:33:33

albicelesteX írta:No!Kedves Varga Tamás!Nem ismerlek de az ideírt hozzászólásaidból levágtam hogy Ronaldinho fan voltál vagy vagy!Ez teljesen oké!Nem mondtam hogy állítsuk falhoz és lőjük agyon!Csak annyit hogy jobb lesz mindenkinek ha körön kívülre kerül!Neki is mert még akár vissza is tornázhatja magát a csúcsra egy másik klubban mert itt már nem fogja és a csapatnak is mert nem rontja a morált és nem lesz pletyka téma!Tény és való hogy 2 éve mindent megtett és nagyon sokat köszönhet neki a klub de úgy gondolom hogy ő is a klubnak valamint a csapattársainak!Nem egyedül lett 2x-es spanyol bajnok és bl győztes!!!A többiek is a pályán voltak és dolgoztak a sikerért!Most hogy süllyed a hajó ő elpattant róla gyorsan!!!A többiek akkor is ott voltak mikor kifütyülték őket és fehér zsebkendővel integettek nekik!Ő hol volt ekkor???Lehet valahol züllött!Persze a csapat többi tagja is biztos szórakozik de róluk miért nem jelenik meg ilyen cikk,fotó,pletyka?!Gondolom betartják a határokat!Szerintem ha normálisan dolgozott volna akármilyen formahanyatlással a háta mögött csapatba került volna!Nem kért belőle!bele 'mit is' ?!!!Én köszönöm neki a sikereket mert tényleg anno minden megmozdulását így :shock: :shock: :shock: néztem!De szerintem az nem kérdés hogy ő tett le a csapatról és nem fordítva!!!
Tévedsz. Én Barcelona-drukker vagyok, aki szereti - még most is - Ronaldinhót. Azt hiszem, jogom van hozzá. Nem szép amit tett, nem tartom helyesnek sem, de azért egy csúszó-mászónak nevezni, és hasonlók. Ha elmegy, én itt maradok, és életem végéig a Barcelonának fogok szurkolni. Előtte is volt élet, és utána se Karthágó marad. De amit tett a csapatért, a klubért, nem felejtem el és szeretni fogom mindvégig. Ahogy elismerem Frank munkásságát is, de az ő ideje már 2006 decemberében lejárt. Ehhez képest talán most elköszönnek tőle.
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.05.03. 21:23:28

Az Atletico ellen is [auto_cenzúra]. De tény, hogy jobbak vagyunk vele vmennyivel mint nélküle, de ezt kell nyáron megszüntetni, azzal hogy pótoljuk (így vagy úgy).
Azt meg nem hiszem, hogy életében most volt először a barcelonai éjszakában, ne legyünk naivak, mondjuk gőgösen dühödtek se. El fog menni, köszönjük neki amit tett régen a csapatért, legyen boldog, szép éveket még neki a fociban és kész, kezdődik egy új korszak. Ezt pedig tegyük meg szépen, szardobálás nélkül (ez nem tetszett anno Rosellnél se, ha igaza volt ha nem, akkor se kell kiteregetni teljesen a szennyest). Természetesen engem is dühít, hogy ezt csinálta magával és velünk, de nem spanolom magam.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.05.03. 21:23:27

miihii írta: Így van.Mindenki ki van bukva miatta,pedig semmi új nincs ebben,ez az ő életstílusa.Tetszik nem tetszik,ez R10.Azért ő ettől függetlenül káprázatos futballista,csak épp mostanában inkább futbalLUSTA :lol: Nagyobb felháborodást kelt,mert épp távozófélben van,de azért nem kéne megkövezni...
mondjuk nemcsak a távozása miatt háborodik fel az ember az ilyen dolgokon, hanem inkább azért, mert jóideje nem megy neki a pályán a bugi, az éjszakában viszont mit sem veszített a lendületéből. mindezt elég korrekt összegekkel támogatja/támogatta a barcelona, amit innen, több, mint ezer km távolságból, max az internet havidíja becsengetésével a hátunk mögött nagyon könnyű tolerálni, viszont aki odakint megveszi a zsugákat vagy a bérletet, lehet, h kissé izgulósabb ezügyben, és lazábban küldi el a gyereket a csipába.
azt sem értem, h mi az, h "ilyen ronaldinho, ezt kell szeretni"?
sztem nem azért vették meg h ő legyen a hangulatfelelős az éjszakai bárokban, hanem azért, h a meccseken azt a szintet hozza, amit az elején megszokhattunk tőle.
PUYOL-XAVI-INIESTA
danko94
Entrenador del Barça

2008.05.03. 21:12:21

Gyerekek gondoljatok bele h eddig (lehet) h nem is éjszakázot de a sajtók ezt írták egy ideig küzdött h keretben legyen és gólokat is rúgott erre a vezetőség eltávolította őt a keretből és sérültnek állítja be...Ezek után mit csinájjon nézze tv-n a meccseket jól tette h elment szórakozni és kibulizzta magát!!!Úgysem marad irtt mert összeveszett laportával már rég és csak Frank védte és tartotta itt de most vele is összeveszett szal elküldték a ...-ba!!!Amúgy meg a Barca job begy bulizós ronival mint egy semmiennnel ezt jól példázza, az Atma meccs és azok a meccsek amiken játszott :!: :!: :!: :!:
miihii
KHAL

2008.05.03. 20:52:18

Victor_Valdes írta:Roniról mindenki tudta, hogy ilyen életet él. Nem kell őt felakasztani, le pondrózni. Emlékezzünk arra a pár szép évre, és váljunk meg tőle. Menjen a Milanba vagy bánom is én, hogy hova. Reméljük újra a régi lesz, de ennek kicsi az esélye.
Viszlát Roni!
Így van.Mindenki ki van bukva miatta,pedig semmi új nincs ebben,ez az ő életstílusa.Tetszik nem tetszik,ez R10.Azért ő ettől függetlenül káprázatos futballista,csak épp mostanában inkább futbalLUSTA :lol: Nagyobb felháborodást kelt,mert épp távozófélben van,de azért nem kéne megkövezni...Én is borzasztó nagy Dinho fan voltam,vagyok,leszek és aggasztanak a hírek,amik érkeznek róla már jó ideje,de akkor is hálás maradok neki azért,amit ezzel a klubbal tett.Nélküle nem ment volna így a szekér,most meg már vele nem megy.Szép volt-jó volt-ennyi volt :cry:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.05.03. 20:43:42

Biztos "fogalma sincs ,hogy milyen a milánói éjszaka". Ezt azért én nem hiszem.
Azt mondom, nem kell neki búcsúmeccs. Búcsúzzon el csak a szórakozóhelyeken. Nekik hiányozni fog. SAJNOs nekem már nem :? :cry:
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.05.03. 20:40:36

Nem kell ezt felfújni szerintem. Hisz ez csak egy szösszenet abból amit állítólag 2 éve csinál. Ettől nem lesz rossz ember.
Azért a citromos sör helyett javallanám a Chivas Regalt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.03. 20:26:47

Öööö, szerintem rossz felől "támadunk"! Emlékeztek arra a nyilatkozatra (asszem Salia Marinéra), amiben, az mondta, hogy "egyes játékosok el vannak távolítva a kerettől", és hogy a sajtónak azt mondják, hogy sérülte, de közben csak azért vannak "a szituban", hogyne legyenek rosszhatással a többiekre! Szóval, Ronaldinho valószínű nem is sérült...

Mondjuk, az igaz, hogy beállhatna a sorba, ahogy annak idején azt Beckham tette, és lám, ő szinte egyedül nyerte meg a bajnokságot!

A másik meg az, hogy valószínű kihasználja az utolsó barcelonai estéket, mert nyílván nem tudja milánóban, milyen az éjszakai élet...
..................................
Lezárt