2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Erre gondoltál?Először akkor figyeltem fel rá, mikor Seamen Admirálisnak betekerte a szabadot, én meg csak néztem, hogy ki ez az értelmi fogyatékos?![]()
Ha csak egyszer-kétszer bulizott volna, de nem R10 ezt már túlzásba viszi, és nagyban ez tette tönkre Barcelonai karrierjét.vaLe5 írta:Haggyuk már , ha egészségesen bulizik az a baj , ha szabadidejében akkor az , ha sérülten... már az is? Ugyan kérem a ha sohase szórakozhatna egy focista akkor nem érné meg annak lenni...tisztára bolondok vagytok.
Ember! Biztos ezt akartad írni, vagy tényleg ezt gondolod???Norbusz írta:Hosszabítani kell vele 2014-ig.
Inzaghi tipikus makkültetvényes befejezőcsatár...Vagy vegyük Inzaghit!
Épp ezaz, hogy ne váltsd le! Légy büszke rá, mert akkor még ő volt az a futballista, akitől minden védő hátán felállt a szőr.lucas88 írta:Asszem lassan ideje lesz képet váltanom![]()
Tévedsz. Én Barcelona-drukker vagyok, aki szereti - még most is - Ronaldinhót. Azt hiszem, jogom van hozzá. Nem szép amit tett, nem tartom helyesnek sem, de azért egy csúszó-mászónak nevezni, és hasonlók. Ha elmegy, én itt maradok, és életem végéig a Barcelonának fogok szurkolni. Előtte is volt élet, és utána se Karthágó marad. De amit tett a csapatért, a klubért, nem felejtem el és szeretni fogom mindvégig. Ahogy elismerem Frank munkásságát is, de az ő ideje már 2006 decemberében lejárt. Ehhez képest talán most elköszönnek tőle.albicelesteX írta:No!Kedves Varga Tamás!Nem ismerlek de az ideírt hozzászólásaidból levágtam hogy Ronaldinho fan voltál vagy vagy!Ez teljesen oké!Nem mondtam hogy állítsuk falhoz és lőjük agyon!Csak annyit hogy jobb lesz mindenkinek ha körön kívülre kerül!Neki is mert még akár vissza is tornázhatja magát a csúcsra egy másik klubban mert itt már nem fogja és a csapatnak is mert nem rontja a morált és nem lesz pletyka téma!Tény és való hogy 2 éve mindent megtett és nagyon sokat köszönhet neki a klub de úgy gondolom hogy ő is a klubnak valamint a csapattársainak!Nem egyedül lett 2x-es spanyol bajnok és bl győztes!!!A többiek is a pályán voltak és dolgoztak a sikerért!Most hogy süllyed a hajó ő elpattant róla gyorsan!!!A többiek akkor is ott voltak mikor kifütyülték őket és fehér zsebkendővel integettek nekik!Ő hol volt ekkor???Lehet valahol züllött!Persze a csapat többi tagja is biztos szórakozik de róluk miért nem jelenik meg ilyen cikk,fotó,pletyka?!Gondolom betartják a határokat!Szerintem ha normálisan dolgozott volna akármilyen formahanyatlással a háta mögött csapatba került volna!Nem kért belőle!bele 'mit is' ?!!!Én köszönöm neki a sikereket mert tényleg anno minden megmozdulását így![]()
![]()
néztem!De szerintem az nem kérdés hogy ő tett le a csapatról és nem fordítva!!!
mondjuk nemcsak a távozása miatt háborodik fel az ember az ilyen dolgokon, hanem inkább azért, mert jóideje nem megy neki a pályán a bugi, az éjszakában viszont mit sem veszített a lendületéből. mindezt elég korrekt összegekkel támogatja/támogatta a barcelona, amit innen, több, mint ezer km távolságból, max az internet havidíja becsengetésével a hátunk mögött nagyon könnyű tolerálni, viszont aki odakint megveszi a zsugákat vagy a bérletet, lehet, h kissé izgulósabb ezügyben, és lazábban küldi el a gyereket a csipába.miihii írta: Így van.Mindenki ki van bukva miatta,pedig semmi új nincs ebben,ez az ő életstílusa.Tetszik nem tetszik,ez R10.Azért ő ettől függetlenül káprázatos futballista,csak épp mostanában inkább futbalLUSTANagyobb felháborodást kelt,mert épp távozófélben van,de azért nem kéne megkövezni...
Így van.Mindenki ki van bukva miatta,pedig semmi új nincs ebben,ez az ő életstílusa.Tetszik nem tetszik,ez R10.Azért ő ettől függetlenül káprázatos futballista,csak épp mostanában inkább futbalLUSTAVictor_Valdes írta:Roniról mindenki tudta, hogy ilyen életet él. Nem kell őt felakasztani, le pondrózni. Emlékezzünk arra a pár szép évre, és váljunk meg tőle. Menjen a Milanba vagy bánom is én, hogy hova. Reméljük újra a régi lesz, de ennek kicsi az esélye.
Viszlát Roni!